Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Tungsten Carbide Sandblast nozzle Tekanan TinggiVenturi Utas halus

Pedaran pondok:

Tungsten Carbide Sandblast nozzle Tekanan TinggiVenturi Utas halus

Karakteristik

Pamakéan inti dina ngimpor bahan baku boron karbida karbida purity tinggi, ngahasilkeun alat-alat téknologi luhur sareng prosés anu hadé. Nozzle gaduh umur panjang, karasa, kakuatan tinggi,
stabilitas kimia tinggi, beurat enteng, tahan suhu luhur, tahan korosi sareng ciri sanésna
anu 3-4 kali hirup jasa dibandingkeun tungsten karbida nozel.

 

Data téknis

Teu karasa: HRA92-94

Kapadetan: 4.50-4.60g / cm3

Kakuatan bending: 40kg / cm3

Kakuatan komprési: 240kg / cm3

Penampilan: cangkang baja karbon saatos peledakan keusik sareng pelapis, cangkang aluminium saatos keusik ngabeledug kirang ti 2mm

 

Ukuranna

modél diameter diaméterna panjang (mm) bahan tina inti batin Thread
S001 6mm 150 karbohidrat 50mm
S002 8mm 150 karbohidrat 50mm
S003 10mm 150 karbohidrat 50mm
S004 12mm 150 karbohidrat 50mm

Perhatosan: 1. Ukuran tiasa ngarobih numutkeun palanggan peryogi

2. cangkang tiasa didamel tina aluminium atanapi waja
3. benang halus atanapi benang kasar kanggo milih

 

Prosés produksi

1. Boron karbida sareng bahan baku sanésna ngagiling dina bola penghancur (72 jam)

2. nyisi-keusikan

3. cét pencét cetakan (2500 ° C)

4. tiis alami

5. Kedah dileungitkeun

6. nyiapkeun persiapan

Ngolah 7.Shell sareng perawatan permukaan

8. Ngumpulkeun

9. Inspéksi sareng neundeun

 

Bédana antara venturi tunggal sareng nozel venturi ganda

Nozel venturi tunggal mangrupikeun jinis jarak anu panjang, hiji inlet hawa.

Ganda venturi kagolong kana jinis kecepatan tinggi, kalayan dalapan liang dina cangkangna, kusabab aliran hawa anu gancang,
laju ngaluarkeun hawa langkung gancang tibatan hawa anu dikomprés, laju blasting langkung luhur.

Gambar

 

 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Tungsten Carbide Sandblast nozzle Tekanan TinggiVenturi Utas halus 

    Tungsten Carbide Sandblast nozzle Tekanan TinggiVenturi Utas halus

    Karakteristik

    Inti batin nganggo impor purity tinggi bahan baku karbida karbida, ngahasilkeun sareng alat-alat téknologi luhur sareng prosés anu saé.

    Nozzle gaduh umur panjang, teu karasa, kakuatan tinggi,
    stabilitas kimia tinggi, beurat enteng, tahan suhu luhur, tahan korosi sareng ciri sanésna
    anu 3-4 kali hirup jasa dibandingkeun tungsten karbida nozel.

     

    Data téknis

    Teu karasa: HRA92-94

    Kapadetan: 4.50-4.60g / cm3

    Kakuatan bending: 40kg / cm3

    Kakuatan komprési: 240kg / cm3

    Penampilan: cangkang baja karbon saatos peledakan keusik sareng pelapis, cangkang aluminium saatos keusik ngabeledug kirang ti 2mm

     

     






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami