Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Sandblaster Parts Nylon quick couplings for sandblasting hose

    Sandblaster Bagian Nylon gandeng gancang pikeun selang sandblasting

    Quick Nylon kopling pikeun sandblast selang sandblast nozzle wadah pikeun mesin sandblasting

    Aya 4 ukuran anu béda sapertos kieu:

    Q-IM-NY pas pikeun selang OD34mm 

    Q-1-NY pikeun pas selang OD39mm 

    Q-2-NY pas pikeun selang OD50mm 

    Q-3-NY pikeun pas selang OD55mm 

    SB-NY kalayan benang halus 45mm 

    Nalika tabung ledakan henteu cekap lami, urang tiasa nyambungkeun dua tabung sareng gandeng gancang urang.

    Métode operasi:
    1. Dua tabung anu sami panjangna: Candak dua sendi anu sami ukuranana, sajajar bayonét

    pencét sareng puterkeun pikeun néwak, teras sambungkeun tabung keusik dina dua tungtung.
    2. Dua tabung panjangna béda: Candak dua sendi anu ukuranana saluyu, sajajar bayonét

    pencét éta pikeun muterkeun, teras sambungkeun tabung keusik dina dua tungtung.
    3. Sandblasting tank joint: Sambungkeun gabungan pondok urang langsung ka handapeun mesin sandblasting.
    Kauntungan: Operasi saderhana, sambungan gancang sareng tabung sandblasting, ningkatkeun efisiensi damel kirang kasulitan, kabutuhanana langkung saé
    Kasempetan: Cocog pikeun damel kapal, ageung ageung degreasing, struktur baja, casting ageung, cetakan ageung, wadah casing mékanis alat-alat tambang valves, jsb.

  • High pressure sand blasting hose

    Selang tekanan tinggi blasting selang

    Tube: senyawa karét alam tahan abrasi antistatik hideung
    Tulangan: ku nilon ari ply
    Panutup: abrasi hideung karét antistatik.
    Aplikasi: pikeun beberesih industri, motong, ngagosok, casting jasa porsi.
    Suhu:
    -40 ° C + 80 ° C
    Paking:trans. Pilem PVC

  • Cylindrical Ceramic Blasting Nozzles

    Nozel Peledakan Keramik Silinder

    Ngeunaan nozel Keramik ieu

    • Nozel sandblast keramik awét pikeun injeksi partikel sedeng pikeun panyabutan gancang cet, karat, korosi sareng skala.
    • Utamana dipaké pikeun ngolah jero sapertos sandblasting sareng ukiran kaca. Ukiran sareng pamrosésan marmer sareng batu sanésna.
    • Cocog pikeun sandblasting sareng derusting permukaan bagian mesin industri sareng casting sapertos mesin sareng casting metalurgi.
    • Tiasa nganggo rupa-rupa média sandblasted sapertos manik kaca, corundum coklat, garnet, cai soda, cangkang walnut.
    • Spésifikasi kemasan: nozel keramik * 10.
  • sell well double venturi boron sandblast nozzle for you

    ngajual ogé dua venturi boron sandblast nozel pikeun anjeun

    Penampilan: cangkang waja karbon saatos blasting keusik sareng plating, cangkang aluminium saatos blasting keusik.

  • High quality Venturi Boron Carbide Nozzle High Pressure Sandblasting Nozzle

    Kualitas tinggi Venturi Boron Carbide Nozzle Tekanan Tinggi Sandblasting Nozzle

     kateguhan tinggi tahan makéna tahan tahan korosi tahan résistansi tahan suhu luhur: ≥2.48g / cm3 karasa mikro ≥3500kgf / mm2 kakuatan bending: ≥400Mpa titik lebur: 2450 temperature Temperatur kerja: suhu normal Tekanan kerja: 5-100P Panjangna: 150- 220mm Diaméterna boro: 6/8/10mm
  • 1 1/4” Venturi boron carbide sandblasting nozzle

    1 1/4 "Venturi boron karbida noboks

    Nozel karbohidrat boron biasana ngagaleuh nozel karbida tungsten ku lima dugi ka sapuluh kali sareng silikon karbida dua dugi tilu kali.

    Nozzles karbida karbida disarankeun pikeun dianggo kalayan abrasives sapertos aluminium oksida sareng agrégat mineral agrésif.

  • Sandblast Nozzle for Sand Blaster Tip Sand Nozzle B4C Boron Carbide Nozzle 80*20*6/8mm

    Noz Sandblast pikeun Keusik Blaster Tip Keusik Noz B4C Boron Carbide Nozzle 80 * 20 * 6 / 8mm

    •  karasa luhur
    •  pasipatan maké-tahan anu saé
    •  résistansi korosi
    •  résistansi suhu luhur
    •  kapadetan: ≥2.48g / cm3
    •  teu karasa mikro ≥3500kgf / mm2
    •  kakuatan bending: ≥400Mpa
    •  titik lebur: 2450 ℃
    •  Suhu ngagawekeun: suhu normal
    •  Tekanan ngagawekeun: 5-100P
  • Yellow Plastic Quick Connector for Sandblasting Hose

    Konektor Gancang Plastik Konéng pikeun Selang Sandblasting

    Konéng Gancang Plastik Konéng pikeun sandblasting sandblasting suku cadang gandeng sandblasting atanapi wadah sandblast Aplikasi: Kanggo selang (ID * OD): 25 * 39mm / 32 * 48mm Kanggo nozel: benang halus / benang kasar Upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi, punten sareng abdi. Nuhun! Téknis utama: Ukuran: Tina: 1 ".1-1 / 4" .1-1 / 2 ".2" Bahan: Nylon    
  • Nylon Holders for Connect Sandblasting Nozzles and Blasting Hose

    Panyekel nilon pikeun Nyambungkeun Sandblasting Nozzles sareng Blasting Selang

    Modél anu béda sapertos kieu:

    MHE-IM-NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD34mm selang

    MHE-1-NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD39mm selang 

    HE-2-NY Utas halus 41mm tungtung anu pas pikeun selang OD 50mm

    MHE-3NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD 55mm selang 

  • Boron Carbide Water sandblasting Gun Sandblaster Nozzle with Nylon Nozzle Holder Dustless working

    Boron Carbide Water sandblasting Gun Sandblaster Nozzle sareng Nylon Nozzle Holder Dustless damel

    Fitur:
    Cai, abrasif sareng hawa dicampurkeun dina jero nozel, janten teu nganggo lebu
    Konsumsi Cai nganggo nozél ieu langkung kirang dibandingkeun sareng sistem blast baseuh anu sanés
    Umur panjang kusabab bahan peluncuran tungsten karbida

  • Abrasive Sandblaster nozzles boron carbide nozzle 35*20*3/4/5/6/8/10/12mm

    Nozel Sandblaster abrasif nozon boron karbida 35 * 20 * 3/4/5/6/8/10/12mm

    Fitur:
    Densitas rendah, karasa luhur sareng kakuatan korosi.
    Konduktivitas termal low. Super duarable.
    Spésifikasi:
    Dénsitas: ≥2.48 / cm3
    Microhardness: ≥3500kgf / mm2
    Kakuatan fleksibel: ≥400MPa
    Titik lebur: 2450 ℃
    Kahirupan pikeun tiap-tiap bahan: Baja Ditémbak: 2000-2500h, pasir Quartz: 1000-1500h, Corundum: 500-1000h
    Bahan: boron karbida
    Diménsi: 35x20mm / 1.38 × 0.79 inci
    Diaméterna bobo: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm
    Warna: Hideung
    Jumlah: 1 Pc
    Catetan: 1. Mangga nyungkeun kasalahan 0-1cm kusabab ukur manual. pls pastikeun anjeun henteu kapikiran sateuacan anjeun nawar.
              2. Kusabab béda antara monitor anu béda, gambarna tiasa henteu ngagambarkeun warna barang anu saleresna. Hatur nuhun!
    Paket kalebet:
    1 x Sandblasting Gun Nozzle
  • High quality Boron carbide sandblasting nozzle with PU Jacke

    Kualitas luhur Boron karbida karbida nobét sareng PU Jacke

    Héséna boron karbida ngan ukur inténsina sareng Cubic BN. Kapadetan produk boron karbida anu dihasilkeun ku kami caket kana kapadetan akademikna (2.52g / cm3).

     

    Kauntungannana nyaéta: Kakuatan luhur, kamampuan tahan résistansi tinggi, anti korosi, biaya langkung handap per panggunaan, ngirangan waktos. Éta bahan idéal pikeun nobét pasir sareng segel mékanis.

12 Teras> >> Halaman 1/2