Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Cai abrasif tugas beurat keusik mesin blasting 300L

Pedaran pondok:

Tugas beurat mesin pneumatik Sandblast

Karakteristik kinerja:

■ Efisién sandblasting kabuka pikeun ngabersihan workpiece permukaan kompléks

■ Filter pipisahan cai tiasa ningkatkeun kualitas pasokan hawa

■ Radius kerja tiasa ningkat janten 30 méter. Sareng tingkat perlakuan permukaan tiasa SA2.5-3

■ Cocog pikeun rupa-rupa keusik abrasif, keusik laut, keusik kuarsa, bijih tambaga, pasir corundum, keusik baja, sareng sajabana

■ Hemat énergi sareng operasi ringan komponén sandblasting. Konfigurasi hemat énergi sareng desain ringan gabungan

 

 

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

 

 Dilarapkeun kana skala bahan khusus, pamrosésan bahan kerja keras. kinerja peralatan sandblasting efisien tinggi.

nyaéta permukaan struktur logam ageung sateuacan meresihan panyabutan karat, sajaba ti cet, turun, permukaan penguatan

ngaleungitkeun setrés internal mangrupikeun peralatan anu saé. Parabotna ngagaduhan kapasitas muat pasir ageung

konfigurasi gun spray kaliber ageung, dina kaayaan sumber hawa anu cekap

éta mangrupikeun bantosan bantalan sandblasting sareng karat anu kuat pikeun pangguna, kinerja sandblasting anu saé na ngajantenkeun perlakuan permukaan anu padamelan tiasa dianggo gampang

 

Pedaran Produk lengkep 
Diaméter tank 400mm
Volume tank 300L / 0.3m3
Ngamuat Grit kasar 500-600kgs
Jangkungna tank 1650mm
Beurat tina bak 380kg
Blast Nozzle No 1pc
Nozzle dia 8 / 10mm
Selang blasting: 18m panjangna 32mm
Komprési hawa 5-8kg / cm2 mm (5-8bar)
Konsumsi udara 3.2m3 / mnt 22KW 30HP (1 gun)
Ngagunakeun Abrasive: baja grit, steel shot (0.1-1.2mm), corundum (18-24 bolong)
Jenis kontrol: Kontrol pneumatik.

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami