Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Dustless Abrasive Cycle Sandblasting Equipment for Blasting Road/ Bridge/Sheet

    Peralatan Sandblasting Siklus Abrasif Dustless pikeun Blasting Jalan / Sasak / Lambaran

    Daur ulang mesin sandblasting, seueur dianggo dina stainless steel, mesin, kapal, karéta, pipa minyak

    ketel sareng konstruksi palabuhan sareng industri sanésna struktur baja ngaleungitkeun karat permukaan, nguatkeun permukaan;

    Ogé tiasa dianggo pikeun kabut permukaan stainless steel. Matte, kecantikan pickling passivation gratis sareng kaca, batu sareng ukiran permukaan anu sanés, nyemprot ngolah hiasan.

    Daur ulang mesin sandblasting dibagi kana bagian sandblasting sareng bagian pamulihan, dibandingkeun sareng mesin sandblasting tradisional,

    fitur na anu paling ageung nyaéta tiasa janten mesin anu seueur tujuan. Nalika sarat panyalindungan lingkungan ketat,

    éta tiasa dianggo salaku mesin daur ulang sandblasting; Sareng teu aya syarat panyalindungan lingkungan, sareng padamel ngagaduhan tindakan pelindung

    tiasa janten bagian sandblasting nyalira salaku mesin sandblasting terbuka, ningkatkeun efisiensi damel, saatos sandblasting

    teras bagian pamulihan anu kasar tina situs damel beberesih pamisah keusik, pamulihan tina abrasif anu sumebar.

     

  • Water abrasive Heavy duty sand blasting machine 300L

    Cai abrasif tugas beurat keusik mesin blasting 300L

    Tugas beurat mesin pneumatik Sandblast

    Karakteristik kinerja:

    ■ Efisién sandblasting kabuka pikeun ngabersihan workpiece permukaan kompléks

    ■ Filter pipisahan cai tiasa ningkatkeun kualitas pasokan hawa

    ■ Radius kerja tiasa ningkat janten 30 méter. Sareng tingkat perlakuan permukaan tiasa SA2.5-3

    ■ Cocog pikeun rupa-rupa keusik abrasif, keusik laut, keusik kuarsa, bijih tambaga, pasir corundum, keusik baja, sareng sajabana

    ■ Hemat énergi sareng operasi ringan komponén sandblasting. Konfigurasi hemat énergi sareng desain ringan gabungan

     

     

     

  • Pneumatic Sandblast Cabinet Deadman Double Sandblaster Guns Sandblasting Tank Surface Cleaning Machine 150L-3000L

    Pneumatik Sandblast Kabinet Deadman Double Sandblaster Guns Sandblasting Tank Surface Mesin Pembersih 150L-3000L

    dilarapkeun kana skala bahan khusus, pamrosésan bahan paranti kerja keras, kinerja peralatan sandblasting éfisién tinggi

    nyaéta permukaan struktur logam ageung sateuacan meresihan panyabutan karat, sajaba ti cet, turun, permukaan penguatan

    ngaleungitkeun setrés internal mangrupikeun peralatan anu saé. Parabotna ngagaduhan kapasitas ngamuat keusik ageung, konfigurasi bedil semprot haliber ageung

    dina kaayaan sumber udara anu cekap, éta mangrupikeun bantosan bantosan sandblasting sareng karat anu kuat pikeun pangguna, kinerja sandblasting anu hadé ngajantenkeun perlakuan permukaan anu padamelan tiasa dianggo gampang

    Karakteristik kinerja:

    ■ Efisién sandblasting kabuka pikeun ngabersihan workpiece permukaan kompléks

    ■ Filter pipisahan cai tiasa ningkatkeun kualitas pasokan hawa

    ■ Radius kerja tiasa ningkat janten 30 méter, sareng tingkat pangobatan permukaan tiasa SA2.5-3

    ■ Cocog pikeun rupa-rupa keusik abrasif, keusik laut, keusik kuarsa, bijih tambaga, pasir corundum, keusik baja, sareng sajabana

    ■ Hemat énergi sareng operasi ringan komponén sandblasting. Konfigurasi hemat énergi sareng desain ringan gabungan

  • Automatic sand blasting cabinet with 4 guns for blasting mou

    Kabinét peledakan keusik otomatis nganggo 4 gun pikeun blasting mou

    Kabinet Sandblasting ngolah produk anu béda-béda, sapertos roda alloy, kapang, patung, motor, sareng sajabana.

    Ogé ngadukung ngabersihkeun, ngarobih, turun, karat, ngaleungitkeun seueur logam atanapi non-logam
    workpiece pikeun kéngingkeun permukaan anu mulus sareng bersih pikeun pangguna akhir, atanapi janten pretreatment kanggo pamrosésan salajengna.
  • Portable Abrasive Deadman Control Sandblasting machinery 300L

    Portabel Abrasif Deadman Control Sandblasting mesin 300L

    Mesin blasting Pasir Grit Portabel nganggo selang ledakan 

    Tekanan peledakan keusik tekanan cocog pikeun operasi kontinyu anu lami, sapertos propil .él pre-treatment. Pipa. Karat tangki sareng wadah ulang bulu

    Mesin sandblast tekanan ngagaduhan seueur modél anu béda pikeun dipilih: kontrol manual, kontrol pneumatik sareng kontrol listrik, gun tunggal atanapi langkung senjata.

    Datang sareng selang sandblast, nobl sandblast, wadah nozel, sareng baju sandblast,

     

  • Sandblaster Parts Nylon Hose Quick Couplings and Holder for Blasting Nozzles

    Sandblaster Bagian Nylon Selang Gandeng Gancang sareng Holder pikeun Blasting Nozzles

    MHE-IM-NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD34mm selang

    MHE-1-NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD39mm selang 

    HE-2-NY Utas halus 41mm tungtung anu pas pikeun selang OD 50mm

    MHE-3NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD 55mm selang 

  • Suction Sandblasting Machinery for blasting Long and big Parts

    Nyeuseup Mesin Sandblasting pikeun blasting Bagian Panjang sareng ageung

    Wengkuan aplikasi:

     

    Sagala jinis Seni sareng karajinan, plastik, perangkat keras, jati, ornamén permukaan polesan, pasir kanggo ngaleungitkeun goresan

    ningkatkeun kagorengan, ningkatkeun adhesion, ngabersihan permukaan; casting bagian, stamping bagian, bagian perlakuan panas kana skala, karat, bagian renovasi; ngagosok na matte.

    sadaya produk logam, kaca, karajinan plastik, perhiasan, kacamata, arloji, ogé tiasa dianggo pikeun nyemprot, pre-treatment electroplating Dina raraga ningkatkeun adhesion lapisan (plating) permukaan sareng sadaya perawatan permukaan

    Anggo bahan keusik:

    BAGUAN Abrasives pasokan abadi: keusik corundum coklat, keusik kaca, gelas karbida silikon, keusik walnut, keusik résin, emery, keusik alumina, keusik baja, bola-bola baja, partikel plastik (pasir nilon), manik-manik keramik, jst.

  • High Pressure Sandblasting Equipment for blasting mould/Motor parts

    Alat-alat Sandblasting Tekanan Tinggi pikeun ledakan kapang / bagian Motor

    1,24 ″ sarung tangan karét panjang nolak pakean sareng ngajaga operator.

    2. Lampu lebu-buktina pikeun pisibilitas anu luar biasa.

    3. Panganteur kaamanan ngaganggu ngabeledug upami panto dibuka.

    4. Pelat waja dilas konstruksi, kalayan dibéngkokeun leres dibentuk, ngabentuk cangkang kabinet kaku, awét.

    5. Jandéla tampilan kaca, ditukeurkeun. 6. Tekanan régulator, gauge, sareng saklar listrik dipasang dina jangkauan gampang.

    7. Hiji Tekanan blast gun sareng boron karbida nozzle dia 8mm.

    8. Built-in blow-off gun ngabantuan ngajaga lebu dina kabinet.

    9. Saklar pedal suku Pneumatik pikeun ngaktipkeun blasting.

    10. saringan garing Debu colletor: Sacara manual nyaring beberesih.

    11. Tekanan sumber udara 8bar (kg / cm2); Aliran 1,5-2m3 / mnt

  • Automatic recycle free pollution sand blasting machinery

    Otomatis daur ulang mesin polusi keusik polusi bébas

    Vacuum dustless recovery sandblaster otomatis ngagaduhan pot ledakan terpadu,

    sistem pamulihan vakum média, sareng kumpulan lebu sadayana dina hiji unit kompak

    (diwangun ku mesin ledakan sedot ku kadali jarak jauh, selang ledakan, ledakan sirah ledakan,

    reklamasi & pamisah sareng sistem pamulihan abrasif anu dihasilkeun pneumatically, kolektor lebu sareng karanjang).

    éta seueur dianggo pikeun turun, tekstur permukaan, sareng persiapan cet, utamina dianggo pikeun ngabersihan karat dina kebon minyak

    pembaruan kontainer, jsb, sareng sistem pamulihan anu kasar anu dihasilkeun sacara pneumatik ngajantenkeun dianggo tanpa masalah lebu sareng pembuangan.
    Sistem ledakan sareng pamulihan tiasa dianggo sakaligus ngabeledug sareng pulih (sirkuit tutup blasting) atanapi tiasa dianggo pikeun ledakan hawa terbuka teras teras bersih-bersih salajengna.
    Blast sakaligus sareng pamulihan ngaleungitkeun awan lebu, pisibilitas goréng sareng beberesih mahal.

    Kamampuh ledakan sareng pamulihan bebas ngajadikeun BRS alat anu produktif sareng serbaguna cocog pikeun seueur aplikasi anu béda.
    Vacuum Blasting cocog pikeun objék ageung sapertos lambung kapal, bak ageung sareng permukaan sasak beton.

  • Automatic tracked type sand blasting machine

    Mesin peledakan keusik jinis anu dilacak otomatis

    Mesin peledakan keusik anu dilacak otomatis 

     

    1..Atomatis control .automat blasting pasir kalayan keusik peledakan biasa .jog positioning jsb fungsi

     

    Desain 3.Novel, elegan, struktur saderhana, sareng gampang dioperasikeun

     

    4. drum payun. Gampang ngarobih sareng nyandak potongan damel

     

    5. Mesin pulih keusik ku cara transmisi / ember lift, tiasa nganggo pasir naon (sapertos grit baja, tembakan baja dll keusik heuras)

     

    6 Kalayan diameter diaméter anu sami, épéktasi mesin sandblasting tekanan nyaéta 3-5 kali tibatan mesin sedotan keusik anu sering diseupan

  • Automatic sandblast cabinet for small parts

    Kabinet sandblast otomatis pikeun bagian leutik

    • bahan keusik ditiup ku impeller rotary gancang-gancang dina produk plastik pikeun miceun burr, flake, sareng cembung dina liang produk
    • kakuatan blasting dikawasa ku changer frékuénsi dina panel kontrol.
    • mesin ieu dilengkepan layar shock sareng sistem sirkulasi anu hipu, bahan keusik tiasa didaur ulang.
    • bahan burr halus sareng keusik tiasa dikumpulkeun kana kolektor lebu, anu langkung ageung tiasa disaring ku layar.
    • Éta dilengkepan motor anti statis sareng nozel, ngirangan burr sareng bubuk adhesion sareng manjangkeun umur matéri.
    • rohangan peledakan kabentuk ku conveyor band, sareng ditutupan karét.
    • éta tiasa ngarobih numutkeun kabutuhan produk.
    • bahanna nganggo gumantung kana produk
  • Custom High quality Roller Automatic turntable sandblaster equipment HST-101

    Kustomisasi kualitas luhur Roller otomatis turnbl sandblaster peralatan HST-101

    Fitur:

    1. Parabot ieu tiasa didesain nganggo 7 senapan semprot. Gelar 360 adjustable pikeun mastikeun sandblasting seragam dina permukaan produk. Teu aya sudut maot

    2. Fitur panggedena tina alat ieu nyaéta puteran badag anu muter terus,

    teu aya lirénna intermittent di tengahna, sareng épisiensi peledakan ningkat pisan. Ieu mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun bahan baku anu ageung sareng sedeng.

    3. Turntable ageung muterkeun teras-terasan, konvérsi frékuénsi stepless tiasa disaluyukeun, sareng éta disaluyukeun numutkeun syarat pasir pasir konsumén.

123 Teras> >> Halaman 1/3