Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Sandblaster Parts Nylon quick couplings for sandblasting hose

    Sandblaster Bagian Nylon gandeng gancang pikeun selang sandblasting

    Quick Nylon kopling pikeun sandblast selang sandblast nozzle wadah pikeun mesin sandblasting

    Aya 4 ukuran anu béda sapertos kieu:

    Q-IM-NY pas pikeun selang OD34mm 

    Q-1-NY pikeun pas selang OD39mm 

    Q-2-NY pas pikeun selang OD50mm 

    Q-3-NY pikeun pas selang OD55mm 

    SB-NY kalayan benang halus 45mm 

    Nalika tabung ledakan henteu cekap lami, urang tiasa nyambungkeun dua tabung sareng gandeng gancang urang.

    Métode operasi:
    1. Dua tabung anu sami panjangna: Candak dua sendi anu sami ukuranana, sajajar bayonét

    pencét sareng puterkeun pikeun néwak, teras sambungkeun tabung keusik dina dua tungtung.
    2. Dua tabung panjangna béda: Candak dua sendi anu ukuranana saluyu, sajajar bayonét

    pencét éta pikeun muterkeun, teras sambungkeun tabung keusik dina dua tungtung.
    3. Sandblasting tank joint: Sambungkeun gabungan pondok urang langsung ka handapeun mesin sandblasting.
    Kauntungan: Operasi saderhana, sambungan gancang sareng tabung sandblasting, ningkatkeun efisiensi damel kirang kasulitan, kabutuhanana langkung saé
    Kasempetan: Cocog pikeun damel kapal, ageung ageung degreasing, struktur baja, casting ageung, cetakan ageung, wadah casing mékanis alat-alat tambang valves, jsb.

  • Whole set sand blasting helmet with air hose,air breathing filter,temperature regulator

    Sakabéh set keusik blasting helm ku selang hawa, filter napas hawa, régulator suhu

    Kualitas luhur ABS Sandblast pelindung anjeunna helm kalayan selang hawa pakan 1m

     

    Kualitas sedeng Tekanan damel Wight Diménsi sakabéh
     (Hawa anu dikomprés)        4-8kg  0,8kg          38mm * 210mm

    Helm sandblasting ieu ngan ukur nganggo kakuatan bahan ABS, sakali angkat, saluyu sareng standar kaamanan nasional,

    mastikeun yén megatkeun henteu pegat; Insipidity avirulent, aya bintik beureum sareng konéng, warna katingalina anca,

    henteu pernah luntur sareng robih warna; Kalayan alur pituduh inlet, antepkeun aliran udara seragam distribusi, arus utama ka payuneun pigura gambar,

    ngaleupaskeun hawa pernapasan, jantenkeun langkung jelas garis paningali, supados langkung jelas garis paningalna, hindarkeun tiupan hawa kana sirah, ngabalukarkeun ngarareunah;

    Sirah sareng pipa suplai gas gél silika anu henteu beracun, résistansi lenturan lemes; Paningali payun, anggo iteuk pikeun ngégél, ukuran ngaleupaskeun pembongkaran anu merenah,

    entong ngaluarkeun baju tiasa langsung dihurungkeun jandéla lensa ngagantian; Beuheung dilengkepan panyegelan elastis, panyegelan anu langkung saé, selendang sareng gesper,

    gampang dipaké. Ngan hiji kilogram tina total beurat sakumpulan produk lengkep;

    Produk dibagi kana: helm, helm komo pakean, ukuran helm, tiasa ogé disesuaikan.

    Produk ngagaduhan daya tahan, kaamanan, perlindungan lingkungan, raoseun, merenah, disegel mangrupikeun ngantosan ciri anu hadé.

  • Safety Sandblast Helmet Sand Blast Hood Protector Mask for painting

    Kasalametan Sandblast Helm Keusik Blast Hood Protector Mask pikeun ngalukis

    Fitur:

    Keusik Blasting Pelindung Wajah Topéng Hood Cap Anti Debu Angin Sandblasting Helm
    Dirancang pikeun ngajagaan wajah anjeun tina bahaya lebu
    Kualitas luhur sareng napas, nyaman dipakena
    Cocog pikeun ngagiling, pasir, cipratan cair, jsb
    Desain ventilasi: Pastikeun yén éta henteu mangaruhan engapan nalika jam kerja anu panjang.
    Desain elastis dianggo di jero. Épéktip nyegah lebu sareng lebu halus tina lebet.

  • Hand Held Sand Blasting Spray Gun Blast Abrasive Media, Soda, Bead, Walnut, Aluminum Oxide – Pneumatic

    Leungeun Dilaksanakeun Keusik Peledasan Semprot Gun Blast Abrasive Media, Soda, Manik, Kenari, Aluminium Oksida - Pneumatik

    • 【Sandblaster】 Awak alumunium hampang sareng gunana, sareng jinis anu dicekel ku tangan gampang dianggo.
    • Aliran sandblast tiasa disaluyukeun sareng sandblasting disebarkeun merata pikeun ngahémat bahan.
    • 【Gampang Dipaké】 khusus pikeun sagala jinis sudut logam caang sareng leutik, lukisan semprot, ujung atah,
    • detil karat; pot bahan kapasitas ageung pikeun sadaya jinis pasir: corundum hideung, silikon karbida, manik kaca, jst.
    • 【LAST LASTING Performance Tinggi】 - blaster keusik awét anu ngabedol partikel média gancang
    • anu gancang miceun cet, karat, korosi sareng timbangan. Anggo blaster ku sababaraha jinis média ledakan sapertos keusik
    • abrasives aluminium oksida, manik, soda atanapi cangkang walnut rupa gumantung kana kabutuhan aplikasi proyék anjeun.
    • 【PERHATIAN】 : Dina prosés ngagunakeun produk, anjeun kedah nganggo sarung tangan sareng panyalindungan panon sareng alat-alat sanés kanggo operasi anu aman.
    • Nalika anjeun nganggo gun gun, tong ngarahkeun bedil ka jalma sareng sato.
    • Service Jasa purna jual profesional 【Kami salawasna nangtung pageuh di tukangeun unggal mésér anjeun. Upami ku alesan naon anjeun henteu wareg 100%
    • punten wartosan kami sareng tim layanan palanggan kami bakal ngabantosan anjeun balik atanapi ngabalikeun duit.
  • ABS Blasting painting dust protective helmet Sandblast hood

    ABS Blasting lukisan debu pelindung helm Sandblast tiung

    Fitur:

    1. Helmis ieu didamel tina PC + ABS, kalayan résistansi komprési anu saé sareng penampilan ulang, sareng lingkungan anu aman pikeun operator

    2. pelindunglensadopsi dobel pelindung panyalindungan. Lapisan jero nyaéta PVClens, lapisan luar nyaéta gelas toughened,

    sacara efektif tiasa ningkatkeun resistensi abrasi téhelméter pikeun masihan visi anu langkung lega pikeun operator.

    3. Pitunjuk alur udara helm, parantos leres-leres ngatur. Sareng dilengkepan ku anti fogspray,

    sacara épéktip ngabantosan ngalereskeun kajelasan sareng nyaluyukeun bahan dina jero mébel.

    Produk 4.Thishelmetisexportfoundry, minuhan standar téknis kaamanan nasional, ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng pangaruh pelindung anu saé.

    5. Éta ogé tiasa nétral sareng produksi OEM numutkeun kabutuhan konsumén

  • High pressure sand blasting hose

    Selang tekanan tinggi blasting selang

    Tube: senyawa karét alam tahan abrasi antistatik hideung
    Tulangan: ku nilon ari ply
    Panutup: abrasi hideung karét antistatik.
    Aplikasi: pikeun beberesih industri, motong, ngagosok, casting jasa porsi.
    Suhu:
    -40 ° C + 80 ° C
    Paking:trans. Pilem PVC

  • Air Sandblaster Gun Blasting Gun for Sandblasting Cabinet for 990L/1200L Sand Blasting Cabinet Sandblaster Parts

    Gun Sandblaster Gun Blasting Gun pikeun Kabinet Sandblasting pikeun 990L / 1200L Keusik Blasting Kabinet Sandblaster Bagian

    • Pasir Kabeurangan Kabinet Sandblaster gun
    • Cocog pikeun média blast anu tiasa didaur ulang - manik kaca, keramik, aluminium oksida, sareng sababaraha ukuran grit baja sareng shot. Pilih média blast anu cocog pikeun aplikasi anjeun.
    • Kinerja tinggi blast gun nyayogikeun cekelan anu raoseun pikeun operator, sareng ngamungkinkeun kendali tepat pola ledakan.
    • Ngajaga jet udara sareng nozel blast leres-leres dijejerankeun pikeun maksimalkeun pungsi épisiénsi ledakan sareng ngaleutikan pamakean gun-awak.
    • Desain péstol-cekelan anu mereun ngirangan kacapean operator sareng ningkatkeun produktivitas nalika blasting berkepanjangan.
  • Cylindrical Ceramic Blasting Nozzles

    Nozel Peledakan Keramik Silinder

    Ngeunaan nozel Keramik ieu

    • Nozel sandblast keramik awét pikeun injeksi partikel sedeng pikeun panyabutan gancang cet, karat, korosi sareng skala.
    • Utamana dipaké pikeun ngolah jero sapertos sandblasting sareng ukiran kaca. Ukiran sareng pamrosésan marmer sareng batu sanésna.
    • Cocog pikeun sandblasting sareng derusting permukaan bagian mesin industri sareng casting sapertos mesin sareng casting metalurgi.
    • Tiasa nganggo rupa-rupa média sandblasted sapertos manik kaca, corundum coklat, garnet, cai soda, cangkang walnut.
    • Spésifikasi kemasan: nozel keramik * 10.
  • Protective clothing Work clothing Sandblasting protective clothing

    Pakean pelindung Pakean padamelan Sandblasting pakean pelindung

    Baju sandblasting siam Panjangna: 180cm,

    ukuran kaamanan standar anu ketat henteu ngan ukur ngajaga padamel anu dihargaan,

    aranjeunna ogé ngamaksimalkeun efisiensi, sareng ngajaga reputasi perusahaan anu diusahakeun salaku panyadia sareng dunungan.

    diuji nganggo sadaya uji kaamanan konvensional. Éta pendekatan anu henteu kompromi anu janten ciri

    desain sareng standar anu luhur sareng etika dina sagala hal anu aranjeunna lakukeun. Kusabab padamelan sareng kahirupan gumantung kana produkna;

  • sell well double venturi boron sandblast nozzle for you

    ngajual ogé dua venturi boron sandblast nozel pikeun anjeun

    Penampilan: cangkang waja karbon saatos blasting keusik sareng plating, cangkang aluminium saatos blasting keusik.

  • High quality Venturi Boron Carbide Nozzle High Pressure Sandblasting Nozzle

    Kualitas tinggi Venturi Boron Carbide Nozzle Tekanan Tinggi Sandblasting Nozzle

     kateguhan tinggi tahan makéna tahan tahan korosi tahan résistansi tahan suhu luhur: ≥2.48g / cm3 karasa mikro ≥3500kgf / mm2 kakuatan bending: ≥400Mpa titik lebur: 2450 temperature Temperatur kerja: suhu normal Tekanan kerja: 5-100P Panjangna: 150- 220mm Diaméterna boro: 6/8/10mm
  • 1 1/4” Venturi boron carbide sandblasting nozzle

    1 1/4 "Venturi boron karbida noboks

    Nozel karbohidrat boron biasana ngagaleuh nozel karbida tungsten ku lima dugi ka sapuluh kali sareng silikon karbida dua dugi tilu kali.

    Nozzles karbida karbida disarankeun pikeun dianggo kalayan abrasives sapertos aluminium oksida sareng agrégat mineral agrésif.

1234 Teras> >> Halaman 1/4