Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Helm sandblast kalayan saringan régulator

Pedaran pondok:

Ngajaga helm pikeun blasting keusik. Ngalukis HST-304

1. Bahan: HDPE, citakan suntik kalayan kualitas luhur

2. fungsi: uncrack, tusukan ngajaga, Santika ngajaga
3. Beurat: cangkang: 500g / pc. asesoris: 550-600 g / set
4. Ciri-ciri: téknologi cocog warna sareng warna caang.
5. Kapasitas: 1,200 pcs / bulan
6. Min-kuantitas urutan: 200 pcs
7. Pakét: 4 pcs / ctn
8. Labél: Tiasa numutkeun pamundut pelanggan pikeun nyetak labél dina helm.
9. bijil: CE
10. Larapna: percetakan, sandblasting

 


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Saringan degreasing kompresor hawa ngembang pesat dina taun-taun ayeuna. téknologi pemurnian hawa anyar,

Fungsi & Ngagunakeun
Rupa-rupa jinis aparat post-processing mangrupikeun sistem hawa komprési udara,

fungsina nyaéta ngaleupaskeun lebu padet dina hawa, gas sareng partikel cair zat,
Alatna tiasa nyayogikeun éléktronika metalurgi tékstil kualitas luhur, farmasi. rokok

semén sareng industri sanésna murni udara dikomprés.

Kauntungannana

Saringan degreasing kompresor hawa ku pemisahan sentrifugal mékanis, pre-filter sareng desain tilepan triple percussive mékanisme na

tina filter pemurnian pikaresep filter anu hadé kalayan efisiensi filtrasi tinggi, ukuran alit, umur panjang, suhu tinggi, pangaruh pemurnian minyak

tekanan rendah, operasi gampang, biaya perawatan murah sareng sajabina. Sajumlah indikator téknis dina posisi ngarah.

Mian téhnis

Indikator téknis
1, eusi minyak gas kaluar tina kirang ti 1ppm w / w
2, dipeunteun kerja tekanan 0.8Mpa
3, hawa hawa asupan kirang ti 60
4, nyaring akurasi 1um
5, épisiensi filtrasi 99,999%
6, tekanan awal kirang ti 0,02Mpa
7, 8000 -12000h hirup tapis

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami