Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Vibratory finishing machine with free noise cover

    Mesin bérés Vibratory kalayan panutup noise gratis

    Mesin bérés Vibratory kalayan panutup noise gratis

    Aplikasi & Kauntungan

    Sistem pagawean geter getaran ngahasilkeun tindakan motong ku ngoyagkeun kapal pamrosésan (bak panungtung) kalayan gancang,
    nyababkeun média tumbling sareng bagian-bagianna saling scrub. Peta ngagosok ieu persis ngagorolkeun bagian pikeun miceun burrs.
    Aci kalayan beurat ékséntrik puteran dipasang dina bak ngahasilkeun aksi oyag.

    Mesin deburring Vibratory sareng sistem finish ngahasilkeun tindakan motong anu lengkep pisan.
    Aranjeunna ngaluarkeun bahan tina kantong sareng reses sareng jero jero, anu teu tiasa dilakukeun dina tong gentong,
    janten aranjeunna tiasa dianggo pikeun bagian anu lemes atanapi rumit pisan. Kalayan kecepatan luhur sareng stroke pondok,
    aranjeunna ogé tiasa ngajalankeun bagian ageung ageung tanpa karusakan. Manjang jangjang ageung sareng strat badarat rutin dijalankeun dina sistem ieu.
    Sistem finish Vibratory ogé nyababkeun otomatis otomatis.
    Éta tiasa sacara otomatis otomatis pikeun operasi aliran-ngalir atanapi dianggo salaku operasi angkatan dasar.
    Peta na nyaéta orbit leutik kalayan kecepatan luhur sahingga kuat pisan, tapi ngabalukarkeun saeutik setrés dina bagian-bagian na

     

    Model anu benten & Techincal

     

    Modél Kapasitas Kakuatan Motor

     

    Laju motor PU Beurat (kg) Ukuran (L×W×H) mm

     

    (r / mnt) (mm)
    HST-300 (SM) 300L 3.7kw 1450 20 400 1480 × 1350 × 1100
    HST-400 (SM) 400L  3.7kw  1450  20  600  1480 × 1350 × 1100
    HST-600 (SM) 600L 5.5-7.5KW 1450 20 1500 1950 × 1750 × 1450

    Langkung gambar

  • Sandblaster Parts Nylon quick couplings for sandblasting hose

    Sandblaster Bagian Nylon gandeng gancang pikeun selang sandblasting

    Quick Nylon kopling pikeun sandblast selang sandblast nozzle wadah pikeun mesin sandblasting

    Aya 4 ukuran anu béda sapertos kieu:

    Q-IM-NY pas pikeun selang OD34mm 

    Q-1-NY pikeun pas selang OD39mm 

    Q-2-NY pas pikeun selang OD50mm 

    Q-3-NY pikeun pas selang OD55mm 

    SB-NY kalayan benang halus 45mm 

    Nalika tabung ledakan henteu cekap lami, urang tiasa nyambungkeun dua tabung sareng gandeng gancang urang.

    Métode operasi:
    1. Dua tabung anu sami panjangna: Candak dua sendi anu sami ukuranana, sajajar bayonét

    pencét sareng puterkeun pikeun néwak, teras sambungkeun tabung keusik dina dua tungtung.
    2. Dua tabung panjangna béda: Candak dua sendi anu ukuranana saluyu, sajajar bayonét

    pencét éta pikeun muterkeun, teras sambungkeun tabung keusik dina dua tungtung.
    3. Sandblasting tank joint: Sambungkeun gabungan pondok urang langsung ka handapeun mesin sandblasting.
    Kauntungan: Operasi saderhana, sambungan gancang sareng tabung sandblasting, ningkatkeun efisiensi damel kirang kasulitan, kabutuhanana langkung saé
    Kasempetan: Cocog pikeun damel kapal, ageung ageung degreasing, struktur baja, casting ageung, cetakan ageung, wadah casing mékanis alat-alat tambang valves, jsb.

  • Dustless Abrasive Cycle Sandblasting Equipment for Blasting Road/ Bridge/Sheet

    Peralatan Sandblasting Siklus Abrasif Dustless pikeun Blasting Jalan / Sasak / Lambaran

    Daur ulang mesin sandblasting, seueur dianggo dina stainless steel, mesin, kapal, karéta, pipa minyak

    ketel sareng konstruksi palabuhan sareng industri sanésna struktur baja ngaleungitkeun karat permukaan, nguatkeun permukaan;

    Ogé tiasa dianggo pikeun kabut permukaan stainless steel. Matte, kecantikan pickling passivation gratis sareng kaca, batu sareng ukiran permukaan anu sanés, nyemprot ngolah hiasan.

    Daur ulang mesin sandblasting dibagi kana bagian sandblasting sareng bagian pamulihan, dibandingkeun sareng mesin sandblasting tradisional,

    fitur na anu paling ageung nyaéta tiasa janten mesin anu seueur tujuan. Nalika sarat panyalindungan lingkungan ketat,

    éta tiasa dianggo salaku mesin daur ulang sandblasting; Sareng teu aya syarat panyalindungan lingkungan, sareng padamel ngagaduhan tindakan pelindung

    tiasa janten bagian sandblasting nyalira salaku mesin sandblasting terbuka, ningkatkeun efisiensi damel, saatos sandblasting

    teras bagian pamulihan anu kasar tina situs damel beberesih pamisah keusik, pamulihan tina abrasif anu sumebar.

     

  • Whole set sand blasting helmet with air hose,air breathing filter,temperature regulator

    Sakabéh set keusik blasting helm ku selang hawa, filter napas hawa, régulator suhu

    Kualitas luhur ABS Sandblast pelindung anjeunna helm kalayan selang hawa pakan 1m

     

    Kualitas sedeng Tekanan damel Wight Diménsi sakabéh
     (Hawa anu dikomprés)        4-8kg  0,8kg          38mm * 210mm

    Helm sandblasting ieu ngan ukur nganggo kakuatan bahan ABS, sakali angkat, saluyu sareng standar kaamanan nasional,

    mastikeun yén megatkeun henteu pegat; Insipidity avirulent, aya bintik beureum sareng konéng, warna katingalina anca,

    henteu pernah luntur sareng robih warna; Kalayan alur pituduh inlet, antepkeun aliran udara seragam distribusi, arus utama ka payuneun pigura gambar,

    ngaleupaskeun hawa pernapasan, jantenkeun langkung jelas garis paningali, supados langkung jelas garis paningalna, hindarkeun tiupan hawa kana sirah, ngabalukarkeun ngarareunah;

    Sirah sareng pipa suplai gas gél silika anu henteu beracun, résistansi lenturan lemes; Paningali payun, anggo iteuk pikeun ngégél, ukuran ngaleupaskeun pembongkaran anu merenah,

    entong ngaluarkeun baju tiasa langsung dihurungkeun jandéla lensa ngagantian; Beuheung dilengkepan panyegelan elastis, panyegelan anu langkung saé, selendang sareng gesper,

    gampang dipaké. Ngan hiji kilogram tina total beurat sakumpulan produk lengkep;

    Produk dibagi kana: helm, helm komo pakean, ukuran helm, tiasa ogé disesuaikan.

    Produk ngagaduhan daya tahan, kaamanan, perlindungan lingkungan, raoseun, merenah, disegel mangrupikeun ngantosan ciri anu hadé.

  • Safety Sandblast Helmet Sand Blast Hood Protector Mask for painting

    Kasalametan Sandblast Helm Keusik Blast Hood Protector Mask pikeun ngalukis

    Fitur:

    Keusik Blasting Pelindung Wajah Topéng Hood Cap Anti Debu Angin Sandblasting Helm
    Dirancang pikeun ngajagaan wajah anjeun tina bahaya lebu
    Kualitas luhur sareng napas, nyaman dipakena
    Cocog pikeun ngagiling, pasir, cipratan cair, jsb
    Desain ventilasi: Pastikeun yén éta henteu mangaruhan engapan nalika jam kerja anu panjang.
    Desain elastis dianggo di jero. Épéktip nyegah lebu sareng lebu halus tina lebet.

  • Hand Held Sand Blasting Spray Gun Blast Abrasive Media, Soda, Bead, Walnut, Aluminum Oxide – Pneumatic

    Leungeun Dilaksanakeun Keusik Peledasan Semprot Gun Blast Abrasive Media, Soda, Manik, Kenari, Aluminium Oksida - Pneumatik

    • 【Sandblaster】 Awak alumunium hampang sareng gunana, sareng jinis anu dicekel ku tangan gampang dianggo.
    • Aliran sandblast tiasa disaluyukeun sareng sandblasting disebarkeun merata pikeun ngahémat bahan.
    • 【Gampang Dipaké】 khusus pikeun sagala jinis sudut logam caang sareng leutik, lukisan semprot, ujung atah,
    • detil karat; pot bahan kapasitas ageung pikeun sadaya jinis pasir: corundum hideung, silikon karbida, manik kaca, jst.
    • 【LAST LASTING Performance Tinggi】 - blaster keusik awét anu ngabedol partikel média gancang
    • anu gancang miceun cet, karat, korosi sareng timbangan. Anggo blaster ku sababaraha jinis média ledakan sapertos keusik
    • abrasives aluminium oksida, manik, soda atanapi cangkang walnut rupa gumantung kana kabutuhan aplikasi proyék anjeun.
    • 【PERHATIAN】 : Dina prosés ngagunakeun produk, anjeun kedah nganggo sarung tangan sareng panyalindungan panon sareng alat-alat sanés kanggo operasi anu aman.
    • Nalika anjeun nganggo gun gun, tong ngarahkeun bedil ka jalma sareng sato.
    • Service Jasa purna jual profesional 【Kami salawasna nangtung pageuh di tukangeun unggal mésér anjeun. Upami ku alesan naon anjeun henteu wareg 100%
    • punten wartosan kami sareng tim layanan palanggan kami bakal ngabantosan anjeun balik atanapi ngabalikeun duit.
  • Water abrasive Heavy duty sand blasting machine 300L

    Cai abrasif tugas beurat keusik mesin blasting 300L

    Tugas beurat mesin pneumatik Sandblast

    Karakteristik kinerja:

    ■ Efisién sandblasting kabuka pikeun ngabersihan workpiece permukaan kompléks

    ■ Filter pipisahan cai tiasa ningkatkeun kualitas pasokan hawa

    ■ Radius kerja tiasa ningkat janten 30 méter. Sareng tingkat perlakuan permukaan tiasa SA2.5-3

    ■ Cocog pikeun rupa-rupa keusik abrasif, keusik laut, keusik kuarsa, bijih tambaga, pasir corundum, keusik baja, sareng sajabana

    ■ Hemat énergi sareng operasi ringan komponén sandblasting. Konfigurasi hemat énergi sareng desain ringan gabungan

     

     

     

  • ABS Blasting painting dust protective helmet Sandblast hood

    ABS Blasting lukisan debu pelindung helm Sandblast tiung

    Fitur:

    1. Helmis ieu didamel tina PC + ABS, kalayan résistansi komprési anu saé sareng penampilan ulang, sareng lingkungan anu aman pikeun operator

    2. pelindunglensadopsi dobel pelindung panyalindungan. Lapisan jero nyaéta PVClens, lapisan luar nyaéta gelas toughened,

    sacara efektif tiasa ningkatkeun resistensi abrasi téhelméter pikeun masihan visi anu langkung lega pikeun operator.

    3. Pitunjuk alur udara helm, parantos leres-leres ngatur. Sareng dilengkepan ku anti fogspray,

    sacara épéktip ngabantosan ngalereskeun kajelasan sareng nyaluyukeun bahan dina jero mébel.

    Produk 4.Thishelmetisexportfoundry, minuhan standar téknis kaamanan nasional, ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng pangaruh pelindung anu saé.

    5. Éta ogé tiasa nétral sareng produksi OEM numutkeun kabutuhan konsumén

  • Pneumatic Sandblast Cabinet Deadman Double Sandblaster Guns Sandblasting Tank Surface Cleaning Machine 150L-3000L

    Pneumatik Sandblast Kabinet Deadman Double Sandblaster Guns Sandblasting Tank Surface Mesin Pembersih 150L-3000L

    dilarapkeun kana skala bahan khusus, pamrosésan bahan paranti kerja keras, kinerja peralatan sandblasting éfisién tinggi

    nyaéta permukaan struktur logam ageung sateuacan meresihan panyabutan karat, sajaba ti cet, turun, permukaan penguatan

    ngaleungitkeun setrés internal mangrupikeun peralatan anu saé. Parabotna ngagaduhan kapasitas ngamuat keusik ageung, konfigurasi bedil semprot haliber ageung

    dina kaayaan sumber udara anu cekap, éta mangrupikeun bantosan bantosan sandblasting sareng karat anu kuat pikeun pangguna, kinerja sandblasting anu hadé ngajantenkeun perlakuan permukaan anu padamelan tiasa dianggo gampang

    Karakteristik kinerja:

    ■ Efisién sandblasting kabuka pikeun ngabersihan workpiece permukaan kompléks

    ■ Filter pipisahan cai tiasa ningkatkeun kualitas pasokan hawa

    ■ Radius kerja tiasa ningkat janten 30 méter, sareng tingkat pangobatan permukaan tiasa SA2.5-3

    ■ Cocog pikeun rupa-rupa keusik abrasif, keusik laut, keusik kuarsa, bijih tambaga, pasir corundum, keusik baja, sareng sajabana

    ■ Hemat énergi sareng operasi ringan komponén sandblasting. Konfigurasi hemat énergi sareng desain ringan gabungan

  • Portable Sandblasting Machine Mobile sandblasting Tank

    Portable Sandblasting Machine Mobile bak sandblasting

    Barang: Air Sandblaster 10 Gallon Portable Sand Blaster Air Media Abrasive Blasting Tank Movable Material Blasting

    Tank Rolling Sandblaster Adjustable Media Flow Relief Valve Power Air Tools
    • Fungsi: Portable Air Sandblaster 10 Gallon Capacity ngahasilkeun kakuatan blasting anu luar biasa pikeun ngaleungitkeun karat anu paling beurat
    • Dilengkepan gun shut-off valve, tekanan gauge
    • Produk: Air Sandblaster 10 Gallon Portable Sand Blaster Air Media Abrasive Blasting Tank Movable Material Blasting

    Tank Rolling Sandblaster Adjustable Media Flow Relief Valve Power Air Tools

     

  • High pressure sand blasting hose

    Selang tekanan tinggi blasting selang

    Tube: senyawa karét alam tahan abrasi antistatik hideung
    Tulangan: ku nilon ari ply
    Panutup: abrasi hideung karét antistatik.
    Aplikasi: pikeun beberesih industri, motong, ngagosok, casting jasa porsi.
    Suhu:
    -40 ° C + 80 ° C
    Paking:trans. Pilem PVC

  • Air Sandblaster Gun Blasting Gun for Sandblasting Cabinet for 990L/1200L Sand Blasting Cabinet Sandblaster Parts

    Gun Sandblaster Gun Blasting Gun pikeun Kabinet Sandblasting pikeun 990L / 1200L Keusik Blasting Kabinet Sandblaster Bagian

    • Pasir Kabeurangan Kabinet Sandblaster gun
    • Cocog pikeun média blast anu tiasa didaur ulang - manik kaca, keramik, aluminium oksida, sareng sababaraha ukuran grit baja sareng shot. Pilih média blast anu cocog pikeun aplikasi anjeun.
    • Kinerja tinggi blast gun nyayogikeun cekelan anu raoseun pikeun operator, sareng ngamungkinkeun kendali tepat pola ledakan.
    • Ngajaga jet udara sareng nozel blast leres-leres dijejerankeun pikeun maksimalkeun pungsi épisiénsi ledakan sareng ngaleutikan pamakean gun-awak.
    • Desain péstol-cekelan anu mereun ngirangan kacapean operator sareng ningkatkeun produktivitas nalika blasting berkepanjangan.
123456 Teras> >> Halaman 1/11