Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Conveyor sabuk Otomatis keusik blasting Equipment Pan plate sandblasting mesin

Pedaran pondok:

Jumlah gun: 8 PCS
Lebar konveyor: 1- 2m (Tiasa janten customiz)
Jinis operasi: Otomatis

Mesin transmisi sandblasting otomatis sapertos kieu cocog pikeun kapur, marmer, granit, batu pasir jsb

Mesin sandblasting transmisi otomatis
Pikeun beberesih massal tina batu. Marmer, granit
Kalayan sabuk conveyer otomatis

Blasting Gun: Rangkaian mesin ieu dilengkepan 2-50 sét senapan semprot.
Unggal gun semprot gaduh kontrol anu misah
Éta tiasa ngirangan bahan keusik anu napel na workpiece saatos diolah.
Éta tiasa dirarancang numutkeun ukuran bérés palanggan sareng bentuk sareng kaluaranana.
Éta ogé tiasa dilengkepan ku peralatan ngumpulkeun lebu baseuh numutkeun syarat padamelan pelanggan.

Semprot gun sareng rak gun, tiasa ditempatkeun numutkeun ukuran bahan damelna, sareng tiasa diputer 360 derajat, janten sagala rupa
bahan pagawéan tiasa dibasmi

 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Converyor beltsand alat peledakan

    1) Aplikasi

    Conveyor Otomatis Alat-alat Pasir

    Cocog pikeun panel datar, cakram, kandang, propil sareng bagian khusus sanés pamrosésan,

    sapertos: lambaran stainless steel datar, sareng pelat waja, piring kaca, batu, panci non-iteuk, loyang, alat keur manggang roti,

    Fungsi DVD panel, notebook, motherboard komputer, lantai beusi, potongan hiasan, tanda lencana, alat komunikasi, lambar aluminium, profil sareng bagian khusus anu sanés, jst..

    Sabuk conveyor otomatis keusik blasting mesin PLC kalayan layar Toél Témpél

    Modél No.
    SJ-500-6A
    SJ-2804-8A
    SJ-6010-10A
    SJ-1280-12A
    SJ-3515-16A
    Ruang Pagawéan (L * W * H) mm
    1000 * 1000 * 700mm
    900 * 800 * 1200
    2750 * 600 * 650
    3000 * 1200 * 1200
    3500 * 1500 * 650
    Ngaliwatan ukuran (W * H) mm
    500 X 300
    400 X 300
    600 X 300
    800 X 350
    1500 X 350
    Ukuran Sakabéh (mm
    2000 * 1000 * 1100
    3400 * 900 * 2680
    3200 * 1000 * 3500
    3500 * 1300 * 2800
    4200 * 1900 * 3280
    Kipas mortir tina kolektor lebu
    5.5KW 380V 50HZ
    4KW 380V 50HZ
    3KW 380V 50HZ
    7.5KW 380V 50HZ
    7.5KW 380V 50HZ
    Beban tina Conveyor
    30KGS
    90KGS
    50KGS
    50KGS
    50KGS
    Total Kakuatan
    7.75KW
    7,5KW
    5,25KW
    9 KW
    9.15KW
    Beurat total
    600kgs
    1500kgs
    1550kgs
    2000kgs
    1500kgs
    Drive tina conveyor
    0.2KW Speed ​​tiasa diatur
    0.75KW Speed ​​tiasa diatur
    0.75KW Speed ​​tiasa diatur
    0.75KW Speed ​​tiasa diatur
    0.75KW Speed ​​tiasa diatur
    Ngapit Gun
    Ayunan otomatis, speed adjustable Power 200W
    Ayunan otomatis, speed adjustable Power 400W
    Ayun otomatis, speed adjustable Power 750W
    Ayun otomatis, speed adjustable
    Ayunan otomatis, speed adjustable Power 400W
    Blast Gun
    6 pcs, alloy Aluminium sareng nobol karbida hidung, unggal gun tiasa ngendalikeun Sacara individual
    8 pcs, alloy Aluminium sareng nobol karbida karat, unggal gun tiasa ngendalikeun Sacara individual
    10 pcs, alloy Aluminium sareng nobol karbida karat, unggal gun tiasa ngendalikeun Sacara individual
    12 pcs, alloy Aluminium sareng nozon karbida boron, unggal gun tiasa ngendalikeun Sacara individual
    16 pcs, alloy Aluminium sareng nozon karbida boron, unggal gun tiasa ngendalikeun Individuall
    Wadah Awéwé
    1 pcs (cocog pikeun 30-150 bolong abrasive)
    3 pcs (cocog pikeun 30-150 bolong abrasive
    3 pcs (cocog pikeun 30-150 bolong abrasive)
    3 pcs (cocog pikeun 30-150 bolong abrasive
    3 pcs (cocog pikeun 30-150 bolong abrasive)

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami