Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Prinsip sareng Klasifikasi Vibration Grinder (1)

Obyék ngolah:

Mesin ngagiling geter digunakeun dina sapédah, bagian maot aluminium, bagian séng paéh,

pakakas mébel, pakéan pakean, pakéan koper, asesoris kacamata, aksés jam sareng nonton,

konci, asesoris éléktronik, sagala jinis perhiasan, perhiasan, bubuk metalurgi, résin, jst; pikeun stainless steel,

Besi, tambaga, seng, aluminium, alloy magnésium sareng bahan sanésna dicap, die-cast, cor, palsu, sareng ditarjamahkeun kana kawat,

keramik, giok, batu karang, résin sintétik, plastik, porselin sareng bahan sanésna kanggo permukaan polishing, chamfering, sareng deburring. Ngaleungitkeun karat, ngagosok kasar, ngagosok presisi, ngagosok gloss.

 

Fitur mékanis
1. Éta tiasa grind sareng ngolah sajumlah ageung workpiece dina hiji waktos, sareng titik mariksa kaayaan ngolah bagian iraha waé.

Operasi ieu otomatis sareng teu dijalankeun. Operasi saderhana sareng merenah. Hiji jalma ngagaduhan sababaraha mesin, anu ningkatkeun pisan efisiensi damel sareng kauntungan perusahaan.
2. Lapisan jero dibagi kana karét sareng tahan luhur PU tahan poliuretan elastomer (résistansi pakeanana 3-5 kali tina karét),

kandelna 8-15mm, sareng umur jasa panjang.
3. Ngadopsi aliran tumbling spiral sareng prinsip geter tilu diménsi pikeun ngajantenkeun bagian-bagian sareng ngagolér saling ngagiling.
4. Ukuran aslina sareng bentuk bagian na moal musnah nalika ngolahna, sareng bentuk aslina sareng akurasi dimensi bagian na moal musnah saatos digiling.

timg-34

 

 


Waktos Post: Nov-21-2020