Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Leungeun dicekel Sandblasting Gun Portabel Pneumatik Abrasive Blasting Gun SJ-G08

Pedaran pondok:

Perlindungan anti karat Air Spot Keusik Blaster Gravitasi Pakan Sandblasting Gun Portabel Pneumatik Sandblasting Gun Industrial persediaan

l Tangan dicekel Gun Sandblasting Gun Portabel Pneumatik Abrasive Blasting Gun
Fitur:
1. Numutkeun kabiasaan ngagunakeun anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeun aliran sandblast sareng ngarobih nozel.
2.Itis ngalengkepan kapasitas tinggi sareng merenah pisan dianggo.
3. port inlet hawa dilengkepan filter net anu tiasa nyingkahan stoppages.
4. Aya seueur kahadéan awakna sadayana-aluminium, sapertos ringan, modeu operasi genggem gampang, operasi gancang, merata pasir sareng bahan hemat.

  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Perlindungan anti karat Air Spot Pasir Blaster Gravitasi Tuang Gun Sandblasting Pneumatik Portabel Gun Sandblasting Parabot industri

    l Tangan dicekel Gun Sandblasting Gun Portabel Pneumatik Abrasive Blasting Gun
    Fitur:
    1. Numutkeun kabiasaan ngagunakeun anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeun aliran sandblast sareng ngarobih nozel.
    2.Itis ngalengkepan kapasitas tinggi sareng merenah pisan dianggo.
    3. port inlet hawa dilengkepan filter net anu tiasa nyingkahan stoppages.
    4. Aya seueur kahadéan awakna sadayana-aluminium, sapertos ringan, modeu operasi genggem gampang, operasi gancang, merata pasir sareng bahan hemat.
    Pedaran:
    1. Larapkeun pikeun nyemprotkeun sadayana jinis coherers beurat beurat, bahkan nyaéta sudut anu maot. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka polishing, galling, beberesih karat, lengkep Rincian.
    Anjeun tiasa nganggo sagala jinis ukuran pasir normal tina 46-100 bolong, sapertos corundum hideung, emery sareng manik kaca.
    Spésifikasi:
    Model hideung biru:
    Tekanan kerja: 70 ~ 150 PSI
    Kapasitas tank: 600cc (18oz)
    Konsumsi hawa: 7.0scfm ,, 198l / mnt
    Laju tanpa beban: 6000RPM
    Inlet hawa: 20 bolong, 1/4 ″
    Ukuran kasar: 46-100
    Ukuran nozel: 2-15 / 16 ″ L * 7/32 ″ DIA
    Diaméter liang semprot: 2.6mm
    Konsumsi hawa gun pneumatik pneumatik: 700cfm
    Kapasitas pot: 21lbs
    Beurat: 1.78lbs / 0.81kg
    Panjangna: 10.04 "/ 255mm
    Panyambung Inlet: 1/4 ″
    Tekanan hawa: 90psi
    Tekanan damel: 70-150psi, 90psi
    Ukuran tiasa: 600cc / 18oz
    Konsumsi hawa: 7.0scfm, 198l / mnt
    Teu aya beban gancang: 6000rpm
    Port inlet hawa: 20mesh / cm², ukuran 1/4
    Ukuran lisah: 46-100mesh
    Ukuran nozel: 2-15 / 16L * 7 / 32dia
    Diaméterna nozel: 2.6mm
    Warna: hideung, biru opsional
    Pakét Kalebet:
    1 * Mesin Semprot

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami