Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Mesin Cai Pasir Blasting Mesin Roda Blasting

Pedaran pondok:

Mesin Keusik Blasting Mesin Roda Blasting

Bubuka:

Mesin Sandblast baseuh nyandak perlindungan kaséhatan sareng lingkungan salaku poko, utamina dianggo dina restorasi kedokteran gigi, instrumen sareng méter,

bijouterie, nonton sareng kacamata sareng sajabina. Éta ngabantosan pikeun ngirangan prosés karajinan, ningkatkeun efisiensi damel sareng ngirangan biaya produksi.

Janten tiasa janten asistén énggal pikeun dokter gigi sareng mékanis.

Ciri:

Kabinet stainless steel sacara gembleng, padet, awét sareng tahan korosi.

Panto kabinét kaca cangkéng, otomatis wiper layar, jelas panonna.

Saklar pedal suku udara sél tipe anyar, operasi gampang sareng kaamanan.

Pompa keusik Polyurethane anu épéktip diwangun dina kabinet, sacara bébas ngamimitian.

Pistol semprot tekanan tinggi tiasa dilereskeun atanapi dioperasikeun ku tangan, fleksibel sareng gunana


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

     

    Bubuka:

     

    Mesin Sandblast baseuh nyandak perlindungan kaséhatan sareng lingkungan salaku poko, utamina dianggo dina restorasi kedokteran gigi, instrumen sareng méter,

     

    bijouterie, nonton sareng kacamata sareng sajabina. Éta ngabantosan pikeun ngirangan prosés karajinan, ningkatkeun efisiensi damel sareng ngirangan biaya produksi.

     

    Janten tiasa janten asistén énggal pikeun dokter gigi sareng mékanis.

    Kabinet stainless steel sacara gembleng, padet, awét sareng tahan korosi.

    Panto kabinét kaca cangkéng, otomatis wiper layar, jelas panonna.

    Saklar pedal suku udara sél tipe anyar, operasi gampang sareng kaamanan.

    Pompa keusik Polyurethane anu épéktip diwangun dina kabinet, sacara bébas ngamimitian.

    Pistol semprot tekanan tinggi tiasa dilereskeun atanapi dioperasikeun ku tangan, fleksibel sareng gunana

     

    Tanggal téknis

    Modél

    HST-6868W

    HST-9080W

    HST-1212W

    HST-9090W

    Kapasitas suplai Air

    0.4-0.8kg / m3

    0.4-0.8kg / m3

    0.4-0.8kg / m3

    0.4-0.8kg / m3

    Kapasitas keusik sareng kotak cai

    15kg pikeun cai 5kg pikeun kasar

    15kg pikeun cai 5kg pikeun kasar

    15kg pikeun cai 5kg pikeun kasar

    15kg pikeun cai 5kg pikeun kasar

    Ukuran kompartemen padamelan

    680 * 680 * 580

    800 * 700 * 580

    1200 * 1200 * 800

    900 * 900 * 800

    Sasayogian tanaga

    220V / 380 / 50HZ

    220V / 380 / 50HZ

    220V / 380 / 50HZ

    220V / 380 / 50HZ

    Kabinet insdie :( Biasana ngan aya hiji bedil blasting, urang tiasa nambihan langkung bedil blasting upami pelanggan diperyogikeun) Pompa cai bermutu (kotak listrik tiasa di gigir atanapi di tukang)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami