Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

B4C Venturi Boron Carbide Nozzles Kasar Thread Aluminium jaket

Pedaran pondok:

Karakteristik bahan boron karbida:

Boron karbida mangrupikeun salah sahiji bahan buatan manusa anu paling hese, anu ngagaduhan ciri beurat beurat

Pasipatan semikonduktor, nyerep neutron, efisiensi grinding tinggi, sareng teu aya réaksi kalayan basa kuat asam kuat.

Teu karasa Mohs 9,36, microhardness nyaéta 5.400 ~ 6,300 kg / m2, kapadetan 2,52 kg / m2, titik lebur nyaéta 2,450 derajat Celcius,

Boron karbida mangrupikeun warna poék héksagonal. Kusabab ciri sareng sipat di luhur, boron karbida seueur dianggo dina mesin

metalurgi, industri kimia, aerospace sareng industri militér sareng bidang-bidang sanés.

Abrasives tiasa dianggo pikeun ngolah batu permata, keramik, pemotong, bantalan, réfraktor dina sagala rupa bidang metalurgi

 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

     

    Sipat nozel karbida karbida dina tekanan panas sareng tungku suhu luhur sami sareng boron karbida:

     

    Bagian silang mangrupikeun pola radioaktif spiral, bentukna nozel dasar nyaéta silinder sareng awak vertebral, hese ngalakukeun bentuk khusus sareng jinis léngkah.

     

    1) Pisan karasa sareng tahan tahan

     

    2) Éta henteu tiasa ngaréaksikeun sareng asam atanapi basa

     

    3) Tinggi, suhu handap sareng résistansi tekanan tinggi

     

    4) Densitas ≥2.46g sareng cm3;

     

    5) Microhardness ≥ 3500kGF / mm2;

     

    6) kakuatan bending ≥400Mpa;

     

    7) Titik lebur nyaéta 2450 ℃.

    Panjangna: 150mm

    Jaket: Aluminium & PU

    Bore: 8/10 / 12mm

    Thread: 2 ”benang kasar

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami