Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Hand Held Sand Blasting Spray Gun Blast Abrasive Media, Soda, Bead, Walnut, Aluminum Oxide – Pneumatic

    Leungeun Dilaksanakeun Keusik Peledasan Semprot Gun Blast Abrasive Media, Soda, Manik, Kenari, Aluminium Oksida - Pneumatik

    • 【Sandblaster】 Awak alumunium hampang sareng gunana, sareng jinis anu dicekel ku tangan gampang dianggo.
    • Aliran sandblast tiasa disaluyukeun sareng sandblasting disebarkeun merata pikeun ngahémat bahan.
    • 【Gampang Dipaké】 khusus pikeun sagala jinis sudut logam caang sareng leutik, lukisan semprot, ujung atah,
    • detil karat; pot bahan kapasitas ageung pikeun sadaya jinis pasir: corundum hideung, silikon karbida, manik kaca, jst.
    • 【LAST LASTING Performance Tinggi】 - blaster keusik awét anu ngabedol partikel média gancang
    • anu gancang miceun cet, karat, korosi sareng timbangan. Anggo blaster ku sababaraha jinis média ledakan sapertos keusik
    • abrasives aluminium oksida, manik, soda atanapi cangkang walnut rupa gumantung kana kabutuhan aplikasi proyék anjeun.
    • 【PERHATIAN】 : Dina prosés ngagunakeun produk, anjeun kedah nganggo sarung tangan sareng panyalindungan panon sareng alat-alat sanés kanggo operasi anu aman.
    • Nalika anjeun nganggo gun gun, tong ngarahkeun bedil ka jalma sareng sato.
    • Service Jasa purna jual profesional 【Kami salawasna nangtung pageuh di tukangeun unggal mésér anjeun. Upami ku alesan naon anjeun henteu wareg 100%
    • punten wartosan kami sareng tim layanan palanggan kami bakal ngabantosan anjeun balik atanapi ngabalikeun duit.
  • Air Sandblaster Gun Blasting Gun for Sandblasting Cabinet for 990L/1200L Sand Blasting Cabinet Sandblaster Parts

    Gun Sandblaster Gun Blasting Gun pikeun Kabinet Sandblasting pikeun 990L / 1200L Keusik Blasting Kabinet Sandblaster Bagian

    • Pasir Kabeurangan Kabinet Sandblaster gun
    • Cocog pikeun média blast anu tiasa didaur ulang - manik kaca, keramik, aluminium oksida, sareng sababaraha ukuran grit baja sareng shot. Pilih média blast anu cocog pikeun aplikasi anjeun.
    • Kinerja tinggi blast gun nyayogikeun cekelan anu raoseun pikeun operator, sareng ngamungkinkeun kendali tepat pola ledakan.
    • Ngajaga jet udara sareng nozel blast leres-leres dijejerankeun pikeun maksimalkeun pungsi épisiénsi ledakan sareng ngaleutikan pamakean gun-awak.
    • Desain péstol-cekelan anu mereun ngirangan kacapean operator sareng ningkatkeun produktivitas nalika blasting berkepanjangan.
  • HOLDWIN blue Sandblaster Air Siphon Feed Blasting Gun Kit with Ceramic Nozzle Tips Sand Suction Pipe Abrasive Tool Power

    HOLDWIN biru Sandblaster Air Siphon Feed Blasting Gun Kit sareng Tip Keramik Nozzle Pasir Keusik Pipa Abrasive Alat Kakuatan

    Fitur:
    - 100% mérek anyar sareng kualitas luhur.
    - Paké tahan, anti érosi, awét.
    - Permukaan keusik, ukiran marmer.
    - Alat anu kuat pikeun ngaleungitkeun tar, karat, cet lawas sareng seueur bahan sanésna.
    - Daripada beusi tuang, baja alloy nozel ledakan, hemat baja, ngirangan biaya.
    - Desain multi-tujuan pikeun blasting sareng tekanan tinggi cair atanapi beberesih hawa bagian sareng permukaan.

  • Sand Blaster Gun Kit Portable Pneumatic Gravity Sandblasting Gun Sandblaster Machine Tools,Remove Surface Rust

    Keusik Blaster Gun Kit Portabel Pneumatik Gravitasi Sandblasting Gun Sandblaster Mesin Alat, Cabut Karat Permukaan

    • PNEUMATIC GRAVITY SANDBLASTING GUN KIT: gampang dianggo, desain mesin sandblasting portabel, corong luhur tiasa nahan sedeng 510CC.
    • Operasi Sederhana: Éta henteu ngan ukur gampang dibawa tapi ogé gampang dioperasikeun, nyemprot gancang sareng seragam sareng ngahémat bahan.
    • MULTIFUNCTIONAL: Pistol semprot ieu ngagaduhan seueur aplikasi, henteu ngan ukur pikeun sandblasting média tapi ogé pikeun pangubaran permukaan sareng perbaikan jati.
    • SOKONGAN RUPA MEDIA NGUTIH: sapertos baking soda atanapi manik kaca, natrium bikarbonat, silika, kenari, garnet, anjeun tiasa nganggo média sandbeueu boling 46-100.
    • TUJUAN: Khusus dianggo pikeun ngarengsekeun sagala rupa sudut maot tina logam ringan sareng logam alit, nyemprot sareng polesan, ujung kasar sareng detil karat sareng meresihan kolam renang, cet mesék, bak mandi, ubin, pangubaran permukaan mobil, kokotor tilelep, kaca étik, sareng sajabana .
  • Hand-Held Pneumatic Sandblasting Tool Portable Rust Blasting Machine Blasting Nozzle Heads Sand Blaster Nozzle

    Alat Panyandakan Pneumatik Tangan-Dilaksanakeun Karat Blasting Mesin Blasting Nozzle Huluna Keusik Blaster Nozzle

    Aplikasi: keusik (coklat aluminium oksida, manik kaca sareng sajabana)

    Alat Panyandakan Pneumatik Tangan-Dilaksanakeun Karat Blasting Mesin Blasting Nozzle Huluna Keusik Blaster Nozzle

  • Sandblast Gun Kit Small Hand held Sand blaste Portable Pneumatic

    Sandblast Gun Kit Leungeun Leutik dicekel Keusik blaste Portabel Pneumatik

    • Kit gun Sandblast: Keusik Blaster nampilkeun klep kontrol anu tiasa diatur sadayana sahingga anjeun tiasa persis milih sareng ngendalikeun média naon anu kedah dianggo.
    • Aplikasi: Khusus pikeun sudut logam leutik sareng lampu, semprot polesan, ujung kasar, ganti baju detil karat
    • Main Bullet: cahaya, genggem sareng gampang dioperasikeun.
    • Portabilitas: Gun sandblast mangrupikeun léngkah saluhureun mini sandblaster anjeun tapi masih seueur portabel sareng ramah-pangguna.
    • Fitur: Gampang nungkulan sadaya proyek blast keusik anjeun. Sandblasters dirancang sacara individual pikeun kinerja sareng gampang dianggo.
    • Disarankeun Operasi
      1. Pasang puting pipa NPT jalu 1/4 "puting pilihan anjeun dina basa gagang. Pita Teflon disarankeun pikeun nyegah kabocoran hawa. Entong cangkéng, atanapi aya kamungkinan dilucuti sisipan waja, atanapi kétang gun
      2. Pastikeun garis hawa na dipegatkeun.
      3. Pastikeun hawa anu dikirimkeun beresih sareng khusus garing. Henteu aya pasir Blaster anu tiasa dianggo sacara épéktip kalayan hawa anu sarat beueus, UNIT moal jalan anu leres langkung ti 125PSI.
      4. Buka klep aliran keusik kana posisi anu dipikahoyong. Tempatkeun nozel keramik dina jarak anu raoseun tina bagian anu keusik ditiup, sakitar 6 dugi 24 inci disarankeun.
      PAMÉRÉSAN MASALAH
      1. Aliran Keusik ngeureunkeun
      A. Hawa dikirimkeun tiasa ngandung Uap. Pastikeun pamisah cai anu pas dipasang.
      B. Pariksa tekanan hawa (Minimum 60PSI diperyogikeun)
      C. Remeve clip payun dina waduk, angkat sareng ayun embung sakedik sareng parios orifis dina klep kontrol bahan. Upami kahalangan, angkat lebu sareng pasang deui.
      D. Pastikeun nozel lengkep dikencangan (Leungeun Ditancepkeun hungkul).
      E. Cabut nozel pikeun ningali naha sisipan waja leungit atanapi leungit. NANGTU DIJEUNG Pasir Pasir moal jalan-jalan TANPA INSERASI BAJA DI TEMPAT.
      2. Pola Keusik Erratic:
      A. Hawa anu dikirimkeun tiasa ngandung misture. Pastikeun pamisah cai anu pas dipasang.
      B. Média blast keusik gaduh ukuran partikel anu teu saluyu sareng kedah ditapis. Anggo layar pattem alit kalayan bukaan maksimum 1/16 ″.
      C. Nozel dipakena sareng kedah diganti.
      D. INSERT BAJA NGAGORA ATAWA KALUNGSA.
  • Boron carbide sandblasting nozzle for abrasive blasting

    Boron karbida karbida nozel pikeun peledakan kasar

    Dénsitas: ≥2.48 / cm3
    Microhardness: ≥3500kgf / mm2
    Kakuatan fleksibel: ≥400MPa
    Titik lebur: 2450 ℃
    Kahirupan pikeun tiap-tiap bahan: Baja Ditémbak: 2000-2500h, pasir Quartz: 1000-1500h, Corundum: 500-1000h
    Bahan: boron karbida
    Diménsi: 35x20mm / 1.38 × 0.79 inci
    Diaméterna bosen: 3mm, 4mm 5mm 6mm 7mm 8mm 10mm 12mm
    Warna: Hideung
  • High Quality Sandblaster Gun for Suction Sandblast Cabinet

    Gun Sandblaster Berkualitas Tinggi pikeun Jaringan Kabinet Sandblast

    Pedaran:

    -Cocog pikeun mesin tipe manual blasting mesin sareng kotak tipe mesin blasting otomatis.

    -Bisa dipaké pikeun kaca pasir, blasting keusik, polishing permukaan, bagian mékanis.

    -Nuzel ngagancangkeun hawa sareng karasa sabab campuranna kaluar tina tungtung selang.

    -The taper sareng panjang inlet sareng stop kontak nozel netepkeun pola sareng kecepatan abrasive anu kaluar tina nozel.

    -Komposisi bahan pinding tangtoskeun résistansi pakeanana.

    -Desain pikeun beberesih permukaan, turun sareng kaca, alloy aluminium sareng permukaan hiasan sanésna kanggo ukiran sandblasting sareng marmer.

     

  • Portable Sandblasting Guns 90psi Adjustable Small Blasting Machine Derusting Sandblasting Spray Set

    Pistol Sandblasting Portabel 90psi Adjustable Small Blasting Machine Derusting Sandblasting Spray Set

    Derusting Sandblasting Spray Gun

    Fitur:
    - Aliran anu tiasa diatur: Alat peledakan pneumatik tiasa nyetél aliran blasting kalayan gampang.
    - Kualitas luhur: Plastik sareng awak aluminium hampang sareng portabel, beroperasi kalayan gampang.
    - Fungsi: Éta dirarancang pikeun kaseueuran jenis lampu sareng sudut logam leutik, semprot polesan, ujung atah, detil karat ngaleungitkeun sareng seueur deui.
    - Performa anu saé: Nyayogikeun atomisasi anu sami sareng ukuran partikal pikeun lukisan permukaan.
    - Portabel: Awak palastik, ringan sareng kompak, anjeun tiasa nyandak kalayan gampang.
    - Aplikasi: Panci bahan kapasitas ageung nganggo rupa-rupa jinis pasir hideung batu giok sareng seueur deui.
  • B type Abrasive sandblast Gun with Boron carbide nozzle G01

    Tipe B Abrasive sandblast Gun sareng Boron karbida nozel G01

     

    • [Bahan]: Aluminium + boron karbida
    • [Ukuran]: Boron karbida Noel Diaméter internal: 8mm
    • [Lumaku pikeun]: kotak manual mesin sandblasting sareng kotak mesin mesin sandblasting otomatis
    • [Dianggo pikeun]: gelas keusik, sandblasting, pamrosésan permukaan, bagian mesin
    • [Dirancang pikeun]: beberesih permukaan, ngaleungitkeun karat sareng gelas, alloy aluminium sareng permukaan hiasan anu sanésna, ukiran marmer.
  • Hand held Sandblasting Gun Portable Pneumatic Abrasive Blasting Gun SJ-G08

    Leungeun dicekel Sandblasting Gun Portabel Pneumatik Abrasive Blasting Gun SJ-G08

    Perlindungan anti karat Air Spot Keusik Blaster Gravitasi Pakan Sandblasting Gun Portabel Pneumatik Sandblasting Gun Industrial persediaan

    l Tangan dicekel Gun Sandblasting Gun Portabel Pneumatik Abrasive Blasting Gun
    Fitur:
    1. Numutkeun kabiasaan ngagunakeun anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeun aliran sandblast sareng ngarobih nozel.
    2.Itis ngalengkepan kapasitas tinggi sareng merenah pisan dianggo.
    3. port inlet hawa dilengkepan filter net anu tiasa nyingkahan stoppages.
    4. Aya seueur kahadéan awakna sadayana-aluminium, sapertos ringan, modeu operasi genggem gampang, operasi gancang, merata pasir sareng bahan hemat.