Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Holdwin dustless sandblasting machine wet sand blast cabinet

    Holdwin mesin sandblasting tanpa dustless kabinét blast keusik kabinét

    Tinjauan Gancang Detil Tipe Mesin: Kaayaan SandBlaster: Tempat Anyar Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HOLDWIN Suluh: Sértipikasi Listrik: ce, CSA Use: deburring cleaning blasting Proses Pembersih: Pembersih Uap Jenis Pembersih: manual Bahan: Logam / Coil Power ( W): Diménsi 750w (L * W * H): 900 * 600 * Garansi 520mm: 1 TAUN Saatos Penjualan Disayogikeun: Dukungan online, Pusat jasa Luar Negeri aya Industri Terlaku: G ...
  • Holdwin Mini Sandblast Machine Portable Sandblasting Cabinet Rust Remove Sandblaster

    Mesin Holdwin Mini Sandblast Portabel Sandblasting Kabinet Karat Cabut Sandblaster

    Ihtisar Rincian Gancang Tipe Mesin: Kaayaan SandBlaster: Tempat Anyar Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: Sertipikat Holdwin: ce Warranty: 1 TAUN Layanan Saatos-jualan Disayogikeun: Dukungan teknis Video Poin Penjualan Key: Gampang dioperasikeun Saatos Jaminan: Dukungan online Industri anu Berlaku: Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin, Karya Konstruksi Lokasi Lokal: teu aya Lokasi Showroom: teu aya Kamampuan Suplai ...
  • HOLDWIN Open type sand blasting pot dead man sand blasting machine  for steel structure

    HOLDWIN Jenis kabuka keusik ngabeledug pot maot mesin keusik pasir pikeun struktur baja

    Tinjauan Rincian Gancang Kondisi: Tempat Anyar Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: HOLDWIN Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik, Tekanan Toko Percetakan: konsumsi udara 4-8bar: 3.2m3 / mnt 22kw 30HP Tank Diameter (mm): 600 Volume tank (L ): 300 Jumlah gun / nozzles Diaméter (mm): 1/8 atanapi 10 atanapi 12 blasting selang lengh: 18.5m panjang 32mm blasting hose Diaméterna: 32mm loading abrasive: Grit 500-600kgs Abrasive: grit steel, steel shot (0.1-1.2 mm ...
  • HOLDWIN Nylon Sandblasting hose couplings for Sandblast pot hose blast hose connector  sandblaster parts

    Kopling selang HOLDWIN Nylon Sandblasting pikeun sandblast pot selang ledakan selang konektor bagian sandblaster

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: Tipe Holdwin: Bahan Bagian Casting: aluminium Industri Berlaku: Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin selang pas: 1 "1 1/4"
  • HOLDWIN Sand blasting Helmet

    HOLDWIN Keusik ngabeledug Helm

    • Bantalan busa bantal enteng mastikeun helm sok calik dina sirah
    • Paddingna hook sareng loop dipasang sareng gampang dicabut kanggo meresihan higienis
    • Bungkus ageung sakitar lénsa ganda ngamungkinkeun visi anu optimal tanpa sorotan samping anu ngaganggu

     

  • Shot blasting nozzle/sandblasting nozzles/Tungsten carbide nozzle

    Ditémbak peledakan nozel / nozel sandblasting / noungsten karbida nozel

    Kaunggulan

    1. Alus performace alus résistansi abrasive, résistansi korosi, kinerja sipat stabil sareng umur panjang.

    2. Nozél khusus tiasa disayogikeun pikeun gambar sareng aplikasi anjeun.

    3. Boron karbida sareng tungsten karbida nozel sadayana ditampi.

  • Rubber sandblasting hose 1”  1 1/4” Sandblaster Machine parts

    Selang sandblasting karét 1 "1 1/4" Bagian Mesin Sandblaster

    Tube: senyawa karét alam tahan abrasi antistatik hideung
    Tulangan: ku nilon ari ply
    Panutup: abrasi hideung karét antistatik.
    Aplikasi: pikeun beberesih industri, motong, ngagosok, casting jasa porsi.
    Suhu:
    -40 ° C + 80 ° C
    Paking:trans. Pilem PVC

  • Sandblast gloves shot blasting machine spares

    Sarung tangan sandblast némbak nyéépkeun mesin

    Tinjauan Rincian Gancang Kondisi: Tempat Anyar Asalna: Cina Ngaran Merek: Holdwin Appliedable Industries: Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin, Konstruksi jalan diaméterna rata: 30 cm beurat: 750-800g panjangna: 68cm Layanan Saatos Penjualan Disayogikeun: Teu saatos jasa penjualan Kamampuhan Pasokan Kamampuhan: 1000 Pasangan / Pasangan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian Kemasan 20 pasang / karton Sarung Tangan Port Ningbo Sandblast ditémbak peledakan mac ...
  • Sandblasting  machine parts Breathable Comfortable Wear-Resisting Sandblasting Machine Accessories

    Bagian mesin Sandblasting Breathable Nyaman Nyandangkeun-Nolak Asesoris Mesin Sandblasting

    1. Bahan Premium: Bagian lontar nyaéta matting sareng desain non-slip. Departemen kulit anu kentel nyaéta

    tahan maké sareng tahan cimata. Departemen leungeun baju nganggo kanvas awét pikeun sealing sareng napas.
    2. Breathability: Lawon kanvas anyar, breathability nyaéta sababaraha kali tina lawon biasa

    lawonna langkung kandel, ngajantenkeun operasi pasir langkung aman.
    3. Ringan sareng fléksibel: Kulit sarung tangan kulit mesin sandblasting;
    ditingkatkeun modél aslina mesin sandblasting; cocog pikeun sadaya modél, hampang sareng fleksibel, kentel sareng ageman.
    Ukuran 4.Produk: sakitar 24.4in panjang, diaméterna leungeun baju 12.6in lega, beurat 240g, operasi fleksibel sareng aman.
    5. aplikasi lega: lumaku pikeun kabéh modél, alat aslina.

  • Sandblasting gloves rubber gloves industrial gloves 60cm

    Sarung tangan sandblasting sarung tangan karét sarung industri 60cm

    Sarung sandblast
    panjangna: 60cm
    Lebar: 25cm
    Sarung perlindungan tenaga kerja Sarung tangan PVC Sandblast 60cm Warna: héjo,
    fitur Produk hideung Panjang bahan PVC, 60 cm,
    panyalindungan lingkungan anu hadé, pinding antar,
    nalika nganggo tiasa nyerep kesang, henteu alérgi kana kulit;
    Bagian korma kandel dua kali padet sapinuhna, korma partikel tapi ogé ngajagaan dampal panangan anjeun, pikeun ngagantung dina bagian.

  • Holdwin Mini Sandblasting Cabinet Portable Sandblast Machine Small Workpiece Convenient Sandblaster

    Holdwin Mini Sandblasting Kabinet Portabel Sandblast Mesin Workpiece Leutik Sandblaster

    Meureun aya sasaruaan 0 dugi ka 3cm kusabab pangukuran munual. Mangga dihartoskeun sateuacan anjeun mésér, hatur nuhun.

    Meureun aya sasaruaan 0 dugi ka 3cm kusabab pangukuran munual. Mangga dihartoskeun sateuacan anjeun mésér, hatur nuhun.

    Kabinet sandblaster ieu leutik tanpa kolektor lebu
    1. Éta cocog pikeun garasi leutik, bumi sareng bisnis.
    2. Pikeun dianggo ku manik kaca, pasir silika, alum oksida sareng seueur deui.
    3. Kabinet baja bérés beureum ngagaduhan panto luhur palastik transparan, ngabantosan tetep garing garing.
    4. rak anu tiasa dicabut ngajaga bagian tina pelarut nalika pamariksaan sareng pangeringan

    1. Cocog pikeun garasi leutik, bumi sareng bisnis.
    2. Pikeun dianggo ku manik kaca, pasir silika, alum oksida sareng seueur deui.
    3. Kabinet baja bérés beureum ngagaduhan panto luhur palastik transparan, ngabantosan tetep garing garing.
    4. rak anu tiasa dicabut ngajaga bagian tina pelarut nalika pamariksaan sareng pangeringan
    5. Pangiriman kompresor hawa tina 40-80PSI @ 5CFM

  • HOLDWIN Black plastic O rings for sandblaster cabinet sandblast machine parts

    HOLDWIN Hideung cincin O plastik pikeun bagian mesin sandblast kabinét sandblaster

    Cingcin sarung hideung plastik ieu dianggo dina kabinét Sandblaster.
    Naha anjeun ngawangun kabinet anjeun nyalira, atanapi ningkatkeun, iket ieu kedahna!
    Screw cincin ieu di payun lomari anjeun, sareng pasang sarung tangan. Nalika dipasang, éta tiasa sacara gampang nahan sarung tangan dina tempatna.

    Bahan: karét
    Karét O cincin kanggo sarung tangan sandblast
    Pakét: 2 pcs O wadah sarung tangan

1234 Teras> >> Halaman 1/4