Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Tekanan tinggi Keusik peledakan keusik sareng pot tekanan

高压机1010 02      高压机1010 03

Hareupeun Deui

Mesin sandblasting kotak bertekanan anu dipesen ku perusahaan didaptarkeun Jiaxing parantos dikintunkeun.

Mesin sandblasting tekanan tinggi diwangun ku filter debu kolektor sareng tank tekanan.

Éta kedah dilengkepan kompresor hawa langkung ti 2KP sareng 10HP, sareng tiasa nganggo logam sareng sanés emas sapertos baja waja keusikan ditembak coklat corundum kaca bead

 

 


Waktos Posting: Dec-28-2020