Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Vibratory finishing machine with free noise cover

    Mesin bérés Vibratory kalayan panutup noise gratis

    Mesin bérés Vibratory kalayan panutup noise gratis

    Aplikasi & Kauntungan

    Sistem pagawean geter getaran ngahasilkeun tindakan motong ku ngoyagkeun kapal pamrosésan (bak panungtung) kalayan gancang,
    nyababkeun média tumbling sareng bagian-bagianna saling scrub. Peta ngagosok ieu persis ngagorolkeun bagian pikeun miceun burrs.
    Aci kalayan beurat ékséntrik puteran dipasang dina bak ngahasilkeun aksi oyag.

    Mesin deburring Vibratory sareng sistem finish ngahasilkeun tindakan motong anu lengkep pisan.
    Aranjeunna ngaluarkeun bahan tina kantong sareng reses sareng jero jero, anu teu tiasa dilakukeun dina tong gentong,
    janten aranjeunna tiasa dianggo pikeun bagian anu lemes atanapi rumit pisan. Kalayan kecepatan luhur sareng stroke pondok,
    aranjeunna ogé tiasa ngajalankeun bagian ageung ageung tanpa karusakan. Manjang jangjang ageung sareng strat badarat rutin dijalankeun dina sistem ieu.
    Sistem finish Vibratory ogé nyababkeun otomatis otomatis.
    Éta tiasa sacara otomatis otomatis pikeun operasi aliran-ngalir atanapi dianggo salaku operasi angkatan dasar.
    Peta na nyaéta orbit leutik kalayan kecepatan luhur sahingga kuat pisan, tapi ngabalukarkeun saeutik setrés dina bagian-bagian na

     

    Model anu benten & Techincal

     

    Modél Kapasitas Kakuatan Motor

     

    Laju motor PU Beurat (kg) Ukuran (L×W×H) mm

     

    (r / mnt) (mm)
    HST-300 (SM) 300L 3.7kw 1450 20 400 1480 × 1350 × 1100
    HST-400 (SM) 400L  3.7kw  1450  20  600  1480 × 1350 × 1100
    HST-600 (SM) 600L 5.5-7.5KW 1450 20 1500 1950 × 1750 × 1450

    Langkung gambar

  • Holdwin Surface treatment vibratory finishing machinery tumbler bowl with cover no noise

    Perawatan Holdwin Surface vibratory finish mesin tumbler mangkuk kalayan henteu ditutup sora

    Mesin deburring Vibratory sareng sistem finish ngahasilkeun tindakan motong anu lengkep pisan.
    Aranjeunna ngaluarkeun bahan tina kantong sareng reses sareng jero jero, anu teu tiasa dilakukeun dina tong gentong,
    janten aranjeunna tiasa dianggo pikeun bagian anu lemes atanapi rumit pisan. Kalayan kecepatan luhur sareng stroke pondok,
    aranjeunna ogé tiasa ngajalankeun bagian ageung ageung tanpa karusakan. Manjang jangjang ageung sareng strat badarat rutin dijalankeun dina sistem ieu.
    Sistem finish Vibratory ogé nyababkeun otomatis otomatis.
    Éta tiasa sacara otomatis otomatis pikeun operasi aliran-ngalir atanapi dianggo salaku operasi angkatan dasar.
    Peta na nyaéta orbit leutik kalayan kecepatan luhur sahingga kuat pisan, tapi ngabalukarkeun saeutik setrés dina bagian-bagian na

     

  • Industrial centrifugal dryer •Hot air centrifugal dryer

    Pengering sentrifugal industri • Pengering sentrifugal hawa panas

    • Pengering sentrifugal hawa panas dianggo pikeun mastikeun bagian-bagian najis-bébas sareng korosi bébas garing, saatos ngolah massfinishing baseuh,
    • anu penting pisan pikeun bagian-bagianna pikeun dicét salaku operasi akhir, paling cocog pikeun ngolah bagian leutik.
    • Digaringkeun ku hawa panas sareng rongga
    • Karinjang sentrifugal batin didamel tina waja stainless steel ku liang, cai dikaluarkeun tina permukaan bagian ku kakuatan sentrifugal anu ningkatkeun efisiensi damel.
    • Hawa dipanaskeun pondok waktos garingna sareng nguap kalembaban sareng ngajagi bagian tina karat sareng korosi.
    • Kontrol kecepatan variabel inverter pikeun langkung seueur pilihan prosés.
    • Alat lindung pareuman listrik sacara otomatis sawaktos ngolah réngsé atanapi panutupana dibuka.
  • HOLDWIN Industrial Centrifugal Dehydrator dryer Oil removing machine 70L

    HOLDWIN Industrial Centrifugal Dehydrator dryer Mesin ngaleupaskeun minyak 70L

    Dewaterer Centrifugal Industrial

    digunakeun pikeun mastikeun bagian anu teu aya kokotor sareng korosi bébas garing, saatos pamrosésan massfinishing baseuh, anu penting pisan pikeun bagian-bagianna kanggo dicét salaku operasi akhir

    paling cocog pikeun ngolah bagian leutik.

    • Digaringkeun ku hawa panas sareng rongga. Gorobag sentrifugal batin didamel tina waja stainless kalayan liang,
    • cai dikaluarkeun tina permukaan bagian ku kakuatan sentrifugal anu ningkatkeun efisiensi damel.
    • Hawa dipanaskeun pondok waktos garingna sareng nguap kalembaban sareng ngajagi bagian tina karat sareng korosi.
    • Kontrol kecepatan variabel inverter pikeun langkung seueur pilihan prosés.
  • Automatic flow polisher

    Polisi aliran otomatis

    Aplikasi

    Polisir tiasa seueur dianggo dina sagala rupa industri dina logam, bahan non-logam bagian bubur bagian tina stamping

    bagian mesin, casting na forging, h

    tuang pangobatan sareng bagian sanésna, chamfering, decaling, polishing sareng prosés anu sanés.

    Hususna pikeun bentuk kompléks, ngolébérkeun oksida ageung kulitna kandel, sareng bagian alit nyayogikeun peralatan pangolahan anu pangsaéna.

  • Automatic Rotary polishing machine with separator

    Mesin polishing Rotary otomatis sareng pamisah

    1. Vortex polisher nganggo prinsip aliran vortex asli, bahan damel sareng batu grinding pikeun ngahontal gesekan anu cekap, épisiensi cahaya anu unggul, ningkatkeun épisiénsi 15-30 kali.

    2. Vortex polisher turntable motor pikeun motor, panginten kedah milih speed dial; timer ku tampilan digital, gampang dioperasikeun, tiasa waé ningal kaayaan workpiece.

    3. tank vortex polisher turntable dibereskeun sareng dijejeran ku karét poliuretan, sareng celah antawisna péngkolan anu tiasa diatur, tahan maké sareng umur jasa anu panjang.

  • Automatic Steel Nail Efficient Barral polishing deburring machine

    Otomatis Steel Nail Cekap Barral mesin poles deburring

    Ukuran kapasitas na tiasa dibagi kana 150 liter, 300 liter sareng 600 liter tina sababaraha spésifikasi Kanggo stainless steel, beusi, tambaga, seng, aluminium,

    aloi magnésium sareng bahan sanés ku cara nyéépkeun, casting, casting, ngajalin, kawat, keramik, giok, karang, résin sintétik, plastik,

    keramik sareng barang-barang bahan sanesna permukaan polishing, chamfering, piceun burrs, keyeng, grinding kasar, presisi grinding, polishing gloss, go black film, black and fine grinding, polishing chamfering

  • Automatic Rotary polishing machine

    Mesin polishing Rotary otomatis

    Aplikasi

    Cocog pikeun karya leutik sapotong operasi presisi tinggi sareng operasi polishing, tiasa gancang nyabut chamfer,

    maén grinding burr sareng polesan, ogé cocog pikeun ngaleungitkeun silika gel flash.

  • Vibratory separator

    Pamisah Vibratory

    Fitur:
    1 、 disetir ku motor horizontal
    2 system Sistem pengencaran uick ngaleupaskeun idin layar gancang.
    3, layar anu tiasa dipasang tiasa didamel tina stainless steel anu awét sareng tahan karat atanapi dilapis ku PU pikeun ngaleungitkeun lelasan.
  • ultrasonic vibro deburring machines polishing

    mesin ultrasonik vibro deburring polishing

    APLIKASI konci
    Aplikasi konci mesin getaran mangrupikeun bagian pamrosésan tina logam, logam non-ferrous sareng non-logam. Sajaba ti,

    insinyur nganggo prosés pikeun burr sareng ngaleungitkeun karat, bagian logam tepi ka bunderan sareng kaca spion. Salaku tambahan,

    prosés ieu kasohor hususna pikeun ngagosok bagian-bagian anu rumitna permukaan géométri sareng permukaan cekung.
    Saatos ngolah, teu aya karuksakan dina permukaan bagian sareng henteu mangaruhan kana dimensi bagéan.

    Ogé, permukaan kasar bagéan tiasa ningkatkeun 1-2 derajat. Mesin Vibratory cocog pikeun ngarengsekeun bagian ukuran alit dugi sedeng dina jumlah angkatan anu langkung ageung.

    CIRI konci
    Dengdekkeun cetek saluran pamrosésan.
    Sacara manual nyelapkeun-sanggup gerbang pipisahan atanapi pilihan flap pipisahan diaktipkeun pneumatically.
    Operasi anu merenah sareng ngirangan biaya tanaga gawé
    Bobot henteu saimbang anu tiasa diatur ngamungkinkeun béda-béda intensitas pagawean.
    Lapisan tahan tahan tina didamel tina PU kualitas luhur.
    Media ngabongkar colokan ku solokan épluent terpadu.

  • Stone Vibratory polishing machine

    Mesin ngagosok Vibratory Batu

    Jinis panjang Batu Vibratory pagawean mesin Aplikasi: Radiusing, Deburring, Derusting, Surface smoothing, Degreasing, Beberesih sateuacan plating atanapi kimia, Finishing, polishing. Teknisparameter: Kapasitas Modél (L) Kandel ketel (mm) Beurat kosong (kg) Motor (kW) Ukuran bak (mm) L × W Dimensi éksternal (mm) L × W × H HST240 240 20 450 2 × 1.1 690 × 672 1880 × 880 × 920 HST500 500 22 1200 2 × 2.2 1310 × 672 2870 × 880 × 920 HST750 750 22 1600 2 × 5.0 2 ...
  • Magnetic polishing machine for small metal parts

    Mesin polishing magnét pikeun bagian logam leutik

    Mesin polishing magnét - ngabubarkeun bagian-bagian leutik pikeun épék polesan presisi anu luar biasa.

    Prinsip mesin polishing magnét: Mesin polishing magnét mangrupikeun alat anyar.

    Pamakéan parobahan gaya éléktromagnétik frékuénsi super luhur, konduksi média grinding leutik (posisi stainless steel).

    hasilna aliran-speed tinggi, balikkeun, oyag sareng gerakan sanésna.

    leuwih tina workpiece bore. sagala gesekan permukaan henteu rata ngahontal polishing. bersihna. ngaluarkeun burrs grinding presisi sareng épék séjén

12 Teras> >> Halaman 1/2