Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Pistol Sandblasting Portabel 90psi Adjustable Small Blasting Machine Derusting Sandblasting Spray Set

Pedaran pondok:

Derusting Sandblasting Spray Gun

Fitur:
- Aliran anu tiasa diatur: Alat peledakan pneumatik tiasa nyetél aliran blasting kalayan gampang.
- Kualitas luhur: Plastik sareng awak aluminium hampang sareng portabel, beroperasi kalayan gampang.
- Fungsi: Éta dirarancang pikeun kaseueuran jenis lampu sareng sudut logam leutik, semprot polesan, ujung atah, detil karat ngaleungitkeun sareng seueur deui.
- Performa anu saé: Nyayogikeun atomisasi anu sami sareng ukuran partikal pikeun lukisan permukaan.
- Portabel: Awak palastik, ringan sareng kompak, anjeun tiasa nyandak kalayan gampang.
- Aplikasi: Panci bahan kapasitas ageung nganggo rupa-rupa jinis pasir hideung batu giok sareng seueur deui.

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Spésifikasi:
Ukuran produk: 290 * 270mm / panjang selang: 850mm
Bahan: alloy aluminium, plastik
Warna: hideung, beureum / warna-warni
Konsumsi hawa: 7cfm, 1981 / mnt
Panyambung asupan: 1/4 ″
Panyambung asupan: 1/4 ″ 21LBS (1KG)
Tekanan hawa: 90 psi

Daptar rangkep:
1 * blaster keusik
Fitur:
- Aliran anu tiasa diatur: Alat peledakan pneumatik tiasa nyetél aliran blasting kalayan gampang.
- Kualitas luhur: Plastik sareng awak aluminium hampang sareng portabel, beroperasi kalayan gampang.
- Fungsi: Éta dirarancang pikeun kaseueuran jenis lampu sareng sudut logam leutik, semprot polesan, ujung atah, detil karat ngaleungitkeun sareng seueur deui.
- Performa anu saé: Nyayogikeun atomisasi anu sami sareng ukuran partikal pikeun lukisan permukaan.
- Portabel: Awak palastik, ringan sareng kompak, anjeun tiasa nyandak kalayan gampang.
- Aplikasi: Panci bahan kapasitas ageung nganggo rupa-rupa jinis pasir hideung batu giok sareng seueur deui.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami