Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Stainless steel ball for vibratory polishing machine

    Bola stainless steel pikeun mesin ngagosok vibratory

    Aplikasi:
    makéna stainless steel nyoplokkeun karat: Ditémbak blasting karat-ngaleupaskeun, ditémbak peening karat-panyabutan casting bagian karat-ngaleupaskeun

    bagian ngajalin sareng pelat karat-dipiceun pelat baja, karat-ngaleungitkeun baja H-beam, struktur baja karat-ngaleungitkeun.
    makéna stainless steel intensifying: Ditémbak blasting intensifying bagian stainless steel sareng bagian perlakuan panas.
    shot stainless steel shot peening: Ditémbak ngintip aluminium Berwarna, tambaga, magnésium paeh-casting sareng stainless steel.

    Alat Aplikasi
    Tembakan stainless steel mangrupikeun jinis anu kasar anu dianggo pikeun mesin blasting shot, shot shot blasting,
    mesin peening shot, alat pemotretan shot, mesin sandblasting, peralatan sandblasting,
    lini produksi pretreatment material baja, lini produksi pretreatment plate steel, garis produksi pretreatment struktur baja.

    304 Tipe Austenite : C < 0,25%, Cr = 16 ~ 18%, Ni = 6 ~ 10%, Si < 1%, Bungbulang < 2%

         430 Jenis Ferit : C < 0,25%, Cr = 16 ~ 18%, Si < 1%, Bungbulang < 1%

         410 Tipe Martensite : C < 0,25%, Cr = 11 ~ 13%, Si < 1%, Bungbulang < 1%

  • Plastic Finishing Media for Vibratory polishing machine
  • vibratory tumbling media

    média tumbling geter

    Densitas keramik Média Tinggi nyayogikeun kaunggulan ieu:

    • Waktos siklus pondok
    • Awét sareng awét
    • Résistansi tahan
    • Ngaronjat produk
    • Pamutahiran kapasitas peralatan ningkat
    • Ngurangan cai limbah
  • Sandblasting abrasive Plastic abrasive plastic media, resin media

    Sandblasting abrasive Plastik média plastik kasar, média résin

    Kauntungannana:

    1. henteu nganyenyeri permukaan sapotong damel, sareng henteu mangaruhan katepatan tina ukuranana, jaga lapisan plating.
    2. henteu-toksik
    3. panyalindungan korosi anu saé,
    4. langkung hidrofobisitas,
    5. adhesion alus na
    6. résistansi listrik tinggi dibandingkeun sistem anu sanés.
  • High Density Ceramic finishing polishing abrasive

    Densitas tinggi Keramik pagawean ngagosok kasar

    Densitas keramik Média Tinggi nyayogikeun kaunggulan ieu:

    • Waktos siklus pondok
    • Awét sareng awét
    • Résistansi tahan
    • Ngaronjat produk
    • Pamutahiran kapasitas peralatan ningkat
    • Ngurangan cai limbah
  • Grinding Jewelry Resin Plastic media deburring plastic media
  • Brown fused alumina /Brown Aluminum Oxide 16mesh 24mesh 46mesh 60mesh 80mesh 120mesh 150mesh

    Brown fused alumina / Brown Aluminium Oksida 16mesh 24mesh 46mesh 60mesh 80mesh 120mesh 150mesh

    2. Aplikasi:

    ♦ Alumina sekar coklat nyaéta suhu luhur, résistansi korosi, sipat kakuatan tinggi, éta dituang nganggo gerbang ngageser baja, nyerebkeun logam langka, alloy khusus,

    keramik, tungku peleburan beusi tina lapisan (témbok sareng tabung); wadah fisik sareng kimia, busi, palapis anti oksidasi tahan panas.

    ♦ Bahan pelestarian panas Brown Corundum, sapertos bata corundum ringan, bola kerung corundum sareng produk serat,

    loba dipaké dina rupa-rupa témbok tungku tungku suhu luhur sareng hateup, boh résistansi résistansi tinggi sareng pelestarian panas.

    ♦ Utamana dianggo pikeun abrasi sareng tahan suhu tinggi, agrégat inoxizizable sareng ngeusian bentuk sareng monolitik réfraktor dina metalurgi waja,

    sagala rupa kompor industri, tungku listrik jsb.

  • Red water jet cutting garnet sandblasting abrasive garnet sand 20 40 60 80 mesh grit media

    Jet cai beureum motong garnet keusik garnet keusik garnet keusik 20 40 60 80 bolong média grit

    Aplikasi:

    Garnet keusik pikeun sandblasting

    Keusik Garnet kanggo motong waterjet

    Garnet keusik pikeun nyaring Cai

    Keusik Garnet pikeun keusik lantai tahan tahan

  • Glass beads abrasive

    Manik kaca abrasive

    1. Lingkungan: 85% mnt

    2. Kabersihan: Kabersihan: Beresih sareng transparan, teu jelas kokotor, teu aya bintik hideung.

    3. Pangiriman: <50 ton, peryogi sakitar 7 dinten ka port loading.

  • Plastic Mass Finishing Deburring Polishing Media

    Média Polishing Ngaleungitkeun Massa Plastik

    Anjeun tiasa ogé ngagunakeunana pikeun permukaan sékundér pikeun ngalancurkeun bagian-bagian logam keras saatos aranjeunna ngalaman deburring média keramik.
    Nembe, kumaha oge, panggunaan média tumbling plastik janten langkung umum dina ngarengsekeun bagian mati casting sareng bagian mesin,

    kusabab fitur non-chipping sareng non-cracking na.
    Ditambahkeun.bandingkeun sareng média keramik, éta nawiskeun Perbaikan permukaan anu langkung saé sareng nandakeun karusakan kirang dina permukaan logam. Kukituna,

    anjeun tiasa kéngingkeun permukaan logam siap pikeun electroplating, anodizing, komo lukisan. Bentuk anu paling umum nyaéta bentuk kerucut,

    bentuk piramida, bentuk segitiga. Fitur Media Tumbling Plastik:

    * Permukaan Rengse Smoothing
    * Alus pisan pikeun Logam Lemes
    * Média Ngabahas Dénsitas Sedeng
    * Motong Lampu
    * Pilihan lega Bentuk sareng Ukuran
    * Waktos Siklus Pondok

  • Abrasive Garnet for Blasting Water Jet Cutting Sandblast Media 20/40mesh 30/60mesh 80mesh

    Garnet Abrasif pikeun Blasting Water Jet Cutting Sandblast Media 20 / 40mesh 30 / 60mesh 80mesh

    Aplikasi utama Ganet Abrasive
    (1) Blast beberesih tina struktur waja, awak sareng sasak
    (2) Waterjet motong tina logam, batu sareng gelas
    (3) Saringan medium industri kimia. minyak bumi, apoték sareng pangobatan cai
    (4) Grinding tina marmer. Lensa optik. gelas. kulit sareng bahan sanésna
    (5) Bahan baku roda grinding. Batu minyak. kaén emery sareng kertas abrasif
    (6) Bahan tahan pakai tina trotoar jalan tol. landasan pacu. karét tahan kaén sareng cét anti-selip.

  • Stainless steel shot

    Makéna stainless steel

    Aplikasi: stainlesssteelshotremovingrust: Shotblastingrust-panyabutan, shotpeeningrust-removalcastingpartsrust-panyabutan, forgedpartsandsteelplaterust-panyabutan, H-beamsteelrust-panyabutan, steelstructurerust-removal.stainlesssteelshotintensifying: Shotblastingintensifyingofstainlesssteelpartsandheattreatmentparts.stainlesssteelshotshotpeening: ShotpeeningofColouredaluminum, tambaga, magnesiumdie-castingandstainlesssteel.ApplicationDevicesStainlesssteelshotiskindofabrasiveusedforshotblastingmachine, shotblastin ...
12 Teras> >> Halaman 1/2