Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Média Polishing Ngaleungitkeun Massa Plastik

Pedaran pondok:

Anjeun tiasa ogé ngagunakeunana pikeun permukaan sékundér pikeun ngalancurkeun bagian-bagian logam keras saatos aranjeunna ngalaman deburring média keramik.
Nembe, kumaha oge, panggunaan média tumbling plastik janten langkung umum dina ngarengsekeun bagian mati casting sareng bagian mesin,

kusabab fitur non-chipping sareng non-cracking na.
Ditambahkeun.bandingkeun sareng média keramik, éta nawiskeun Perbaikan permukaan anu langkung saé sareng nandakeun karusakan kirang dina permukaan logam. Kukituna,

anjeun tiasa kéngingkeun permukaan logam siap pikeun electroplating, anodizing, komo lukisan. Bentuk anu paling umum nyaéta bentuk kerucut,

bentuk piramida, bentuk segitiga. Fitur Media Tumbling Plastik:

* Permukaan Rengse Smoothing
* Alus pisan pikeun Logam Lemes
* Média Ngabahas Dénsitas Sedeng
* Motong Lampu
* Pilihan lega Bentuk sareng Ukuran
* Waktos Siklus Pondok


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Média Polishing Ngaleungitkeun Massa Plastik

Fitur sareng Aplikasi

Plastik sigana siga calon anu teu dipikaresep pikeun tumbling média. Nanging, janten sakitar 40% langkung beurat dina beurat dibandingkeun sareng média keramik,

Média tumbling plastik jauh langkung merenah pikeun dianggo. Biasana, média tumbling palastik sayogi dina bentuk kerucut atanapi piramida (Tetrahedron).

Bentuk-bentuk ieu sacara efektif nyegah masalah panginepan tempat padamelan anu sering kajantenan nalika ngagunakeun média keramik.
Beuratna langkung enteng nyayogikeun kaunggulan tambahan nalika nganggo média tumbling plastik pikeun logam ringan sareng akrilik.

Anjeun tiasa ngagunakeun média ieu pikeun panyabutan logam pikeun tujuan umum, méméran sateuacan piring, sareng motong sedeng
Éta ogé dianggap cocog pikeun kuningan sareng aluminium deburring atanapi pelapis bagian plastik.

Anjeun tiasa ogé ngagunakeunana pikeun permukaan sékundér pikeun ngalancurkeun bagian-bagian logam keras saatos aranjeunna ngalaman deburring média keramik.
Nembe, kumaha oge, panggunaan média tumbling plastik janten langkung umum dina ngarengsekeun bagian mati casting sareng bagian mesin,

kusabab fitur non-chipping sareng non-cracking na.
Tambih Deui, dibandingkeun sareng média keramik, éta nawiskeun Perbaikan permukaan anu langkung saé sareng nandakeun karusakan kirang dina permukaan logam. Kukituna,

anjeun tiasa kéngingkeun permukaan logam siap pikeun electroplating, anodizing, komo lukisan. Bentuk anu paling umum nyaéta bentuk kerucut,

bentuk piramida, bentuk segitiga. Fitur Media Tumbling Plastik:

* Permukaan Rengse Smoothing
* Alus pisan pikeun Logam Lemes
* Média Ngabahas Dénsitas Sedeng
* Motong Lampu
* Pilihan lega Bentuk sareng Ukuran
* Waktos Siklus Pondok

Aplikasi Media Tumbling Plastik:

* Deburring Kuningan sareng Bagian Aluminium
* Plastik sareng Karét Ngapisan
* Ngaleupaskeun Garis Machining
* Bunderan Ujung Bagian anu lemes
* Rengse Pra-Plating

Média média plastik biasana dianggo pikeun prosés masalkeun.

Deburring, Grinding, Polishing sareng Fine Polishing Aya seueur warna bentuk sareng ukuran média polishing sapertos kieu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami