Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Dustless Abrasive Cycle Sandblasting Equipment for Blasting Road/ Bridge/Sheet

    Peralatan Sandblasting Siklus Abrasif Dustless pikeun Blasting Jalan / Sasak / Lambaran

    Daur ulang mesin sandblasting, seueur dianggo dina stainless steel, mesin, kapal, karéta, pipa minyak

    ketel sareng konstruksi palabuhan sareng industri sanésna struktur baja ngaleungitkeun karat permukaan, nguatkeun permukaan;

    Ogé tiasa dianggo pikeun kabut permukaan stainless steel. Matte, kecantikan pickling passivation gratis sareng kaca, batu sareng ukiran permukaan anu sanés, nyemprot ngolah hiasan.

    Daur ulang mesin sandblasting dibagi kana bagian sandblasting sareng bagian pamulihan, dibandingkeun sareng mesin sandblasting tradisional,

    fitur na anu paling ageung nyaéta tiasa janten mesin anu seueur tujuan. Nalika sarat panyalindungan lingkungan ketat,

    éta tiasa dianggo salaku mesin daur ulang sandblasting; Sareng teu aya syarat panyalindungan lingkungan, sareng padamel ngagaduhan tindakan pelindung

    tiasa janten bagian sandblasting nyalira salaku mesin sandblasting terbuka, ningkatkeun efisiensi damel, saatos sandblasting

    teras bagian pamulihan anu kasar tina situs damel beberesih pamisah keusik, pamulihan tina abrasif anu sumebar.

     

  • Automatic recycle free pollution sand blasting machinery

    Otomatis daur ulang mesin polusi keusik polusi bébas

    Vacuum dustless recovery sandblaster otomatis ngagaduhan pot ledakan terpadu,

    sistem pamulihan vakum média, sareng kumpulan lebu sadayana dina hiji unit kompak

    (diwangun ku mesin ledakan sedot ku kadali jarak jauh, selang ledakan, ledakan sirah ledakan,

    reklamasi & pamisah sareng sistem pamulihan abrasif anu dihasilkeun pneumatically, kolektor lebu sareng karanjang).

    éta seueur dianggo pikeun turun, tekstur permukaan, sareng persiapan cet, utamina dianggo pikeun ngabersihan karat dina kebon minyak

    pembaruan kontainer, jsb, sareng sistem pamulihan anu kasar anu dihasilkeun sacara pneumatik ngajantenkeun dianggo tanpa masalah lebu sareng pembuangan.
    Sistem ledakan sareng pamulihan tiasa dianggo sakaligus ngabeledug sareng pulih (sirkuit tutup blasting) atanapi tiasa dianggo pikeun ledakan hawa terbuka teras teras bersih-bersih salajengna.
    Blast sakaligus sareng pamulihan ngaleungitkeun awan lebu, pisibilitas goréng sareng beberesih mahal.

    Kamampuh ledakan sareng pamulihan bebas ngajadikeun BRS alat anu produktif sareng serbaguna cocog pikeun seueur aplikasi anu béda.
    Vacuum Blasting cocog pikeun objék ageung sapertos lambung kapal, bak ageung sareng permukaan sasak beton.

  • Automatic tracked type sand blasting machine

    Mesin peledakan keusik jinis anu dilacak otomatis

    Mesin peledakan keusik anu dilacak otomatis 

     

    1..Atomatis control .automat blasting pasir kalayan keusik peledakan biasa .jog positioning jsb fungsi

     

    Desain 3.Novel, elegan, struktur saderhana, sareng gampang dioperasikeun

     

    4. drum payun. Gampang ngarobih sareng nyandak potongan damel

     

    5. Mesin pulih keusik ku cara transmisi / ember lift, tiasa nganggo pasir naon (sapertos grit baja, tembakan baja dll keusik heuras)

     

    6 Kalayan diameter diaméter anu sami, épéktasi mesin sandblasting tekanan nyaéta 3-5 kali tibatan mesin sedotan keusik anu sering diseupan

  • Automatic sandblast cabinet for small parts

    Kabinet sandblast otomatis pikeun bagian leutik

    • bahan keusik ditiup ku impeller rotary gancang-gancang dina produk plastik pikeun miceun burr, flake, sareng cembung dina liang produk
    • kakuatan blasting dikawasa ku changer frékuénsi dina panel kontrol.
    • mesin ieu dilengkepan layar shock sareng sistem sirkulasi anu hipu, bahan keusik tiasa didaur ulang.
    • bahan burr halus sareng keusik tiasa dikumpulkeun kana kolektor lebu, anu langkung ageung tiasa disaring ku layar.
    • Éta dilengkepan motor anti statis sareng nozel, ngirangan burr sareng bubuk adhesion sareng manjangkeun umur matéri.
    • rohangan peledakan kabentuk ku conveyor band, sareng ditutupan karét.
    • éta tiasa ngarobih numutkeun kabutuhan produk.
    • bahanna nganggo gumantung kana produk
  • Custom High quality Roller Automatic turntable sandblaster equipment HST-101

    Kustomisasi kualitas luhur Roller otomatis turnbl sandblaster peralatan HST-101

    Fitur:

    1. Parabot ieu tiasa didesain nganggo 7 senapan semprot. Gelar 360 adjustable pikeun mastikeun sandblasting seragam dina permukaan produk. Teu aya sudut maot

    2. Fitur panggedena tina alat ieu nyaéta puteran badag anu muter terus,

    teu aya lirénna intermittent di tengahna, sareng épisiensi peledakan ningkat pisan. Ieu mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun bahan baku anu ageung sareng sedeng.

    3. Turntable ageung muterkeun teras-terasan, konvérsi frékuénsi stepless tiasa disaluyukeun, sareng éta disaluyukeun numutkeun syarat pasir pasir konsumén.

  • 6 Blasting guns Automatic Belt sandblasting equipment

    6 Blasting gun Otomatis Sabuk peralatan sandblasting

    Éta cocog pikeun ngolah skala ageung atanapi casting bagian alit (aluminium casting die séng, bagian ngajalin), ngaleungitkeun karat, turun, bremsstrahlung, tanda cai, jst;
    Keusik anu tiasa dianggo pikeun mesin crawler sandblasting:
    Blasting kasar:
    Alumina, keusik waja emas, bola kaca, keusik kenari, keusik résin, bola baja halus, keusik baja, bola stainless steel, bola aluminium, jst;
  • Piston air compressor

    Kompresor hawa piston

    KB séri kompresor hawa tekanan tinggi industri dipaké dina konci pneumatik

    alat pneumatik, inflasi ban, prosés niupan, cet semprot

    blasting keusik jeung unsur fluidic. tipe kuat desain sirah badag, make bahan cukup alus.

    Nguatkeun desain pikeun komponén utama, diménsi panangan tangan

    beurat sadayana langkung seueur tibatan pabrik anu sanés, kaamanan anu luhur, sareng kecepatan low

    hususna cocog pikeun tugas beurat, lila operasi kontinyu

    hususna reliabiliti tinggi sareng umur jasa anu panjang. Utamana desain hawa na desain aliran hawa

    suhu knalpot rendah. henteu gampang déposisi karbon sareng efisiensi tinggi.

  • Glass blasting machine

    Mesin peledakan kaca

    Mesin sandblasting

    Bahan: pelat waja digulung tiis 3,5 mm
    Diménsi: 1400mm * 1400mm * 1900mm
    Ukuran kabin damel: 1400mm * 1400mm * 800mm
    Ukuran kotak kumpulan lebu: 1300mm * 850mm * 2150mm
    Kipas panyabutan debu: 3000W 380V 50HZ
    Turntable ageung: 850 × 15mm kandel, kagancangan: 5 giliran / mnt
    Puter puteran ageung dirancang pikeun gancang
    Turntable leutik: kandel 100 × 10mm
    Laju na nyaéta: 0-40 / mnt
  • Conveyor belt automatic Sand blasting Equipment Pan plate sandblasting machine

    Conveyor sabuk Otomatis keusik blasting Equipment Pan plate sandblasting mesin

    Jumlah gun: 8 PCS
    Lebar konveyor: 1- 2m (Tiasa janten customiz)
    Jinis operasi: Otomatis

    Mesin transmisi sandblasting otomatis sapertos kieu cocog pikeun kapur, marmer, granit, batu pasir jsb

    Mesin sandblasting transmisi otomatis
    Pikeun beberesih massal tina batu. Marmer, granit
    Kalayan sabuk conveyer otomatis

    Blasting Gun: Rangkaian mesin ieu dilengkepan 2-50 sét senapan semprot.
    Unggal gun semprot gaduh kontrol anu misah
    Éta tiasa ngirangan bahan keusik anu napel na workpiece saatos diolah.
    Éta tiasa dirarancang numutkeun ukuran bérés palanggan sareng bentuk sareng kaluaranana.
    Éta ogé tiasa dilengkepan ku peralatan ngumpulkeun lebu baseuh numutkeun syarat padamelan pelanggan.

    Semprot gun sareng rak gun, tiasa ditempatkeun numutkeun ukuran bahan damelna, sareng tiasa diputer 360 derajat, janten sagala rupa
    bahan pagawéan tiasa dibasmi

     

  • 2021 New type Automatic drum type sandblasting machinery

    2021 Jinis mesin drum jinis otomatis drum Anyar

    Mesin sandblasting otomatis dibarengan ku Roll sareng Turntable

    Éta tiasa otomatis blasting atanapi ku Hand. éta bagian leutik anu cocog sapertos sekrup sareng sajabana ogé cocog pikeun ledakan bagian anu beurat sapertos kapang
    Fitur:
    1. Éta sacara otomatis tiasa ngabeledug keusik dina waktosna sareng joging fungsi posisi;
    2. Karya-karya gampang dimuat sareng dibongkar, gampang dioperasikeun, sareng ngahémat sumber daya manusa;
    3. Ukuran gilinding sareng bedil tiasa didesain sesuai sareng kabutuhan konsumén;
    4. Cocog pikeun produksi masal karya-leutik, sapertos sirah seleting, bit obeng, bor, sareng sajabana
    5. Bobot Ngabobot Beurat: 15-20kg

    Roller tiasa otomatis disaluyukeun, numutkeun béda rotasi padamelan-damel,
    sareng dijejeran ku kulit silikon pikeun nyegah tabrakan damel sareng cilaka, roller ogé tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran potongan-potongan na liang;
    Kalayan peledakan otomatis, niupan otomatis, peringatan indikator debu waktos peringatan, lirén sareng fungsi sanésna;
    Ngadopsi pigura gun ngangkat otomatis, gun semprot tiasa milih 1-4 gun,
    gun semprot gaduh kontrol misah, sareng gaduh dua fungsi manual sareng otomatis;
    Jenis pemisahan Siklon, pamulihan otomatis sareng daur ulang bahan keusik,
    misah otomatis keusik sareng lebu pikeun ngirangan konsumsi bahan keusik, gampang dikontrol nganggo ukuran sisikian keusik

    Mesinna ngagaduhan dua mode kerja: manual sareng otomatis
    Séri modél ieu tiasa dikustomisasi ku 3-4 gun pikeun modél non-standar;
    Abrasive anu tiasa dianggo: corundum coklat, corundum, manik kaca, sareng sajabana; upami diteken, abrasives logam sapertos grit baja sareng pil waja tiasa dianggo.
    Kagunaan: Cocog pikeun pamrosésan angkatan sajumlah ageung karya-leutik. Salaku conto: Panggang-lite produk,
    kacang-kacangan sekrup, bit bor, keran kawat, huluna angkatan, sirah seleting, asesoris telepon sélulér, akrilik, produk plastik, tambaga, aluminium sareng produk sanésna.

    He0603442181a4b63b183bc8e5566e1cba.jpg_.webp