Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Jinis sedot mesin Keusik Blasting garing kalayan Turntable

Pedaran pondok:

Aplikasi & Kauntungan:

  • Mesin sandblasting tugas beurat ieu cocog pikeun bahan damel anu beurat, sapertos rupi-rupi cetakan, tatangkalan, patung, tuang, motor, jst.
  • Gorobag manual anu dirancang khusus (gerobak listrik), merenah sareng éfisién. Operasi na

pangropéa gampang diajar.

  • Bisa dumasar kana paménta konsumén, pilih méja puteran manual atanapi otomatis.

Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Jinis sedot mesin sandblasting garing kalayan meja puter

Aplikat

Mesin ieu cocog pikeun ngaburukeun bahan anu beurat, sapertos sababaraha jinis kapang, patung, potongan casting, motor, roda aluminium, wilah roda, jst.

Aplikasi & Kauntungan:

  • Mesin sandblasting tugas beurat ieu cocog pikeun bahan damel anu beurat, sapertos rupi-rupi cetakan, tatangkalan, patung, tuang, motor, jst.
  • Gorobag manual anu dirancang khusus (gerobak listrik), merenah sareng éfisién. Operasi na

pangropéa gampang diajar.

  • Bisa dumasar kana paménta konsumén, pilih méja puteran manual atanapi otomatis.

Data Techincal

Modél Meja puteran (mm) Ngunggah beurat péngkolan (kg) Panto katuhu Luar szie (L * W * H mm) Ukuran kabin (L * W * H mm)
HST9080FTA 600 160 500 * 560 1250 * 950 * 1580 900 * 800 * 580
HST1010FTA 700 160 650 * 780 1420 * 1050 * 1900 1000 * 1000 * 800
HST1212FTA 800 160 750 * 780 1620 * 1250 * 2000 1200 * 1200 * 800

1. Powerpply: 220V. Fase tunggal 50Hz;

2. Lampu caah mesin: 220V, 1

3lingkungan hemat energi; 3.TSeparatormotor urntable: 220V, 50Hz, 550W;

4. Arsiteparator: 8,5cubicmeters / mnt;

5.Compressedairsource: 4-8bar Turntable sareng karanjang Saringan kolektor lebu 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami