Kabinet Sandblasting Blasting Pot Sareng Bagian Sandblaster
  • Automatic Water Sandblaster for blasting Moulds /Motors

    Sandblaster Cai Otomatis pikeun blasting Mould / Motor

    Ciri:

    1) Steeelmetarial stainless solid, awét sareng tahan korosi.

    2) otomatis layar wiper, jelas panempoan panon.

    3) Saklar tipe sél hawa anyar pedal saklar, operasi gampang sareng kaamanan.

    4) pompa keusik Polyurethane épéktip diwangun dina kabinet, sacara bébas ngamimitian.

    4) Pistol semprot tekanan tinggi tiasa dilereskeun atanapi dioperasikeun ku tangan, fleksibel sareng gunana.

  • Dustless Wet sand blasting machine for blasting Wheel

    Mesin blasting keusik baseuh pikeun blasting Roda

    Mesin blasting keusik baseuh pikeun blasting Kabayang kualitas High

    1) Steeelmetarial stainless solid, awét sareng tahan korosi.

    2) otomatis layar wiper, jelas panempoan panon.

    3) Saklar tipe sél hawa anyar pedal saklar, operasi gampang sareng kaamanan.

    4) pompa keusik Polyurethane épéktip diwangun dina kabinet, sacara bébas ngamimitian.

    4) Pistol semprot tekanan tinggi tiasa dilereskeun atanapi dioperasikeun ku tangan, fleksibel sareng gunana.

  • Vapor blasting cabinet water sandblasting cabinet for blasting

    Kabel blasting kabinét cai kabinét sandblasting pikeun blasting

    Kabel blasting kabinét cai kabinét sandblasting pikeun kabayang blasting cocog pikeun perawatan permukaan sadaya produk tina logam, plastik sareng kaca jst. Ngaluarkeun résidu kulit oksida burrs sareng goresan tiasa dianggo pikeun lampu hiasan. matte sareng nguatkeun manajemén, Sareng teu aya polusi lingkungan. Mesin Sandblast baseuh nganggo cai sareng keusik pikeun ngabeledug, ngajantenkeun permukaan bahan damel langkung saé sareng ngahémat keusik Blasting media: cai nganggo White Aluminium Oksida. Brown Aluminium Oksida. Glas ...
  • Dustless Abrasive Water Sandblasting Machine for Blasting Engin parts

    Mesin Sandb ever Water Abrasive Abrasive pikeun bagian Blasting Engin

    1) Steeelmetarial stainless solid, awét sareng tahan korosi.

    2) otomatis layar wiper, jelas panempoan panon.

    3) Saklar tipe sél hawa anyar pedal saklar, operasi gampang sareng kaamanan.

    4) pompa keusik Polyurethane épéktip diwangun dina kabinet, sacara bébas ngamimitian.

  • Dustless Stainless Steel Water Sand Blasting Machine for blasting wheel

    Dustless Stainless Steel Cai Keusik Blasting Mesin pikeun kabayang blasting

    Debu gratis .beresih jero tanpa napas kasar 

    Ngagabungkeun léngkah: Ngumbah sareng ngabeledug  

    Warping diréduksi 

    Saringan loop tertutup standar dina sadaya sistem 

    Kabinet stainless steel sacara gembleng, padet, awét sareng tahan korosi.

    Panto kabinét kaca cangkéng, otomatis wiper layar, jelas panonna.

    Saklar pedal suku udara sél tipe anyar, operasi gampang sareng kaamanan.

    Pompa keusik Polyurethane anu épéktip diwangun dina kabinet, sacara bébas ngamimitian.

    Pistol semprot tekanan tinggi tiasa dilereskeun atanapi dioperasikeun ku tangan, fleksibel sareng gunana

  • Dustless Water Abrasive Sand blasting Equipment

    Keusik blasting Keusik Cai Abrasive Cai

    Kaunggulan Mesin Wet Blasting Sand Tipe, Peralatan Sandblasting:

    1. Ngaronjatkeun pisan polusi debu lingkungan, sareng ngirangan bahaya kaséhatan pikeun padamel.

    2. Henteu kedah ngalengkepan alat-alat ventilasi sareng pembuangan debu sareng kamar ledakan anu misah, tiasa langsung dipasang dina jalur produksi, pikeun ngahemat daérah produksi, saé kanggo omzet tina hasil karya.

    3. Métode kerja anu fleksibel, parameter prosés anu variabel, tiasa nyoko kana prosés prosés finsing tina bahan anu béda sareng bagian-bagian presisi anu béda.

    4. Kualitas permukaan ningkat saatos diolah, dina pilihan anu wajar dina kaayaan parameter prosés, ngirangan kasarna hiji lével saatos blasting keusik.

    5. Beungeut bahan bakalan bakal langkung sesah saatos blasting keusik, pikeun ningkatkeun daya tahan pakean sareng kakuatan kacapean.

    6. Dina damel, abrasives tiasa didaur ulang panggunaan, konsumsi alit.

    7. Bagian utama kalayan umur panjang, sareng gampang dijaga.

    Modél
    Ukuran kabin damel
    Ukuran ngagugulung
    Motor
    Ukuran Mesin (mm)
    Beurat mesin
    SJ-1212WW
    1200X1200X850mm
    500 * 150mm
    2,5 kw
    1000X1520X1750
    500kg
  • Custom Water Sand Blasting Machine Wheel Blasting

    Mesin Cai Pasir Blasting Mesin Roda Blasting

    Mesin Keusik Blasting Mesin Roda Blasting

    Bubuka:

    Mesin Sandblast baseuh nyandak perlindungan kaséhatan sareng lingkungan salaku poko, utamina dianggo dina restorasi kedokteran gigi, instrumen sareng méter,

    bijouterie, nonton sareng kacamata sareng sajabina. Éta ngabantosan pikeun ngirangan prosés karajinan, ningkatkeun efisiensi damel sareng ngirangan biaya produksi.

    Janten tiasa janten asistén énggal pikeun dokter gigi sareng mékanis.

    Ciri:

    Kabinet stainless steel sacara gembleng, padet, awét sareng tahan korosi.

    Panto kabinét kaca cangkéng, otomatis wiper layar, jelas panonna.

    Saklar pedal suku udara sél tipe anyar, operasi gampang sareng kaamanan.

    Pompa keusik Polyurethane anu épéktip diwangun dina kabinet, sacara bébas ngamimitian.

    Pistol semprot tekanan tinggi tiasa dilereskeun atanapi dioperasikeun ku tangan, fleksibel sareng gunana