Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Piston electric air pump machine Air compressor HST-3.2/7

    Mesin pompa hawa listrik piston Kompresor udara HST-3.2 / 7

     Industrial compressor hawa tekanan tinggi dianggo dina konci pneumatik, alat pneumatik, inflasi ban

    prosés niupan, cet semprot, blasting keusik sareng unsur fluidic. tipe kuat desain sirah ageung, nganggo saé

    bahan anu cekap. Nguatkeun desain pikeun komponén utama, diménsi panangan tangan

    wdalapan sadayana langkung seueur tibatan pabrik-pabrik anu sanés, kasalametan tinggi, sareng kecepatan handap, khususna cocog pikeun tugas beurat

    lila operasi kontinyu, hususna reliabiliti tinggi na umur panjang jasa.

    Utamana desain hawa sareng desain aliran hawa, suhu knalpot rendah, henteu gampang déposisi karbon sareng épisiénsi anu luhur.

     

    FMAKANAN

    Pamakéan klep kaamanan disegel mastikeun kasalametan operasional.
    Produk sayogi dina 30 & 40 bar pikeun nyocogkeun duanana botol PET niup tina kandel témbok anu béda.
    Aliran anu konsistén mastikeun produktivitas tahan botol PET.
    Produk paling cocog pikeun dianggo dina mesin pembotolan PET sacara manual.

  • Shot blasting Machine Rubber Belt , Shot Blaster Parts

    Ditémbak blasting Mesin Sabuk Karét, Shot Blaster Bagian

    Téknis utama 
    Karasa (Shore A) 63 ° C ± 3 ° C
    Kakuatan tarik 20.0MPA
    Elongation di putus 500%
    Elastisitas 52%
    Ngagem 0.24CM3
    Kakuatan cimata 68.6KN / M
    Koéfisién sepuh tina (70 ° C / 72H) 0.91
    Adhesion 48.2-31.36N / CM

    Dipaké dina Track Shot blasting Machin atanapi Track Sand blasting mesin 

  • Hook Type Head Rail Shot Blasting Floor Cleaning Machine Q376 Q378 Q3710 Q3720

    Hook Tipe Head Rail Shot Blasting Floor Membersihkan Mesin Q376 Q378 Q3710 Q3720

    Q378 Kait jinis Ditémbak Blasting Mesin
    1. Struktur ruang shot blasting sareng susunan mesin shot blasting sadayana digambar

    ku desain dibantuan komputer (CAD), anu langkung wajar.
    2. Tingkat panggunaan proyektil ningkat, épék beberesih dipastikeun

    sareng lecet kana pelindung pelindung awak kamer diréduksi.
    3. Turbin roda ledakan centrifugal cantilever (Q034) sareng

    kuantitas peledakan ageung sareng kecepatan blasting tinggi tiasa
    nyata ningkatkeun épisiénsi beberesih sareng kéngingkeun kualitas beberesih anu nyugemakeun.

  • Crawler Belt Shot Blasting Machine, Crawler sand blaster Q324 Q326 Q3210

    Crawler Beubeur makéna Blasting Mesin, Crawler keusik blaster Q324 Q326 Q3210

    Aplikasi:

    ♦ Casting ferrous sareng non-ferrous

    ♦ Panas diperlakukeun pamalsuan

    ♦ Bagian otomotif leutik

    ♦ casting casting sareng seueur deui

    ♦ Bagian nilai handap anu ngahalangan antara bagian sanés masalah

    ♦ Nalika produksi peryogi pamrosésan angkatan anu ngarahkeunnana

    ♦ Casting leutik dugi ka ukuran sedeng, bagian palsu sareng bagian anu diolah panas

    ♦ Dipiceun keusik atanapi beberesih bagian

  • Hook type shot blasting machine

    Mesin tipe shot shot blasting

    Panjelasan Produk

    Inverter frékuénsi pikeun conveyor gulungan, kabayang ledakan, sistem daur ulang abrasif, panel kontrol digital,

    opsional otomatis pilihan ngamuat sareng ngabongkar sistem, kolektor lebu.

    Mesin ieu pikeun beberesih permukaan atanapi nguatkeun perlakuan casting leutik, forging bagian dina industri pengecoran, wangunan, kimia,

    motor, alat mesin sareng sajabana Éta khusus pikeun beberesih permukaan sareng ngabedakeun penguatan kana sababaraha jinis

    casting produksi leutik, bagian forging sareng bagian konstruksi waja pikeun mersihan keusik kentel sakedik

    inti pasir sareng kulit oksida. Éta ogé cocog pikeun beberesih permukaan sareng nguatkeun bagian perlakuan panas, utamina pikeun meresihan tipisna, bagian témbok ipis anu henteu cocog pikeun pangaruh.

  • Shot Blasting Machine Parts Points Pill /Blades/Abrasive

    Ditémbak Blasting Mesin Bagian Poin Pil / Blades / Abrasive

    Pél poin Shot blasting machine mangrupikeun peran abrasive kabayang numutkeun pamundut anu leres ditugaskeun pikeun sabeulah

    nunjuk pél buleud bukaan pas nganggo serius sareng kasar bakal pencét tungtung sabeulah, agul teu normal,

    aliran divergent anu kasar bakal janten henteu aya aturan, pikeun périodik parios titik-titik numutkeun sarat spésifikasi kabayang pél dina waktuna nganggo maru serius.

     

    Sét arah tina posisi bukaan tangtoskeun posisi daun pil dibagi abrasif, gilirankeun orientasi kana bentuk bentuk sungut mangaruhan divergénsi abrasif sareng ukuran titik panas

    nyaéta sumebar abrasif kasar konséntrasi dina permukaan daérah, disababkeun ku sebaran kasar dina agul

    set orientasi anu tiasa disetél dina posisi tiasa pas pikeun anggo sareng cimata nalika muka pangaturan. mastikeun yén ngalungkeun makéna mesin mesin blasting dina operasi masalah bahan.

     

    Tukangeun sirah sabeulah sareng kontak langsung anu kasar, kualitas na caket hubunganana pikeun ngalungkeun kinerja sirah.

    tahan maké agul langsung mutuskeun hirup jasa sabeulah sareng mesin shot blasting biaya ngajalankeun

    malédogkeun sirah sabeulah nyaéta nganggo bahan resisting anu luhur, nganggo résistansi sabeulah kaluar tina pakait sareng bahan sabeulah

    pakait pisan sareng kaayaan damel tina mesin blasting shot.

  • Shot blasting impeller

    Ditémbak blasting impeller

    Ditémbak blasting impeller

    Direct Shot mangrupikeun kabayang blast anu épisién anu énggal, kalayan penampilan anu saé, struktur kompak, low noise

    hemat energi sareng fitur perlindungan lingkungan

    MOdel Diameter Laju Tembakan pangageungna ngabeledug Kakuatan
    ZLQ034 380mm 2940r / mnt 120kg 7,5KW
    SQ033 400mm 2450r / mnt 180kg 11KW
    Q034B 380mm 2940r / mnt 250kg 15KW