Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Mesin Tukang Tong Centrifugal 30L 60L 80L 120L 160L 200L

Pedaran pondok:

Mesin bérés séntrifugal

Aplikasi 

Hal ieu utamina dianggo pikeun deburring sareng ngarengsekeun pakakas alit, bagian standar ogé variétas

komponén sareng unit dina industri méteran & instrumen, jam & arloji, sapédah, mesin jahit

produk hidrolik & pneumatik, bantalan, mobil, alat listrik, plastik, keramik, logam nonferrous sareng karajinan tangan anu mahal.

Ieu cocog pisan pikeun permukaan permukaan komponén anu propil. Saatos prosés bérés ku mesin ieu

éta bakal ningkatkeun kualitas permukaan na tanpa ngarusak bentuk atanapi akurasi posisi pikeun mesin anu seueur dianggo pikeun prosés finish bagéan-ukuran alit dina produksi masal

 

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

 

Fungsi:

 

Mesin bérés cocog sareng bérés pikeun bahan logam atanapi sanés logam kalebet deburring. Radiasi

derusting, lapisan oksidasi nyoplokkeun. nguatkeun permukaan logam, ngagosok caang. ngolah permukaan sateuacan slectroplating atanapi

ngolah kimia di seueur industri sapertos mesin, éléktronik, instrumrnt, navigasi luar angkasa, mobil, motor. pakakas hardware. karya seni sareng hiasan.
Tipe finish:
Éta mendakan kagunaan khusus pikeun ngarengsekeun karya sapertos ketebalan ipis, solt sempit, rongga bole anomali atanapi rumit pikeun ngawujudkeun kaindahan industri na.
Aplikasi:
Mesin bérés laras sentrifugal dilarapkeun dina mesin sareng komponenana éléktronik, alat sareng aparat. perhiasan. artos jsb bagian ukuran leutik sareng sedeng deburring, buleud sareng polesan.
Fitur:
1. tinggi nganggo tahan termal-set laras pinding PU
2. opsional laras 8 derajat efisiensi tinggi
3.ngadopsi konverter frékuénsi, motor marake mastikeun mesin pagawean tiasa dianggo sacara mantep
4.time controller netepkeun waktos operasi akurat pikeun menit

 

Parameter:

 

Modél

Kapasitas

 (L)

Ukuranna

L × W × H (mm)

Motor

 (kw)

Beurat

 (kg)

Laju

 (rpm)

Radius Hopper of gyration (mm)

Diménsi internal Hopper

A + B + C

SJ-30A

30

1020 × 990 × 1270

2.2

485

0-170

215

170 × 98 × 301

SJ-30D

28

1300 × 1240 × 1545

2.2

520

0-170

215

170 × 88 × 261

SJ-36A

36

930 × 1130 × 1440

2.2

530

0-170

275

183 × 106 × 310

SJ-60

60

1310 × 1364 × 1584

4.0

800

0-160

283

196 × 110 × 394

SJ-80

80

1440 × 1500 × 1760

5.5

1000

0-140

325

224 × 126 × 445

SJ-80X

80

1580 × 1660 × 1810

5.5

1100

0-140

350

224 × 126 × 445

SJ-120

120

1610 × 1700 × 1950

5.5

1300

0-120

352

268 × 158 × 440

SJ-160

160

1650 × 1870 × 1780

11.0

1650

0-103

382

282 × 167 × 578

SJ-200

200

1650 × 1870 × 1780

11.0

1870

0-103

382

314 × 168 × 580

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami