Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Portable Sandblasting Machine Mobile sandblasting Tank

    Portable Sandblasting Machine Mobile bak sandblasting

    Barang: Air Sandblaster 10 Gallon Portable Sand Blaster Air Media Abrasive Blasting Tank Movable Material Blasting

    Tank Rolling Sandblaster Adjustable Media Flow Relief Valve Power Air Tools
    • Fungsi: Portable Air Sandblaster 10 Gallon Capacity ngahasilkeun kakuatan blasting anu luar biasa pikeun ngaleungitkeun karat anu paling beurat
    • Dilengkepan gun shut-off valve, tekanan gauge
    • Produk: Air Sandblaster 10 Gallon Portable Sand Blaster Air Media Abrasive Blasting Tank Movable Material Blasting

    Tank Rolling Sandblaster Adjustable Media Flow Relief Valve Power Air Tools

     

  • Mini Sand Blaster Sandblasting Machine SBC220

    Mini Keusik Blaster Sandblasting Mesin SBC220

    Mini mesin blasting keusikSBC220

    Serimachine Ieu cocog pikeun forelectroplating, prosés nyemprot, ningkatkeun adhesion; sagala jinis kapang,

    casting, logam, pangobatan permukaan non-logam, turun, résidu, karat, minyak, direnovasi; produk aléramik

    produk kaca, produk plastik bérés.

  • HST-SBC1200 CABINET SANDBLASTER WITH PARALLELED WORKING POSI

    HST-SBC1200 CABINET SANDBLASTER DENGAN PAROSEL PAROS POSI

    Spésifikasi:

    1.Sarung tangan ledakan karét / vinil alami;

    2.Lantai baja preforated flooring-adrasive partikel ageung-misahkeun sareng bersih-kaluar panto;

    3.Bubuk dilapis jero sareng luar;

    4.Majelis klep suku produksi tambahan-kasar, tugas beurat, Diwangun pikeun blast sareng perumahan baja beurat sareng klep aliran kuningan produksi tinggi;

    5.Régulator hawa / panel gauge

    6.12 suku waja gauge (16 gauge panels);

    7.Ngaleungitkeun tabung pengambilan sedot has sareng selang, klep metering média nempatkeun ékonomi urang;

    8.Lemari ledakan séri dina kelas anu bénten-béda pisan tina persaingan;

    9.Sistem lampu tepung éksternal. Dipak dina hal kai.

  • Portable Abrasive Sandblaster SB5 SB10 SB20

    Portabel Abrasive Sandblaster SB5 SB10 SB20

    Acuum sandblaster 1200W kakuatan motor.

    harga mesin sandblasting lumayan.

    28gallon sandblaster otomatis

    PANJELASAN PRODUK:

    Ngaran Barang  28 Galon Abrasive Sandblaster sareng Vakum
    Barang No.  W3010
    Konsumsi Udara  6-22.5CFM & 115PSI
    Kakuatan Motor  1200W
    Inlet hawa  1/22 ″ -18Npt
    Ukuran Tangki  41 ″ (H) * 15 ″ (KTP)
    Diménsi  102 * 46 * 51.5cm
    Tahap  1
    GW / NW  35 / 32KG
    QTY  110 pcs / 20 ″, 275pcs / 40 ″

     

    Spésifikasi:

    1. Vakum built-in ngaleungitkeun kabutuhan alat pernapasan;

    2. Misahkeun kasar tina puing;

    3. Motong waktos bersih-up;

    4. Paké kalayan paling média ledakan kaasup silika, ditémbak, sareng cangkang;

    5. wadah lebu dicabut. 

  • Bench top Sandblaster Cabinet Mini Sand Blaster SBC90 SBC100 SBC150

    Bangku luhur Sandblaster Kabinet Mini Keusik Blaster SBC90 SBC100 SBC150

    Bangku top sandblast luhur
    Pikeun dipaké ku manik kaca, pasir silika, alum oksida sareng seueur deui.
    Blast jauh kokotor, karat, cet atanapi asing ngawangun-up usaha.
    Cukup portabel pikeun dianggo dina workbench.
    Lampu fluoresensi masihan anjeun pisibilitas langkung saé.
    Kabinet sandblast hadir nganggo sarung tangan karét, bedil blast, 4 macem-macem nozel keramik, port kolektor lebu, hoppe
    Kabutuhan pelanggan nyiapkeun kompresor udara (7.5KW 10HP) sareng kasar (manik kaca, aluminium oksida, atanapi garnet) pikeun ngagunakeun mesin

     

    Modél Daérah Gawé (cm) Sakabéh taram (cm) Area tekenan GW / NW (kg) Ukuran karton (cm) QTY20 '/ 40' (pcs)
    SBC90 56 * 42 62 * 49 * 53 4-6kg.f / cm2 20/17 64 * 51 * 52 160/320
    SBC100 A 58 * 42 62 * 50 * 53 4-6kg.f / cm2 23/20 64 * 52 * 56 160/320
    SBC100B 58 * 42 62 * 50 * 53 4-6kg.f / cm2 26/22 64 * 52 * 56 160/320
    SBC150 64 * 54 69.5 * 58 * 62.5 4-6kg.f / cm2 28/25 71.5 * 60 * 64.5 81/170

     

     

     

  • Sandblasting gun with black ceramic nozzle  for Poratble sandblaster 5/10/15Gallon

    Gun sandblasting sareng nozel keramik hideung pikeun Poratble sandblaster 5/10/15Gallon

    • Portabel sandblaster SB10 Blasting gun sareng 4 nozel keramik
    • Kalebet: ledakan nozel 4 pcs (2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 3.5mm); bedil sandblaster
    • Kasempetan: dianggo dina Portbl Sandblaster (5 Galon, 10 Galon, 20 Galon)
    • Bahanna: bedilna didamel tina waja, nozel didamel tina keramik sareng karét
    • Haneut: Anggo tekanan: 3 ~ 5 bar (3 ~ 5 kg), Entong langkung ti 6 bar (6 kg)
    • Alat hawa leutik ieu ngadukung sababaraha rupa média blasting keusik sapertos grit baja, manik kaca, cangkang walnut, silikon karbida, aluminium oksida sareng seueur deui.

     

  • Sand blaster SBC220

    Keusik blaster SBC220

    1) Konstruksi waja beurat, panto dobel di sisina
    2) Jelas ningali kaca transparan
    3) 40-80PSI @ 15-25CFM
    4) Ruang damel: 60x84x63cm
    5) Diménsi gembleng: 150cm (H) x83cm (L) x63cm (W)
    6) Syarat listrik tina lampu: 115V / 230V

    7) GW / NW: 51 / 48kgs

    8) Ngunggah detil: 20FT: 63pcs, 40HQ: 150pcs
    9) Tekanan operasi maksimum: 125PSI
    Fungsi:
    Karat ledakan. Korosi sareng cet dina bagian ageung dina kabinet tertutup pikeun ngajaga lebu tina lantai sareng kaluar tina hawa

     

     

     

  • Sand blaster SBC350

    Keusik blaster SBC350

    Spésifikasi:
    1) Sarung tangan ledakan karét / vinil alami
    2) Perforated flooring baja-kasar
    3) layar pamisah partikel ageung
    4) panto bersih-kaluar.
    5) Bubuk dikebutkeun di jero sareng luar
    6) Panel régulator / gauge hawa.
    7) 14 suku gauge baja (16 gauge panels)
    8) Ngaleungitkeun haseup nguseup pipah sareng selang, pangukuran média
    9) Runét kabinét ngabeledug dina kelas anu bénten-bénten tina padumukan.
    10) Sistem pencahayaan tepung jembar, Dipak dina hal kai.
    11) Diménsi gembleng: 100x61x163cm
    12) Daérah damel: 94.5 × 60.5 × 60.5cm
    13) Kisaran tekanan udara: 60PSI ~ 120PSI
    14) Kapasitas keusik: sakitar 40lb
    15) Média anu kasar: keusik silika, manik kaca, silikon karbida, émery, keusik plastik, jst.
    16) Kabutuhan kakuatan: 110V, 60Hz atanapi 230V, 50Hz
    17) Tegangan kaluaran: 12V