Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

2021 Jinis mesin drum jinis otomatis drum Anyar

Pedaran pondok:

Mesin sandblasting otomatis dibarengan ku Roll sareng Turntable

Éta tiasa otomatis blasting atanapi ku Hand. éta bagian leutik anu cocog sapertos sekrup sareng sajabana ogé cocog pikeun ledakan bagian anu beurat sapertos kapang
Fitur:
1. Éta sacara otomatis tiasa ngabeledug keusik dina waktosna sareng joging fungsi posisi;
2. Karya-karya gampang dimuat sareng dibongkar, gampang dioperasikeun, sareng ngahémat sumber daya manusa;
3. Ukuran gilinding sareng bedil tiasa didesain sesuai sareng kabutuhan konsumén;
4. Cocog pikeun produksi masal karya-leutik, sapertos sirah seleting, bit obeng, bor, sareng sajabana
5. Bobot Ngabobot Beurat: 15-20kg

Roller tiasa otomatis disaluyukeun, numutkeun béda rotasi padamelan-damel,
sareng dijejeran ku kulit silikon pikeun nyegah tabrakan damel sareng cilaka, roller ogé tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran potongan-potongan na liang;
Kalayan peledakan otomatis, niupan otomatis, peringatan indikator debu waktos peringatan, lirén sareng fungsi sanésna;
Ngadopsi pigura gun ngangkat otomatis, gun semprot tiasa milih 1-4 gun,
gun semprot gaduh kontrol misah, sareng gaduh dua fungsi manual sareng otomatis;
Jenis pemisahan Siklon, pamulihan otomatis sareng daur ulang bahan keusik,
misah otomatis keusik sareng lebu pikeun ngirangan konsumsi bahan keusik, gampang dikontrol nganggo ukuran sisikian keusik

Mesinna ngagaduhan dua mode kerja: manual sareng otomatis
Séri modél ieu tiasa dikustomisasi ku 3-4 gun pikeun modél non-standar;
Abrasive anu tiasa dianggo: corundum coklat, corundum, manik kaca, sareng sajabana; upami diteken, abrasives logam sapertos grit baja sareng pil waja tiasa dianggo.
Kagunaan: Cocog pikeun pamrosésan angkatan sajumlah ageung karya-leutik. Salaku conto: Panggang-lite produk,
kacang-kacangan sekrup, bit bor, keran kawat, huluna angkatan, sirah seleting, asesoris telepon sélulér, akrilik, produk plastik, tambaga, aluminium sareng produk sanésna.

He0603442181a4b63b183bc8e5566e1cba.jpg_.webp

 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • :
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Mesin sandblasting otomatis dibarengan ku Roll sareng Turntable

    Éta tiasa otomatis blasting atanapi ku Hand. éta bagian leutik anu cocog sapertos sekrup sareng sajabana ogé cocog pikeun ledakan bagian anu beurat sapertos kapang
    Fitur:
    1. Éta sacara otomatis tiasa ngabeledug keusik dina waktosna sareng joging fungsi posisi;
    2. Karya-karya gampang dimuat sareng dibongkar, gampang dioperasikeun, sareng ngahémat sumber daya manusa;
    3. Ukuran gilinding sareng bedil tiasa didesain sesuai sareng kabutuhan konsumén;
    4. Cocog pikeun produksi masal karya-leutik, sapertos sirah seleting, bit obeng, bor, sareng sajabana
    5. Bobot Ngabobot Beurat: 15-20kg

    Roller tiasa otomatis disaluyukeun, numutkeun béda rotasi padamelan-damel,
    sareng dijejeran ku kulit silikon pikeun nyegah tabrakan damel sareng cilaka, roller ogé tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran potongan-potongan na liang;
    Kalayan peledakan otomatis, niupan otomatis, peringatan indikator debu waktos peringatan, lirén sareng fungsi sanésna;
    Ngadopsi pigura gun ngangkat otomatis, gun semprot tiasa milih 1-4 gun,
    gun semprot gaduh kontrol misah, sareng gaduh dua fungsi manual sareng otomatis;
    Jenis pemisahan Siklon, pamulihan otomatis sareng daur ulang bahan keusik,
    misah otomatis keusik sareng lebu pikeun ngirangan konsumsi bahan keusik, gampang dikontrol nganggo ukuran sisikian keusik

    Mesinna ngagaduhan dua mode kerja: manual sareng otomatis
    Séri modél ieu tiasa dikustomisasi ku 3-4 gun pikeun modél non-standar;
    Abrasive anu tiasa dianggo: corundum coklat, corundum, manik kaca, sareng sajabana; upami diteken, abrasives logam sapertos grit baja sareng pil waja tiasa dianggo.
    Kagunaan: Cocog pikeun pamrosésan angkatan sajumlah ageung karya-leutik. Salaku conto: Panggang-lite produk,
    kacang-kacangan sekrup, bit bor, keran kawat, huluna angkatan, sirah seleting, asesoris telepon sélulér, akrilik, produk plastik, tambaga, aluminium sareng produk sanésna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami