Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Non-slipNatural latex gloves

    Non-slipSarung tangan latex alami

    • Sarung tangan laté alami ngagaduhan élastisitas anu hadé, tahan lawon sareng katahanan
    • Éta ngagaduhan pangaruh panghalang anu saé di lingkungan asam sareng basa sareng tiasa ngajagi leungeun tina karusakan kimia.
    • Desain tangan anu unik ningkatkeun kanyamanan, sareng desain partikel korma sareng ramo ningkatkeun gesekan, mastikeun cekelan sareng kontrol anu langkung saé
    • Sarung tangan lemes sareng elastis, gampang ditunda sareng dipareuman, teu aya raos teu raoseun bahkan upami dianggo lami
    • Cocog pikeun otomotif, Renovasi Mebel, Industri Kimia, Pembersih Rumah Tangga, Cuci Mobil, Pangropéa Mékanis, Pakaraban Halaman, Akuarium, Laboratorium, jsb
  • Thick sandblaster gloves Sandblast cabinet spare parts

    Sarung tangan sandblaster kandel Suku cadang kabinet Sandblast

    Sarung tangan sandblaster kandel Sarung tangan blast keusik kualitas luhur

    Téknis:
    Sarung tangan konvensional ukuran pasir: panjang 68cm, diaméter rata 30 cm, beurat: 750-800g
    Karét abrasi tinggi didamel ku prosés produksi khusus, dipanjangan kentel

    tahan maké, tekanan tinggi, langkung ti lima kali hirup sarung tangan biasa,
    Sarung tangan sandblasting sareng peralatan sandblasting disambungkeun merenah.

  • Thicken Stripe wear sandblasting gloves

    Belang kentel ngagem sarung tangan pasir

    Spésifikasi:
    Bahan: PVC + Karét
    Bahan pinding: Kapas
    Warna: Héjo & Hideung
    Panjangna: 60cm / 23.6 ″
    Muka leungeun: 25cm / 9.84 ″
    Kauntungan: awét, tahan maké, résistansi suhu luhur, Asam sareng tahan korosi alkali
    Paket Kalebet: Sarung Tangan Sandblasting 1 Pair
    Fitur:
    1. 100% mérek anyar sareng kualitas luhur.
    2. Didamel nganggo bahan anu awét pisan. Sleeves mangrupikeun vinil PVC sareng sarung tangan diwangun tina bahan neoprene beurat beurat anu kasar pikeun langkung ageung tina sarung tangan kabinet anu sanés.
    3. Sarung tangan sareng leungeun baju sandblasting dijejeran ku katun. Lemes sareng raoseun. Ngalenyepan kesang ogé.
    4. permukaan kasar pikeun ngeupeul barang anu merenah. Partikelna tiasa nyingkahan kagéser, ngajaga leungeun anjeun sareng ngahibur anjeun nalika damel ogé.
    5. Ukuran sarung tangan dumasar kana diameter pembukaan sareng panjang sarung tangan sandblast.
    6. Sarung tangan ieu pas pikeun kaseueuran lemari blasting!
    Bewara:
    1. Mangga nyanggakeun 1-3cm kasalahan kusabab ukur manual. Pls pastikeun anjeun henteu kapikiran sateuacan anjeun mesen.
    2. Warna na tiasa benten sapertos tampilan anu bénten, pls ngartos.