Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Mesin Sandblast otomatis pikeun Blasting marmer, kaca, piring beusi, pelat waja

1.Sét mesin ieu pikeun pesawat jinis transmisi otomatis mesin sandblasting, kecepatan transmisi kontrol konversi konvérsi frékuénsi anu aya

Kecepatan sandblasting, kualitas pamrosésan stabil, operasi saderhana.

2. Pasang workpiece dina sabuk conveyor salami operasi, sareng operasi sandblasting réngsé sacara otomatis, anu saderhana pisan sareng langkung merenah.

3 Semprot gun ayun radian tiasa disaluyukeun ukuranana.

4 Semprot gun sareng gun spray spray, tiasa ditempatkeun numutkeun ukuran bahan damelna, sareng tiasa ngalakukeun 720 derajat rotasi, janten sadayana jinis pengolahan pasir bahan kerja.

5. Dilengkepan mesin panyabutan lebu ageung sareng pemisah siklon abrasif sareng lebu khusus, tiasa misahkeun abrasif sareng lebu, tiasa ngirangan konsumsi anu kasar, polusi lingkungan. Abrasives tiasa didaur sacara otomatis.

6 Mesin séri ieu dilengkepan 2-10 kelompok senapan semprot, unggal senapan semprot ngagaduhan kendali anu misah, dilengkepan ku 2-12 blow clean gun, tiasa ngirangan pamrosésan bahan anu napel sareng bahan keusik.

7 Numutkeun ukuran sapotong padamelan pelanggan, bentuk sareng kaluaran sareng desain cocog pikeun produk khusus mesin ieu, mesin ieu ogé tiasa dilengkepan peralatan kempelan lebu baseuh numutkeun paménta karya palanggan.

8. Sakabeh mesin ngadopsi kontrol terintegrasi Siemens PLC, operasi saderhana sareng merenah.

9 Ngaleungitkeun lebu nganggo panyabutan debu pulsa otomatis, kalayan 9-16 elemen filter presisi canggih, leres-leres nyumponan sarat panyalindungan lingkungan.

10. Pamakéan bahan keusik: keusik alumina (corundum pasir), silikon karbida (silikon karbida héjo, silikon karbida hideung)

manik kaca, silikon walnut, keusik résin, partikel plastik (keusik nilon), manik-manik keramik, manik-manik baja, keusik baja, manik-manik stainless steel, manik-manik aluminium, jst.

11.USES: cocog pikeun ubin keramik, marmer, kaca, piring beusi, pelat waja, plat aluminium, profil aluminium, cangkang host komputer, rorongkong batok komputer laptop, batu, jsb.


Pos waktos: Mar-09-2021