Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Bangku luhur Sandblaster Kabinet Mini Keusik Blaster SBC90 SBC100 SBC150

Pedaran pondok:

Bangku top sandblast luhur
Pikeun dipaké ku manik kaca, pasir silika, alum oksida sareng seueur deui.
Blast jauh kokotor, karat, cet atanapi asing ngawangun-up usaha.
Cukup portabel pikeun dianggo dina workbench.
Lampu fluoresensi masihan anjeun pisibilitas langkung saé.
Kabinet sandblast hadir nganggo sarung tangan karét, bedil blast, 4 macem-macem nozel keramik, port kolektor lebu, hoppe
Kabutuhan pelanggan nyiapkeun kompresor udara (7.5KW 10HP) sareng kasar (manik kaca, aluminium oksida, atanapi garnet) pikeun ngagunakeun mesin

 

Modél Daérah Gawé (cm) Sakabéh taram (cm) Area tekenan GW / NW (kg) Ukuran karton (cm) QTY20 '/ 40' (pcs)
SBC90 56 * 42 62 * 49 * 53 4-6kg.f / cm2 20/17 64 * 51 * 52 160/320
SBC100 A 58 * 42 62 * 50 * 53 4-6kg.f / cm2 23/20 64 * 52 * 56 160/320
SBC100B 58 * 42 62 * 50 * 53 4-6kg.f / cm2 26/22 64 * 52 * 56 160/320
SBC150 64 * 54 69.5 * 58 * 62.5 4-6kg.f / cm2 28/25 71.5 * 60 * 64.5 81/170

 

 

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bangku top sandblast luhur Forusewithglassbeads, silicasand, alumoxideandmore. Blastawaydirt, karat, pelukis sateuacan ngawangun-upeffortlessly. Portableenoughtouseonaworkbench. Fluorescentlightgivesyoubettervisibility. Kabinet Sandblast hadir withrubbergloves, blastgun, 4assortceramicnozzles, dustcollectorport, hoppe Customer peryogi prepaor kompresor (7.5KW 10HP) sareng kasar (manik kaca, aluminium oksida, atanapi garnet) pikeun ngagunakeun mesin

Modél

Daérah Daérah

(cm)

Sakabehna taram

(cm)

Area tekenan

GW / NW

(kg)

Ukuran karton

(cm)

QTY20 '/ 40'

(PCS)

SBC90

56 * 42

62 * 49 * 53

4-6kg.f / cm2

20/17

64 * 51 * 52

160/320

SBC100A

58 * 42

62 * 50 * 53

4-6kg.f / cm2

23/20

64 * 52 * 56

160/320

SBC100B

58 * 42

62 * 50 * 53

4-6kg.f / cm2

26/22

64 * 52 * 56

160/320

SBC150

64 * 54

69.5 * 58 * 62.5

4-6kg.f / cm2

28/25

71.5 * 60 * 64.5

81/170




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami