Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • 1000L two blasting guns deadman control sandblast pot

    1000L dua bedil peledakan jelema maot ngadalikeun pot pasir

    Tekanan peledakan keusik tekanan cocog pikeun operasi kontinyu anu lami, sapertos propil .él pre-treatment. Pipa. Karat tangki sareng wadah ulang bulu

    Mesin sandblast tekanan ngagaduhan seueur modél anu béda pikeun dipilih: kontrol manual, kontrol pneumatik sareng kontrol listrik, gun tunggal atanapi langkung senjata.

    Datang sareng selang sandblast, nobl sandblast, wadah nozel, sareng baju sandblast,

    Kauntungannana:

    Struktur 1. leres, kinerja unggulan, operasi saderhana sareng merenah

    2. Desain sareng ngahasilkeun blok silinder minuhan standar pembuluh tekanan, anu aman sareng dipercaya

    3.bagian standar gampang diganti sareng biayana murah

    4.paké kontrol listrik sareng kontrol pneumatik, nyumponan kabutuhan konsumén anu béda, tiasa dioperasikeun ku hiji jalma

    5. cangkang saatos ngabeledug sareng nganggo cét antirust anu maju pikeun nyegah korosi

    6.Abrasive: baja grit, baja ditémbak / Aluminium oksida, manik kaca, (0.2-1.2mm)

  • Portable sand blaster 100L

    Blaster keusik portabel 100L

    Aplikasi:
    Pot sandblast portabel cocog pikeun operasi kontinyu anu lami, sapertos propil.
    pre-treatment steel. pipah. tank karat sareng wadah ulang bulu
    Gampang dioperasikeun

    Téknis utama  :
    Diaméter tank 300mm
    jilid ank 100L / 0.1m3
    Ngamuat Grit kasar 200-300kgs
    Jangkungna tank 1400mm
    Beurat bak 180kg
    Blast Nozzle No 1pc
    Nozzle dia 6/8 / 10mm
    Selang blasting: 8m panjang 25mm
    Komprési hawa 5-8kg / cm2 mm (5-8bar)
    Konsumsi udara 3.2m3 / mnt 22KW 30HP (1 gun)
    Ngagunakeun Abrasive : baja grit, shot baja (0.1-1.2mm), corundum (18-24 bolong)
    Jenis kontrol: Kontrol pneumatik.

    Mesin sandblast Kontak sareng Kompresor -Air tank-Fitler-Cooler