Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

MÉTODE ALAT MESIN BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

MISI

PERNYATAAN

Hangzhou Shunjie Mesin Téhnologi Co., Ltd nyaéta (Baheulana Hangzhou Huashengtong Mesin Peralatan co., LTD.)

mangrupikeun produksi profesional sareng penjualan mesin blasting, mesin shot blasting, shot peening machine, blasting room,

peledakan alat-alat pangobatan anu kasar sareng permukaan sanés perusahaan swasta, ngadukung penjualan langsung sagala jinis suku cadang, suplai gampang ruksak;

Dina waktos anu sami pikeun seuseueuran konsumén ngadukung pikeun nyayogikeun produk séri kompresor udara luar negeri anu luar biasa.

Produk kami diékspor ka langkung ti sapuluh nagara sareng daérah di Wétan Tengah, Australia, Kanada, Rusia, Éropa sareng Amérika Serikat.

Junjie taat kana "konsép inovatif, ngudag kaunggulan, pamutahiran gancang, manajemén berkelanjutan" filsafat bisnis; Sareng "kualitas mangrupikeun padamelan munggaran", "

kapuasan pelanggan mangrupikeun kahormatan urang ”salaku kawijakan kualitas permanén urang; Pikeun miara lingkungan, balik deui ka masarakat,

miara pagawé sareng tanggung jawab sosial sanés salaku aranjeunna; Nyandak "integritas, tanggung jawab, inovasi, tim" salaku ngudag sareng tujuan anu tetep, kami ngarepkeun nyayogikeun anjeun produk sareng jasa anu berkualitas!

Utamana dianggo dina kapal, struktur waja, wadah, mobil, bagian mobil, sekrup, macem-macem aksésoris perangkat keras, marmer, segel, ukiran batu, kotak arloji, plastik, kristal, kaca,

keramik jeung jeans abrasive jeung industri séjén, urang gaduh desain profésional, pabrik, instalasi sareng konstruksi sareng layanan purna jual anu sampurna.

Produk seri Junjie parantos lulus ISO-9001: 2008 sertifikasi sistem kualitas internasional, sareng gaduh langkung ti 40 patén-patén,

produk na disingkronkeun sareng pasar Éropa sareng Amérika. Perusahaan gaduh rékayasa sareng téknis anu hadé,

ogé tim insinyur perawatan terlatih sacara profesional, iraha waé sareng dimana waé pikeun nyayogikeun naséhat téknis, bimbingan instalasi,

pangropéa sareng jasa sanésna. Mesin sandblasting, kamar sandblasting seueur dianggo dina mobil, tékstil, serat kimia, ubar, katuangan,

metalurgi, militér, produk éléktronik, mesin, hardware sareng perlindungan lingkungan sareng industri sanés.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Mesin Sandblast otomatis pikeun Blasting marmer, kaca, piring beusi, pelat waja

    1.Sét mesin ieu pikeun pesawat tipe transmisi otomatis mesin sandblasting, kecepatan transmisi kontrol konversi prékuénsi ékspéktip digital speed Sandblasting, kualitas pamrosésan stabil, operasi saderhana. 2. Pasang bahan damel dina sabuk conveyor salami operasi, sareng sandblasti ...

  • Taun Anyar Cina 2021

    Urang bakal gaduh liburan panjang ti kaping 5 dugi ka 18 Pébruari. Kami moal ngintunkeun barang-barang Samentawis waktos éta, tapi kami masih tiasa némbalan email dina waktosna. Hayang Palanggan Anyar sareng lami urang ngagaduhan .panjang salamet 2021

  • Mesin Sandblasting Cai diékspor Australia

    Bahan stainless steel Mesin sandblasting Cai pompa Alus 2.5KW, sareng kustomisasi tegangan 415V Kaca Wiper wiper gun gunblasting propésional janten rangkep ku kotak Plywooden    

  • Tekanan tinggi Keusik peledakan keusik sareng pot tekanan

          Hareupeun Deui Mesin kotak pasir bertekanan dipesen ku perusahaan didaptarkeun Jiaxing parantos dikintun. Mesin sandblasting tekanan tinggi diwangun ku filter debu kolektor sareng tank tekanan. Éta kedah dilengkepan ku ...

  • Prinsip sareng Klasifikasi Vibration Grinder (1)

    Obyék ngolah: mesin ngagiling Geter dipaké dina sapédah, bagian aluminium die-casting, bagian séng paéh, pakakas mébel, pakéan koper, pakakas koper, asesoris kacamata, jam sareng aksesoris nonton, kuncén, aksésoris éléktronik, sagala jinis perhiasan, perhiasan, bubuk ...