Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Tentang Kami

Hangzhou Shunjie Mesin Téhnologi Co., Ltd.

Kami gaduh produksi profesional sareng pangalaman ékspor anu beunghar

company1

Perusahaan Kami

Hangzhou Shunjie Mesin Téhnologi Co, Ltd mangrupikeun desain, panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan, ékspor salaku salah sahiji pabrik mesin sandblasting profesional ti saprak 2009.

Pamasaran

Janten pamimpin industri sandblast Cina, produk kami diekspor kalebet Australia, Kanada, Rusia, Eropa sareng Amérika Serikat, sareng langkung ti 20 nagara sareng daérah.
HOLDWIN mangrupikeun mérek kami, kami ogé OEM

Jasa

Insinyur jasa téknis propésional pikeun nyayogikeun anjeun kualitas luhur komisi, pangropéa sareng jasa dukungan téknis.

hisd (3)

timg-14

hisd (4)

Bangga Kami

Produk utama HOLDWIN nyaéta: mesin sandblasting, kamar sandblasting (pil) (janten pamulihan otomatis atanapi pamulihan artifisial), remover lebu industri, sistem kumpulan lebu pusat, mesin sandblast tipe baseuh, shot shot blasting, shot blasting machine sareng sagala jinis garing sareng peledakan keusik baseuh tina garis otomatisasi anu henteu standar, keusik blasting line robot, pipa sandblasting (pil) alat, di jero sareng di luar témbok pérésan palapis PVD pikeun alat peledakan keusik, alat peledakan keusik cetakan, mesin sandblasting kaca, piring gesekan gearbox khusus alat-alat peledakan keusik, alat-alat peledakan keusik cair, alat-alat beberesih, kompresor hawa sekrup, pengering kulkas, kamar cet semprot, sagala jinis sandblasting abrasif sareng sandblasting (pil) pengolahan éksternal.

Pangalaman Praktis

96160fc11

Amanah Penting

1. Anjeun tiasa percanten ka kami pikeun ngalindungan harta intelektual anjeun.
2. Anjeun tiasa percanten ka kami pikeun nganteurkeun bagian anjeun dina waktos.
3. Anjeun tiasa percanten yén harga anu kami kutip nyaéta harga anu anjeun mayar.

shebei2

96160fc11

Kami gaduh kabeungharan pangalaman praktis, tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan masalah téknis, kami komitmen pikeun ngaliwatan profesionalisme kami pikeun ngajalin hubungan sareng konsumén kami

- Pabrik profesional sareng pangalaman Beunghar dina ékspor