Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Water abrasive Heavy duty sand blasting machine 300L

    Cai abrasif tugas beurat keusik mesin blasting 300L

    Tugas beurat mesin pneumatik Sandblast

    Karakteristik kinerja:

    ■ Efisién sandblasting kabuka pikeun ngabersihan workpiece permukaan kompléks

    ■ Filter pipisahan cai tiasa ningkatkeun kualitas pasokan hawa

    ■ Radius kerja tiasa ningkat janten 30 méter. Sareng tingkat perlakuan permukaan tiasa SA2.5-3

    ■ Cocog pikeun rupa-rupa keusik abrasif, keusik laut, keusik kuarsa, bijih tambaga, pasir corundum, keusik baja, sareng sajabana

    ■ Hemat énergi sareng operasi ringan komponén sandblasting. Konfigurasi hemat énergi sareng desain ringan gabungan

     

     

     

  • Pneumatic Sandblast Cabinet Deadman Double Sandblaster Guns Sandblasting Tank Surface Cleaning Machine 150L-3000L

    Pneumatik Sandblast Kabinet Deadman Double Sandblaster Guns Sandblasting Tank Surface Mesin Pembersih 150L-3000L

    dilarapkeun kana skala bahan khusus, pamrosésan bahan paranti kerja keras, kinerja peralatan sandblasting éfisién tinggi

    nyaéta permukaan struktur logam ageung sateuacan meresihan panyabutan karat, sajaba ti cet, turun, permukaan penguatan

    ngaleungitkeun setrés internal mangrupikeun peralatan anu saé. Parabotna ngagaduhan kapasitas ngamuat keusik ageung, konfigurasi bedil semprot haliber ageung

    dina kaayaan sumber udara anu cekap, éta mangrupikeun bantosan bantosan sandblasting sareng karat anu kuat pikeun pangguna, kinerja sandblasting anu hadé ngajantenkeun perlakuan permukaan anu padamelan tiasa dianggo gampang

    Karakteristik kinerja:

    ■ Efisién sandblasting kabuka pikeun ngabersihan workpiece permukaan kompléks

    ■ Filter pipisahan cai tiasa ningkatkeun kualitas pasokan hawa

    ■ Radius kerja tiasa ningkat janten 30 méter, sareng tingkat pangobatan permukaan tiasa SA2.5-3

    ■ Cocog pikeun rupa-rupa keusik abrasif, keusik laut, keusik kuarsa, bijih tambaga, pasir corundum, keusik baja, sareng sajabana

    ■ Hemat énergi sareng operasi ringan komponén sandblasting. Konfigurasi hemat énergi sareng desain ringan gabungan

  • Portable Abrasive Deadman Control Sandblasting machinery 300L

    Portabel Abrasif Deadman Control Sandblasting mesin 300L

    Mesin blasting Pasir Grit Portabel nganggo selang ledakan 

    Tekanan peledakan keusik tekanan cocog pikeun operasi kontinyu anu lami, sapertos propil .él pre-treatment. Pipa. Karat tangki sareng wadah ulang bulu

    Mesin sandblast tekanan ngagaduhan seueur modél anu béda pikeun dipilih: kontrol manual, kontrol pneumatik sareng kontrol listrik, gun tunggal atanapi langkung senjata.

    Datang sareng selang sandblast, nobl sandblast, wadah nozel, sareng baju sandblast,

     

  • Sandblaster Parts Nylon Hose Quick Couplings and Holder for Blasting Nozzles

    Sandblaster Bagian Nylon Selang Gandeng Gancang sareng Holder pikeun Blasting Nozzles

    MHE-IM-NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD34mm selang

    MHE-1-NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD39mm selang 

    HE-2-NY Utas halus 41mm tungtung anu pas pikeun selang OD 50mm

    MHE-3NY Kasar benang 50mm tungtung sanés pikeun pas OD 55mm selang 

  • Pipe inner wall sand blaster

    Pipa jero témbok blaster keusik

    Pipa jero témbok blaster keusik

    Utamana dianggo dina bidang bor minyak, pesawat, pengiriman, mobil, industri kimia sareng
    ngawangun rékayasa 2) langkung saé dianggo de-karat dina témbok jero pipa Antara
    diaméterna 80-300mm kalayan peunteun beberesih ka Sa 2,5 3) Bahan grinding cocog
    sareng tukang beberesih: ditémbak, atanapi keusik 4) Bolong sisikian kasar: 2.5 sareng 10 (0.7mm sareng 2mm)

    Modél anu béda sapertos kieu:

    MOdel pikeun pipa (mm) Volume konsumsi hawa m3/ mnt Tekanan Mpa Kasar (mm) Ukuran luar (mm) Beurat beurat kg
    HST-250 60-250 3.1 0,5-0,7 1 140 × 350 4
    HST-450 200-400 6 0,5-0,7 1.2 200 × 520 10
    HST-900 400-800 8,5 0,5-0,7 1.5 350 × 700 28
  • Pressure sand blast pot 200L

    Tekanan blast keusik pot 200L

    Pot blast keusik portabel 200L

    Aplikasi
    1) cocog pikeun operasi kontinyu anu lami, sapertos propil .él pre-treatment.pipa.
    bak karat jeung wadah ulang furbishment

    Suku cadang : Datang sareng selang sandblast, nobl sandblast, wadah nozel, sareng baju sandblast

    Téknis utama 

    Panci sandblast 1set

    Diaméter tank 500mm

    Volume tank 200L / 0.2m3

    Blast gun No 1pc

    Nozzle dia 8mm

    Komprési hawa 5-8kg / cm2

    Konsumsi udara 1m3 / mnt (1 gun)

    3) Ukuran kasar 0,1-1,2mm
    Jinis kasar Steel grit, shot baja, aluminium oksida, garnet