Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster

Mesin tumbler Vibrabtory kalayan tutup

Pedaran pondok:

Kauntungannana:

Jenis ieu kalayan henteu aya sora. Henteu nyebarkeun senyawa semir ngahasilkeun tindakan motong ku ngocok kapal pamrosésan (bak panungtung)

kalayan kecepatan luhur, nyababkeun média tumbling sareng bagian-bagianna silih corétan. Peta ngagosok ieu persis ngagorolkeun bagian pikeun miceun burrs.

Aci kalayan beurat ékséntrik puteran dipasang dina bak ngahasilkeun aksi oyag.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tukang getar Vibratory kalayan tutup 400L

Kauntungannana:

Jenis ieu kalayan henteu aya sora. Henteu nyebarkeun senyawa semir ngahasilkeun tindakan motong ku ngocok kapal pamrosésan (bak panungtung)

dina kecepatan luhur,nyababkeun média tumbling sareng bagian-bagianna saling scrub. Peta ngagosok ieu persis ngagorolkeun bagian pikeun miceun burrs.

Aci kalayan beurat ékséntrik puteran dipasang dina bak ngahasilkeun aksi oyag.

AplikasiMesin deburring Vibratory sareng sistem finish ngahasilkeun tindakan motong anu lengkep pisan.

Aranjeunna ngaluarkeun bahan tina kantong sareng reses sareng jero jero, anu teu tiasa dilakukeun dina tong gentong,

janten aranjeunna tiasa dianggo pikeun bagian anu lemes atanapi rumit pisan. Kalayan kecepatan luhur sareng stroke pondok,aranjeunna ogé tiasa ngajalankeun bagian ageung ageung tanpa karusakan.

Manjang jangjang ageung sareng strat badarat rutin dijalankeun dina sistem ieu.Sistem finish Vibratory ogé nyababkeun otomatis otomatis.

Éta tiasa sacara otomatis otomatis pikeun operasi aliran-ngalir atanapi dianggo salaku operasi angkatan dasar.

Peta na nyaéta orbit leutik kalayan kecepatan luhur sahingga kuat pisan, tapi ngabalukarkeun saeutik setrés dina bagian-bagian na

Techincal utami

HST-300BC

300L

3.7kw

1450

20

400

1480 × 1350 × 1100

HST-400BC

400L

3.7kw

1450

20

600

1480 × 1350 × 1100

HST-600BC

600L

5.5-7.5KW

1450

20

1500

1950 × 1750 × 1450


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • MOQ:

    • Produk anu béda kalayan MOQ anu béda. Hubungi kami kalayan langkung rinci.
    • Upami ku saham, 1-5 sét tiasa ditampi ogé.

    Pamayaran:

    • Pamayaran TT bakal langkung dipikaresep: biasana deposit 30% sareng kasaimbangan sateuacan dikintun

    Waktos pangiriman:

    • Dina 20 dinten saatos mastikeun pamayaran

    Ngaluarkeun Sampel 

    • Sakali harga sareng urutan dikonfirmasi, kami bakal senang ngirimkeun anjeun conto anu diperyogikeun pikeun rujukan.

    Pertama kali ngagunakeun mesin sapertos kieu

    • Aya manual basa Inggris atanapi video panduan anu nunjukkeun kumaha ngagunakeun mesin.
    • Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga ngahubungan kami ngalangkungan e-mail / telepon / layanan online.

    Upami aya masalah sareng mesin saatos nampi

    • 24 jam kanggo ngadukung ku E-mail / nelepon
    • Bagian gratis tiasa dikirim ka anjeun dina waktos jaminan mesin.

     Garansi

    . Biasana pikeun mesin Utuh. Garansi mangrupikeun 1 taun (tapi henteu ngagem bagian ngagem sapertos: selang peledakan. Nozel sareng sarung tangan)

     Naon jinis abrasive anu dianggo dina mesin sandblast anjeun?

    . Kanggo jinis sedotan kabinet sandblast: Manik kaca. garnet .Aluminum oksida jsb média non-logam kasar 36-320mesh tiasa dianggo

    .Kanggo mesin tekanan jenis sandblast: tiasa nganggo média naon waé anu kirang ti 2mm kalebet grit baja atanapi média shot baja

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami