Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Warta

  • Mesin Sandblast otomatis pikeun Blasting marmer, kaca, piring beusi, pelat waja

    1.Sét mesin ieu pikeun pesawat tipe transmisi otomatis mesin sandblasting, kecepatan transmisi kontrol konversi prékuénsi ékspéktip digital speed Sandblasting, kualitas pamrosésan stabil, operasi saderhana. 2. Pasang bahan damel dina sabuk conveyor salami operasi, sareng sandblasti ...
    Maca deui
  • Taun Anyar Cina 2021

    Urang bakal gaduh liburan panjang ti kaping 5 dugi ka 18 Pébruari. Kami moal ngintunkeun barang-barang Samentawis waktos éta, tapi kami masih tiasa némbalan email dina waktosna. Hayang Palanggan Anyar sareng lami urang ngagaduhan .panjang salamet 2021
    Maca deui
  • Mesin Sandblasting Cai diékspor Australia

    Bahan stainless steel Mesin sandblasting Cai pompa Alus 2.5KW, sareng kustomisasi tegangan 415V Kaca Wiper wiper gun gunblasting propésional janten rangkep ku kotak Plywooden    
    Maca deui
  • Tekanan tinggi Keusik peledakan keusik sareng pot tekanan

          Hareupeun Deui Mesin kotak pasir bertekanan dipesen ku perusahaan didaptarkeun Jiaxing parantos dikintun. Mesin sandblasting tekanan tinggi diwangun ku filter debu kolektor sareng tank tekanan. Éta kedah dilengkepan ku ...
    Maca deui
  • Prinsip sareng Klasifikasi Vibration Grinder (1)

    Obyék ngolah: mesin ngagiling Geter dipaké dina sapédah, bagian aluminium die-casting, bagian séng paéh, pakakas mébel, pakéan koper, pakakas koper, asesoris kacamata, jam sareng aksesoris nonton, kuncén, aksésoris éléktronik, sagala jinis perhiasan, perhiasan, bubuk ...
    Maca deui
  • Bédana sandblasting sareng shot blasting

    Duanana prosés digunakeun pikeun ngabersihkeun permukaan benda sareng ngaleungitkeun lebu. Pasir blasting mangrupikeun prosés anu kasar anu dianggo pikeun ngabersihan permukaan karat sareng puing. Ilaharna éta dipaké sateuacan prosés ngalukis atanapi ngalapis. Éta nganggo média anu ujungna seukeut, atanapi keusik, kanggo ngipis jauh di permukaan sapertos caket ...
    Maca deui
  • Kumaha Cabut Karat nganggo Blaster Keusik

    Karat pasir tina mobil bakal ngajantenkeun langkung gampang mulangkeun sareng cet. Anjeun tiasa ngagunakeun sababaraha jinis média pikeun sandblast, gumantung kana logam mobil sareng ukuran permukaanna. Sandblasting mangrupikeun kabutuhan sateuacan anjeun ngawitan mulangkeun Cabut runtah tina rohangan kerja ageung anu ageung ...
    Maca deui
  • Peran mesin blasting keusik sareng mesin shot blasting

    Peralatan peledakan keusik berperan penting dina prosés, tangtosna, aya seueur industri anu sanés, seueur produk anu parantos dianggo dina mesin peledasan keusik pikeun dicekel. Mesin blasting keusik nyaéta panggunaan hawa anu dikomprés, keusik, laju-gancang katabrak ku nozel gun dimana permukaan korosi produ ...
    Maca deui
  • Ditémbak Blasting Mesin - Aplikasi

    Aya seueur aplikasi mesin shot blasting. Aplikasi anu munggaran sareng pangpentingna nyaéta meresihan tuang pikeun ngaleungitkeun keusik anu leupas sareng kabakar sareng skala tina casting ferrous sareng non-ferrous. Témbakan blasting prosés ngirangan porositas sareng ningkatkeun tekanan kalayan kapasitas nangtung tina aluminium ...
    Maca deui
  • bagian béda tina mesin sandblasting

    Tilu bagéan anu béda ngeunaan mesin sandblasting Sandblasting setup biasana diwangun ku tilu bagian anu sanés: anu kasar sorangan, kompresor udara, sareng nozel blaster. Pikeun etching sareng beberesih objék alit, hiji workstation pikeun nyepeng sapotong gelas ogé diperyogikeun, sapertos sababaraha jinis collecto ...
    Maca deui
  • naon Shot mesin blaster

    Mesin blaster shot mangrupikeun salah sahiji peralatan anu paling penting pikeun sandblasting. Tangtosna henteu ngan ukur hiji mesin blaster shot, sabab aya ogé seueur cara bedil. Mesin blaster shot tiasa gaduh roda opat, genep, dalapan atanapi bahkan langkung, sareng tiasa ngagaduhan metode turntable ...
    Maca deui
  • Harga mesin blasting

    Harga mesin blasting HST anu paling murah di pabrik industri anu sami. Harga mesin sandblasting, kuring terang sakedik tina harga online mesin peledakan keusik, sareng ti nasabah ngalangkungan konsultasi telepon sareng sababaraha harga pabrik mesin peledakan keusik anu salajengna ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/11