Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Warta Industri

  • Advantages of liquid sand blasting machine

    Kauntungan tina mesin blasting keusik cair

    Kalayan sarat lingkungan industri, beuki seueur palanggan milih mesin peledakan keusik cair tibatan mesin garing mesin blasting keusik mesin blasting pasir cair seueur dianggo dina: aerospace, éléktronika, logam, logam, kapang, mesin kimia sareng sajabina, tiasa janten dipaké pikeun prosésin ...
    Maca deui
  • Transmisi otomatis Mesin Sandblasting Scope lumaku

    Pikeun piring, piring, kotak, profil sareng pamrosésan karya pasir anu bentuk khusus, sapertos: piring stainless steel datar, baja biasa, baja kaca, batu, titanium, panci, oven roti bakar, kasus komputer, fungsionalitas, panel DVD, notebook, motherboard komputer, pelat beusi, hiasan, iklan ...
    Maca deui
  • Léngkah-léngkah cara ngagunakeun kabinet sandblast tipe garing

    Mesin keusik garing tiasa ngaleungitkeun karat sareng halus permukaan sapotong damel ku sandblasting. (1) buka menetas damel tina mesin sandblasting, muatkeun abrasif, tambahkeun 10kg sakaligus, sareng tutupkeun menetas damel. (2) pencét saklar listrik. (3) hurungkeun tombol start up kipas knalpot. (4 ...
    Maca deui