Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Whole set sand blasting helmet with air hose,air breathing filter,temperature regulator

    Sakabéh set keusik blasting helm ku selang hawa, filter napas hawa, régulator suhu

    Kualitas luhur ABS Sandblast pelindung anjeunna helm kalayan selang hawa pakan 1m

     

    Kualitas sedeng Tekanan damel Wight Diménsi sakabéh
     (Hawa anu dikomprés)        4-8kg  0,8kg          38mm * 210mm

    Helm sandblasting ieu ngan ukur nganggo kakuatan bahan ABS, sakali angkat, saluyu sareng standar kaamanan nasional,

    mastikeun yén megatkeun henteu pegat; Insipidity avirulent, aya bintik beureum sareng konéng, warna katingalina anca,

    henteu pernah luntur sareng robih warna; Kalayan alur pituduh inlet, antepkeun aliran udara seragam distribusi, arus utama ka payuneun pigura gambar,

    ngaleupaskeun hawa pernapasan, jantenkeun langkung jelas garis paningali, supados langkung jelas garis paningalna, hindarkeun tiupan hawa kana sirah, ngabalukarkeun ngarareunah;

    Sirah sareng pipa suplai gas gél silika anu henteu beracun, résistansi lenturan lemes; Paningali payun, anggo iteuk pikeun ngégél, ukuran ngaleupaskeun pembongkaran anu merenah,

    entong ngaluarkeun baju tiasa langsung dihurungkeun jandéla lensa ngagantian; Beuheung dilengkepan panyegelan elastis, panyegelan anu langkung saé, selendang sareng gesper,

    gampang dipaké. Ngan hiji kilogram tina total beurat sakumpulan produk lengkep;

    Produk dibagi kana: helm, helm komo pakean, ukuran helm, tiasa ogé disesuaikan.

    Produk ngagaduhan daya tahan, kaamanan, perlindungan lingkungan, raoseun, merenah, disegel mangrupikeun ngantosan ciri anu hadé.

  • Safety Sandblast Helmet Sand Blast Hood Protector Mask for painting

    Kasalametan Sandblast Helm Keusik Blast Hood Protector Mask pikeun ngalukis

    Fitur:

    Keusik Blasting Pelindung Wajah Topéng Hood Cap Anti Debu Angin Sandblasting Helm
    Dirancang pikeun ngajagaan wajah anjeun tina bahaya lebu
    Kualitas luhur sareng napas, nyaman dipakena
    Cocog pikeun ngagiling, pasir, cipratan cair, jsb
    Desain ventilasi: Pastikeun yén éta henteu mangaruhan engapan nalika jam kerja anu panjang.
    Desain elastis dianggo di jero. Épéktip nyegah lebu sareng lebu halus tina lebet.

  • ABS Blasting painting dust protective helmet Sandblast hood

    ABS Blasting lukisan debu pelindung helm Sandblast tiung

    Fitur:

    1. Helmis ieu didamel tina PC + ABS, kalayan résistansi komprési anu saé sareng penampilan ulang, sareng lingkungan anu aman pikeun operator

    2. pelindunglensadopsi dobel pelindung panyalindungan. Lapisan jero nyaéta PVClens, lapisan luar nyaéta gelas toughened,

    sacara efektif tiasa ningkatkeun resistensi abrasi téhelméter pikeun masihan visi anu langkung lega pikeun operator.

    3. Pitunjuk alur udara helm, parantos leres-leres ngatur. Sareng dilengkepan ku anti fogspray,

    sacara épéktip ngabantosan ngalereskeun kajelasan sareng nyaluyukeun bahan dina jero mébel.

    Produk 4.Thishelmetisexportfoundry, minuhan standar téknis kaamanan nasional, ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng pangaruh pelindung anu saé.

    5. Éta ogé tiasa nétral sareng produksi OEM numutkeun kabutuhan konsumén

  • Protective clothing Work clothing Sandblasting protective clothing

    Pakean pelindung Pakean padamelan Sandblasting pakean pelindung

    Baju sandblasting siam Panjangna: 180cm,

    ukuran kaamanan standar anu ketat henteu ngan ukur ngajaga padamel anu dihargaan,

    aranjeunna ogé ngamaksimalkeun efisiensi, sareng ngajaga reputasi perusahaan anu diusahakeun salaku panyadia sareng dunungan.

    diuji nganggo sadaya uji kaamanan konvensional. Éta pendekatan anu henteu kompromi anu janten ciri

    desain sareng standar anu luhur sareng etika dina sagala hal anu aranjeunna lakukeun. Kusabab padamelan sareng kahirupan gumantung kana produkna;

  • Sandblast helmet with filter Temperature regulator

    Helm sandblast kalayan saringan régulator

    Ngajaga helm pikeun blasting keusik. Ngalukis HST-304

    1. Bahan: HDPE, citakan suntik kalayan kualitas luhur

    2. fungsi: uncrack, tusukan ngajaga, Santika ngajaga
    3. Beurat: cangkang: 500g / pc. asesoris: 550-600 g / set
    4. Ciri-ciri: téknologi cocog warna sareng warna caang.
    5. Kapasitas: 1,200 pcs / bulan
    6. Min-kuantitas urutan: 200 pcs
    7. Pakét: 4 pcs / ctn
    8. Labél: Tiasa numutkeun pamundut pelanggan pikeun nyetak labél dina helm.
    9. bijil: CE
    10. Larapna: percetakan, sandblasting

     

  • Sand Blasting Protective helmet with Air filter and Thermostat

    Keusik Peledakan helm pelindung sareng saringan hawa sareng Termostat

    Saringan degreasing kompresor hawangembang pesat dina taun-taun ayeuna. téknologi pemurnian hawa anyar,

    Fungsi & Ngagunakeun
    Rupa-rupa jinis aparat post-processing mangrupikeun sistem hawa komprési udara,

    fungsina nyaéta ngaleupaskeun lebu padet dina hawa, gas sareng partikel cair zat,
    Alatna tiasa nyayogikeun éléktronika metalurgi tékstil kualitas luhur, farmasi. rokok

    semén sareng industri sanésna murni udara dikomprés.