Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Mesin Palapis Bubuk Éléktrostatik

Pedaran pondok:

  • Kalayan penampilan datar sareng lemes sareng bahan damel anu henteu sudutna jero.
  • Sensitipitas tinggi na durability.
  • Résistansi kandel pikeun tusukan tip, tingkat pangropéa anu handap.
  • Kalayan panyalindungan sirkuit, fungsi nyaluyukeun diri voltase, pikeun mastikeun pangaruh nyemprotkeun anu sampurna.
  • Modul voltase anu caket kana nozel, leungitna voltase handap, komponén tegangan tinggi anu tiasa diganti pikeun nyayogikeun pangropéa.
  • Aliran ageung komponén pneumatik, dina tekanan hawa anu langkung alit, masih tiasa ngahontal bubuk anu langkung luhur.
  • Sadaya stainless steel pikeun bubuk kartrid, henteu tiasa nganggo alat pikeun gampang miceun sadaya bagian sareng bersih.
  • Dua desain gas sentral, sahingga jarum henteu deui bubuk cairan-dipandu jarum, pikeun ningkatkeun pangaruh debit, ningkatkeun tingkat bubuk.
  • Puterkeun aliran udara atomisasi ningkat pisan kualitas palapis.

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin semprot éléktrostatik tiasa dianggo:
Alat palapis bubuk éléktrostatik (mesin semprot éléktrostatik) palapis bubuk kana permukaan padamelan

dina aksi bubuk éléktrostatik rata-rata adsorbed dina permukaan workpiece pikeun ngabentuk lapisan bubuk

bubuk palapis dipanggang dina suhu luhur leveling solidified kana sababaraha hasil (pangaruh tina tipena béda palapis bubuk) palapis akhir.
Produk ieu seueur dianggo dina alat-alat bumi, perangkat keras, panto kaamanan (jandéla), sirip, arsitéktur, suku cadang mobil, alat olahraga

alat-alat médis, aluminium sareng industri sanés.

Pitunjuk Operasi:

  • Sambungkeun sadaya garis penghubung sareng tabung udara.
  • Hurungkeun saklar catu daya (indikator lampu hurung).
  • Pencét saklar pistol semprot pikeun nyaluyukeun tegangan anu diperyogikeun (diatur ku masing-masing, voltase anu disarankeun nyaéta 60KV-80KV).
  • Bubuk disimpen kana tong nyoco bubuk.
  • Pencét saklar pistol semprot sareng saluyukeun kana tegangan tinggi. Mimiti damel upami bubuk disemprot.

    Pariksa kaayaan di handap ieu upami tekanan hawa henteu cekap:

  • Naha tekanan hawa dina kompresor langkung ti 6kg.
  • Naha aya kabocoran dina tabung hawa.
  • Naha klep ngatur tekanan dina kaayaan anu saé. Umumna tekanan anu ngatur klep gampang diluyukeun, arahna anti arah jarum jam dugi ka tungtung (pareum)
  • atanapi arah jarum jam dugi ka tungtung (maksimal). Entong ngatur aranjeunna sacara telenges. Upami tekananna henteu tiasa diluyukeun kana tingkat anu langkung luhur.
  • alat-alat na moal dianggo dugi ka solusi anu relevan dipendakan sareng kagagalan diperbaiki.

Téknis

  • Tegangan Daya: AC110V / AC220V
  • Frékuénsi: 50 / 60Hz
  • Laju Sprying: 550g / mnt.
  • Kakuatan Masukan: 40W
  • Tegangan Daya Éléktromagnétik klep éléktromagnétik: DC 24V
  • Kaluaran Kaluaran maksimum: 200Ua
  • Tekanan hawa input: 0-0.6Mpa
  • Tekanan Kaluaran Udara: 0-0.5Mpa
  • Max. Konsumsi Udara: 13.2m3 / H
  • Volume Kaluaran Bubuk: Max. 550g / Min
  • Tegangan Kaluaran Kaluaran: 0-100kv
  • Polaritasna: négatip
  • Beurat Gun: 480g
  • Panjang Kabel Gun: 4m
  • Volume Bubuk Hopper: 45L
  • Ukuran: 520 * 520 * 660mm
  • V / N Beurat: 35kg / 28kg
  • Palapis Bubuk Lumaku: Sagala jinis Bubuk Tanpa Logam

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami