Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Automatic sand blasting cabinet with 4 guns for blasting mou

    Kabinét peledakan keusik otomatis nganggo 4 gun pikeun blasting mou

    Kabinet Sandblasting ngolah produk anu béda-béda, sapertos roda alloy, kapang, patung, motor, sareng sajabana.

    Ogé ngadukung ngabersihkeun, ngarobih, turun, karat, ngaleungitkeun seueur logam atanapi non-logam
    workpiece pikeun kéngingkeun permukaan anu mulus sareng bersih pikeun pangguna akhir, atanapi janten pretreatment kanggo pamrosésan salajengna.
  • Suction Sandblasting Machinery for blasting Long and big Parts

    Nyeuseup Mesin Sandblasting pikeun blasting Bagian Panjang sareng ageung

    Wengkuan aplikasi:

     

    Sagala jinis Seni sareng karajinan, plastik, perangkat keras, jati, ornamén permukaan polesan, pasir kanggo ngaleungitkeun goresan

    ningkatkeun kagorengan, ningkatkeun adhesion, ngabersihan permukaan; casting bagian, stamping bagian, bagian perlakuan panas kana skala, karat, bagian renovasi; ngagosok na matte.

    sadaya produk logam, kaca, karajinan plastik, perhiasan, kacamata, arloji, ogé tiasa dianggo pikeun nyemprot, pre-treatment electroplating Dina raraga ningkatkeun adhesion lapisan (plating) permukaan sareng sadaya perawatan permukaan

    Anggo bahan keusik:

    BAGUAN Abrasives pasokan abadi: keusik corundum coklat, keusik kaca, gelas karbida silikon, keusik walnut, keusik résin, emery, keusik alumina, keusik baja, bola-bola baja, partikel plastik (pasir nilon), manik-manik keramik, jst.

  • High Pressure Sandblasting Equipment for blasting mould/Motor parts

    Alat-alat Sandblasting Tekanan Tinggi pikeun ledakan kapang / bagian Motor

    1,24 ″ sarung tangan karét panjang nolak pakean sareng ngajaga operator.

    2. Lampu lebu-buktina pikeun pisibilitas anu luar biasa.

    3. Panganteur kaamanan ngaganggu ngabeledug upami panto dibuka.

    4. Pelat waja dilas konstruksi, kalayan dibéngkokeun leres dibentuk, ngabentuk cangkang kabinet kaku, awét.

    5. Jandéla tampilan kaca, ditukeurkeun. 6. Tekanan régulator, gauge, sareng saklar listrik dipasang dina jangkauan gampang.

    7. Hiji Tekanan blast gun sareng boron karbida nozzle dia 8mm.

    8. Built-in blow-off gun ngabantuan ngajaga lebu dina kabinet.

    9. Saklar pedal suku Pneumatik pikeun ngaktipkeun blasting.

    10. saringan garing Debu colletor: Sacara manual nyaring beberesih.

    11. Tekanan sumber udara 8bar (kg / cm2); Aliran 1,5-2m3 / mnt

  • Dry Abrasive sandblast cabinet

    Kabinet sandblast garing garing

    Applecation:

    Lemari sandblast anu kasar cocog pikeun perawatan permukaan sadaya produk tina logam, plastik sareng kaca jst.
    ngaleupaskeun kulit oksida. résidu burrs sareng goresan tiasa dianggo pikeun hiasan hiasan .matte sareng nguatkeun manajemén,

    Kauntungannana :
    Aya sistem pemisahan siklon sareng sistem panyabutan lebu, pemisah bakal misahkeun éta
    kasar tina bust .sana sistem panyabutan debu tiasa ngungkulan sareng ngumpulkeun debu anu teu aya gunana, lebu ngaleungitkeun pangaruh anu alus
    .kurangan biaya anu kasar sareng ningkatkeun efisiensi .na teu aya polusi lingkungan.

    Média blasting : Bodas Aluminium Oksida. Brown Aluminium Oksida. Manik Kaca

  • Suction abrasive sandblaster with turntable

    Nyedot sandblaster kasar kalayan turntable

    Nyedot sandblaster kasar kalayan Applicatons puteran Mesin ieu cocog pikeun ngageburkeun bahan anu beurat, sapertos rupi-rupi kapang, patung, corétan casting, motor, roda aluminium, wilah roda, jst. Fitur 1. Parantos ngancik ciri mesin sandblasting desktop; 2. Spésialisasiilcarttothedesign, canhangontheheavywork, isveryconvenient, énergi; 3. Cardwheel, numutkeunkustomerreforcement; 4. Maybebasedoncustomerdemand, selectmanualorautomaticrotarytables. 5. Gorobag manual anu dirancang khusus, tiasa ...
  • Suction type dry Sand Blasting machine with Turntable

    Jinis sedot mesin Keusik Blasting garing kalayan Turntable

    Aplikasi & Kauntungan:

    • Mesin sandblasting tugas beurat ieu cocog pikeun bahan damel anu beurat, sapertos rupi-rupi cetakan, tatangkalan, patung, tuang, motor, jst.
    • Gorobag manual anu dirancang khusus (gerobak listrik), merenah sareng éfisién. Operasi na

    pangropéa gampang diajar.

    • Bisa dumasar kana paménta konsumén, pilih méja puteran manual atanapi otomatis.
  • Suction dry sandblast cabinet

    Nguseup kabinet sandblast garing

    Kabinet ledakan keusik garing kalayan lebu kumpulkeun, sperator, bedil ledakan sareng nozel, sarung tangan

    média peledakan: kaca oksida aluminium

    kabinét blast keusik garing cocog pikeun perawatan permukaan sadaya produk tina logam, plastik sareng kaca jst.
    ngaleupaskeun kulit oksida. résidu burrs sareng goresan tiasa dianggo pikeun lampu hiasan .matte sareng nguatkeun
    manajemén, Aya sistem pemisahan siklon sareng sistem panyabutan lebu, pemisah bakal misahkeun
    kasar tina bust .sana sistem panyabutan debu tiasa ngungkulan sareng ngumpulkeun debu anu teu aya gunana .na tiasa ngageter
    beberesih debu sacara otomatis .bebu ngaleupaskeun pangaruh tina barang anu alus .ngirangan biaya abrasif sareng ningkatkeun efisiensi.
    sareng teu aya polusi lingkungan.
    Média blasting: Bodas Aluminium Oksida. Brown Aluminium Oksida. Manik Kaca

    Modél
    Ukuran luar (L * W * L mm)
    Ukuran CABIN (L * W * L mm)
    HST6050EA 960 * 650 * 1520 600 * 500 * 520
    HST7660EA 1050 * 810 * 1580 760 * 600 * 520
    HST9060EA 1050 * 950 * 1580 900 * 600 * 580
    HST9080EA 1250 * 950 * 1580 900 * 800 * 580
    HST1010EA 1420 * 1050 * 1900 1000 * 1000 * 800
    HST1212EA 1620 * 1250 * 2000 1200 * 1200 * 800
    Catu daya: 220V (380V). 50HZ
    Lampu: lampu pijar lampu banjir 220V, 13W
    Separator motor: 220V, 50HZ, 0.75KW
    Suplai hawa anu dikomprés: Hawa dikomprés garing sareng bersih kalayan tekanan
    dina 2.8-7bar (kg / cm2) sareng aliran 0,5-1.1m3 / mnt
    Ngaleungitkeun lebu: Kolektor lebu tipe-kantong, bubuk bubuk
    ku geter hawa dikomprés
    Aya alat pemanasan Termostatik dina garing otomatis pikeun nyegah abrasive tina napas

    1) Gambar sandblast deui

    1-121130123F9233

     

    Catatan: urang tiasa ngahasilkeun syarat-syarat pelanggan, ngadamel panto lawang sisi katuhu, panto lawang sisi kénca, panto lawang payun, atanapi panto lawang luhur jsb

    2) bagian utama mesin:

    1-13123010441D03

    3) potongan damel sateuacan sareng saatos blasting keusik

    1-13123010462Ia1-131230104RGE

  • Dry sandblast machine with turntable

    Mesin sandblast garing kalayan tabel puteran

    Mesin sandblast garing kalayan tabel puteran

    Cocog pikeun ngabeledugkeun bahan damel anu beurat, sapertos rupi-rupi kapang, tangkal, patung, cor, motor, sareng sajabina.

    Gorobag manual anu dirancang khusus (gerobak listrik), tiasa janten keranjang nambihan kabin pasir anu tiasa diputer,

    merenah tur gancang. Operasi sareng perawatan gampang diajar.

    Fitur: 

    1. Parantos ngancik ciri mesin sandblasting desktop;
    2. Gorobag karéta khusus kana desain, tiasa ngagantung dina padamelan beurat, merenah pisan, énergi;
    3. Gorobag kabayang, numutkeun panguatan pelanggan;
    4. Bisa dumasar kana paménta konsumén, pilih méja puteran manual atanapi otomatis.
    Cocog pikeun: masing-masing bahan karya pasir anu beurat: sapertos sagala jinis kapang, cetakan batok komputer, gravitasi, tekanan
    Angkatan cetakan sareng sajabina skala karya pasir ageung

    Jumlah Modél ID Gorobag (mm) Beurat (kg) Ukuran panto kénca (mm)
    HST9080FTA 600 160 Up500 * down700 * high560
    HST9080TA 600 160 Up500 * down700 * high560
    HST1010FTA 700 150 Lebar650 * luhur780
    HST1010TA 700 150 Lebar650 * luhur780
    HST1212FTA  800 160 Lebar750 * luhur780
    HST1212TA 800 160 Lebar750 * luhur780

    Catu daya: 220 V50Hz;
    Lampu sorot mesin: 220 V13W lampu hémat énergi;
    320 kg beurat net: mesin; Bantalan: 100 kg;
    motor turntableSeparator: 220 V50Hz550W;
    Pemisah hawa: 8,5 méter kubik / mnt;
    Sumber hawa anu dikomprés: 2 - 8 bar
     Gambar tukang mesin Turnbl sandblast

    1-140122161942536